Met AirPod Stickers geef je je oortjes een eigen stijl

Met AirPod Stickers geef je je oordopjes een eigen stijl. Je kunt kiezen uit strepen, stippen en allerlei speelse patronen in meerdere kleuren.

Als je met meerdere mensen in huis AirPods gebruikt kan het lastig zijn om die van jezelf te herkennen. Ze zijn allemaal wit. Inmiddels zijn er meer opties om je AirPods een persoonlijke stijl te geven, zonder dat je meteen 100 euro kwijt bent aan een speciale verfbehandeling. Met AirPod Stickers plak je gewoon een sticker op je oordopjes. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen zoals tribal, vlammen of streepjes.


AirPod Stickers

AirPod Stickers met patroon

Het mooie van de AirPod Stickers is dat ze relatief goedkoop zijn ($10) en gevarieerder dan de stickers van SlickWraps, die in allerlei kleuren te koop zijn, met chroom-, leer-, glitter- of houtpatroon. Bij SlickWraps krijg je er ook nog een (vrij lelijke) sticker voor het oplaaddoosje bij.

AirPod Stickers

De plakplaatjes van AirPod Stickers zijn wat subtieler en gevarieerder. Je kunt ze zelfs afstemmen op de kleur van je iPhone door roségoud, goud of zilver of zwart te kiezen. Bij dergelijke stickers is er een subtiel verschil tussen grappig speels en smakeloos, maar mocht het toch niet helemaal bevallen: met een tientje valt de schade wel weer mee. De verzendkosten krijg je pas te zien als je een account aanmaakt (dus dat hebben wij alvast voor je gecheckt): het kost $7 voor verzending naar Nederland en België. Daarmee verdubbelt de prijs bijna, dus da’s balen.

Eerder schreven we over de ColorWare-kleuren voor AirPods en de PodPocket, een rubberen hoes voor het AirPods-doosje.

Bekijk ook

PodPocket beschermt je AirPods tegen krassen

Met PodPockets bescherm je je AirPods tegen krassen. Bovendien zit er een oogje aan om de AirPods aan je rugtas te hangen.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.