Apple Store offline, nieuwe iPads en iPhones vanaf 16:01 uur verkrijgbaar

· Benjamin Kuijten

De Apple Store is momenteel offline in afwachting van de producten die op 21 maart zijn aangekondigd. Het gaat om de rode iPhone 7, 128GB iPhone SE en nieuwe 9,7-inch iPad die vanaf vanmiddag 16:01 uur te bestellen zijn. Je zult dus nog even geduld moeten hebben voordat je deze nieuwe producten kunt aanschaffen.

Apple Store offline voor rode iPhone 7 en nieuwe iPad.

Ook zijn er nieuwe lentebandjes voor de Apple Watch en hoesjes in lichtere kleuren. We verwachten niet dat Apple deze gelegenheid aangrijpt om (alweer) andere producten in de Store te zetten. Verheug je dus niet te veel op nieuwe Macs.

Update 24 maart: dit artikel is opnieuw gepubliceerd omdat de Apple Store offline is gegaan voor de reeds aangekondigde producten.

BEKIJK OOK
24-3 · Apple kondigde een nieuwe iPad aan, maar de gehele line-up is door Apple onder handen genomen. Welke iPad-modellen kun je vanaf nu bij Apple bestellen? Wij zetten de configuraties op een rij.
4 21
BEKIJK OOK
24-3 · Hoe ziet Apple's iPhone-assortiment voor het voorjaar van 2017 eruit? Apple heeft de nieuwe rode iPhone 7 aan de line-up toegevoegd en heeft qua opslagcapaciteit ook het één en ander aangepast bij de iPhone SE. Hier een compleet overzicht van opslag, kleuren en prijzen.
8 5

Update 21 maart 8:00 uur: De Apple Store is sinds 8:00 uur vanochtend offline in afwachting van nieuwe producten. We hebben dit artikel daarom opnieuw gepubliceerd.

Update 21 maart 12:15 uur: Een Chinese mobiele provider heeft een foto gepubliceerd, waarin ze hinten dat er een rode iPhone aankomt. In de bijbehorende tekst Ready zijn de letters Red extra benadrukt.

Ready rode iPhone

Een eerdere versie van dit artikel kun je hieronder lezen. Op dat moment was nog niet bekend welke producten zouden worden aangekondigd.

Apple heeft via haar vernieuwde statuspagina aangekondigd dat de online Apple Store op dinsdag 21 maart nagenoeg de gehele ochtend offline is vanwege ‘gepland onderhoud’. Apple zet de online Apple Store meestal alleen offline als er nieuwe producten toegevoegd worden. Met de verwachting dat Apple binnenkort nieuwe iPads aan gaat kondigen, zijn de verwachtingen hooggespannen.

Apple Store offline

De online Apple Store is dinsdag 21 maart offline van 08:00 tot 13:30. Normaal gesproken gaat de Apple Store offline vlak voor de start van een nieuw Apple-event. De verwachting was dat Apple deze maand opnieuw zo’n evenement gaat organiseren, maar de kans lijkt steeds kleiner te worden. Er is daarom een mogelijkheid dat Apple nieuwe producten via een persbericht aankondigt, waarna ze meteen te bestellen zijn in de online Apple Store.

Apple Store offline voor iPhone 7-evenement.

Vorige week verscheen al het bericht dat Apple mogelijk deze week nieuwe producten aan zou kondigen. Het lijkt nu onwaarschijnlijk dat dit via een apart evenement gaat, omdat de pers daarvoor nog niet eens uitgenodigd is. Dat de online Apple Store morgenochtend offline gaat, zou een goede indicatie kunnen zijn dat er vlak daarna nieuwe modellen beschikbaar zijn.

BEKIJK OOK
13-3 · Apple gaat volgens analisten tussen 20 en 24 maart nieuwe producten aankondigen, met name nieuwe iPads en een 128GB iPhone SE.
37 5

Wij hadden eerder onze verwachtingen voor nieuwe iPads al op een rij gezet voor een eventueel evenement. Hoewel een evenement in maart steeds onwaarschijnlijker lijkt, zijn de verwachtingen alsnog een goede indicatie van wat er eventueel komen gaat.

BEKIJK OOK
3-3 · Er staat deze maand weer een nieuw Apple-event op de planning. Maar wat gaat Apple daar allemaal aankondigingen? Wij keken alvast in onze glazen bol en geven onze voorspellingen voor nieuwe iPads, Macs en meer.
120 5

Revisiegeschiedenis:

  • 21-03-2017, 12:28: Informatie over teaser met rode iPhone toegevoegd.
  • 21-03-2017, 12:05: Artikel opnieuw gepubliceerd ivm offline gaan van de Apple Store.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Benjamin maakt sinds september 2015 deel uit van de iCulture-redactie. Zijn nieuwste aanwinst is zijn 9,7-inch iPad Pro, maar hij is ook erg blij met zijn CarPlay-radio en AirPods. Naast Apple is Benjamin ook een liefhebber van Nintendo-games.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?
Meld het ons via het speciale contactformulier!