‘Nieuwe iPhone heet gewoon iPhone 7’

Apple houdt het dit jaar gewoon weer simpel en noemt de nieuwe iPhone zeer waarschijnlijk gewoon 'iPhone 7'. In september ligt de nieuwe iPhone 7 met betere camera, vernieuwde homeknop maar zonder koptelefoonaansluiting in de eerste groep landen in de winkels.

Het is altijd weer een verrassing wat nou de naam van de volgende iPhone wordt. Na de iPhone 6 konden we er wel vanuit gaan dat de opvolger ‘iPhone 6s’ zou gaan heten. Maar dit jaar was er toch weer wat onduidelijkheid toen er ineens een foto’s opdoken van een nieuwe Pro-variant en toen was er ook nog ineens de iPhone SE. Inmiddels wijst alles erop dat Apple het dit jaar gewoon weer simpel houdt. Als we de ‘betrouwbare bron’ van de Japanse website Macotakara mogen geloven, heet de nieuwe iPhone dan ook gewoon iPhone 7 (Plus).


iPhone 7 rosegoud

iPhone 7 is de nieuwe naam

De website, die met geruchten vaak betrouwbaar is, herhaalt nogmaals wat in verschillende berichten al eerder naar voren kwam. De iPhone 7 krijgt een sterk verbeterde camera, een vernieuwde homeknop en de koptelefoonuitgang verdwijnt. Zo krijgt de iPhone 7 Plus bijvoorbeeld een dubbele camera voor bijvoorbeeld scherpere foto’s en betere foto’s in het donker. De vernieuwde homeknop wordt daarnaast drukgevoelig en zal niet meer fysiek in te drukken zijn, zoals met de nieuwe Magic Trackpads ook het geval is.

Bekijk ook

iPhone 7: alles over dit toestel uit 2016

Wil je alles weten over de iPhone 7? Dan vind je op deze pagina alles over de specs en functies van de iPhone 7. Wat is er verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? En is de iPhone 7 nog steeds een goede keuze?

Alles wijst er op dit moment op dat Apple de nieuwe iPhones in september zal introduceren. Woensdag 7 september wordt genoemd als datum voor het Apple-event. Doorgaans start de pre-order dan nog dezelfde week en zijn de nieuwe iPhones een week daarna verkrijgbaar. Al zijn er inmiddels ook aanwijzingen dat de eerste lichting op 23 september in de verkoop gaat. Tot nog toe zaten Nederland en België niet in de eerste lichting voor nieuwe iPhones.

Bekijk ook

Dit zijn onze verwachtingen voor vanavond: iPhone 7, Apple Watch 2 en meer

Het nieuwe iPhone-evenement van september staat alweer bijna voor de deur. Wat kun je allemaal van Apple verwachten tijdens het september-event? iPhone 7, Apple Watch 2 en iOS 10: er is genoeg om naar uit te kijken. Hier lees je al onze verwachtingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 augustus 2016 om 14:30
Onderwerp
Categorie
Geruchten

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.