iPhone SE uitverkocht, levering op z’n vroegst eind april in Benelux

Het gaat goed met de verkoop van de iPhone SE. Als je er nu eentje bestelt bij de online Apple Store, moet je hier minstens nog twee weken op wachten. Ook in andere landen worden dezelfde levertijden gehanteerd.

iPhone SE modellen

Apple heeft de juiste keuze gemaakt om een nieuwe 4-inch iPhone uit te brengen. Er blijkt namelijk zoveel vraag naar het nieuwe toestel, dat de iPhone SE al enkele dagen na de officiële release zo goed als uitverkocht is in de Nederlandse en Belgische Apple Store. Als je het toestel nu bestelt heb je hem op z’n vroegst eind april in huis.

Levering iPhone SE nu op 22 april

Afgelopen dinsdag verscheen de iPhone SE in Nederland en België, maar als je er nu eentje bestelt bij de online Apple Store, moet je daar nog minstens twee weken op wachten. De eerstvolgende levering van een online bestelling vindt plaats tussen 22 en 28 april, voor nagenoeg alle modellen. Alleen de roségouden 64GB-versie van de iPhone SE wordt iets eerder geleverd. Deze heeft op moment van schrijven een levertijd van een ruime week, tussen 14 en 18 april 2016. Wil je snel een iPhone SE hebben, dan kun je het beste eentje ophalen bij de fysieke Apple Store.

iPhone SE in Nederland bij de online Apple Store.

Ook in andere landen loopt de verkoop van de iPhone SE bij de online Apple Store rap. In zowel Amerika als Duitsland worden momenteel vergelijkbare levertijden als in Nederland gehanteerd. Het is onwaarschijnlijk dat dit komt door een tekort aan toestellen door bijvoorbeeld productieproblemen, want de iPhone SE heeft veelal dezelfde onderdelen in huis als de iPhone 6s. Bovendien is de behuizing nagenoeg hetzelfde als van de iPhone 5s.

Mocht je nou toch nog op zoek zijn naar een iPhone SE, dan kun je natuurlijk altijd een poging wagen bij een provider. Deze hebben vaak nog wel enkele toestellen op voorraad liggen. De iPad Pro is bovendien nog wel prima te verkrijgen en ook voorradig in de Nederlandse Apple Stores.

https://www.iculture.nl/nieuws/iphone-se-in-nederland/

Bekijk ook

iPad Pro 9.7 kopen in Nederland en België

De iPad Pro is vanaf 4 april in Nederland en België verkrijgbaar. De kleinere iPad kreeg vooral lovende recensies in de buitenlandse media, met als pluspunten de Apple Pencil, speakers en kracht.

Actuele iPhone SE deals

iPhone SE

De iPhone SE is de voordeligste iPhone in het assortiment van Apple. Dankzij het traditionele design met thuisknop is dit een geliefd model voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en snelle iPhone. De nieuwste versie is de iPhone SE 2022. In totaal zijn er drie generaties van de iPhone SE verschenen en in 2024 verwachten we weer een nieuw model.

iPhone SE

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.