Spotify-fragmenten voortaan direct afspelen in Twitter-tijdlijn

Spotify-muziekfragmenten zijn voortaan meteen afspeelbaar in de Twitter-tijdlijn. Je krijgt een fragment van 30 seconden te horen.

Spotify Summer Soundtrack

Fragmenten van Spotify-liedjes kun je voortaan direct afspelen in de tijdlijn van Twitter. Als iemand een Spotify-link opneemt in een tweet krijgen je volgers een albumhoes met een afspeelknop te zien. Ze kunnen vervolgens luisteren naar een fragment van 30 seconden.

Spotify-fragmenten in Twitter-tijdlijn

Fragmenten van iTunes en Soundcloud waren al eerder op een soortgelijke manier te beluisteren in Twitter. Het gaat om zogenaamde Audio Cards, waarmee je muzieknummers in je tijdlijn kunt zetten. Spotify-clips verschijnen ook in de Moments-tijdlijn (waar de nieuwe functie ook werd aangekondigd). Met 30 miljoen betalende gebruikers en meer dan 75 miljoen mensen met een gratis account is Spotify veruit de grootste muziekdienst. Het was dan ook logisch dat ze deze functie zouden opnemen.

https://twitter.com/twitter/status/735936047511535617

De fragmenten zijn te beluisteren in de mobiele apps (waaronder die voor iOS) en op de desktop. Momenteel werkt het nog niet bij alle Spotify-fragmenten, maar binnen een week moet de uitrol zijn afgerond, belooft Twitter.

Hieronder zie je een voorbeeld:

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone, iPad, Mac of ander device. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.