Apple’s nieuwe iPhone 7 Plus reclames staan in het teken van de Portretmodus

In twee nieuwe reclames komt de Portretmodus van de iPhone 7 Plus voorbij. Dankzij deze camerastand wordt een kind en hond in de foto's uitgelicht, met mooiere foto's als resultaat.

Portretmodus van iPhone 7 Plus in reclame.
Het grootste verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus is, naast het grotere scherm, de aanwezigheid van de dubbele camera’s. Met de twee cameralenzen maak je mooiere portretfoto’s dankzij de Portretmodus. Apple zet deze stand nu in de schijnwerpers in twee nieuwe reclames van de iPhone 7 Plus.

Portretmodus iPhone 7 Plus in twee reclames

De Portretmodus is de ultieme camerastand om mooiere foto’s te maken van bijvoorbeeld je partner of je huisdier. Dankzij de Portretmodus, die toegevoegd werd in iOS 10.1, focust het beeld op het te fotograferen object. Hierdoor wordt de achtergrond wazig gemaakt, zodat degene op de foto er zowat uitspringt. In de twee nieuwe reclames die Apple vrijgegeven heeft, komt dit ook aan bod.

Bekijk ook

Zo maak je portretfoto's met diepte-effect op de iPhone

De portretmodus op de iPhone zorgt ervoor dat je mooie portretfoto's met diepte-effect kunt maken. Je hebt hiervoor een recente iPhone nodig, maar wat is er precies mogelijk op jouw toestel? Deze tip legt uit hoe je mooie portretten kunt maken met de portretmodus.

Update 18:15: Apple heeft ook een iPhone 7 Plus-reclame gemaakt die in het teken van het Braziliaanse carnaval staat. In de stop-motion-video zijn allerlei feestelijke Braziliaanse carnavalkostuums te zien, begeleid met een typisch Zuid-Amerikaans muziekje. Je vindt de extra reclame hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=BG-9SXdDWmE

In de eerste reclame, getiteld Creek, wordt een kind in het water op de foto gezet. Dankzij de Portretmodus draait de hele foto om het kind in plaats van de omgeving. Apple noemt het in de reclame zelfs een waar kunstwerk.

https://www.youtube.com/watch?v=672s9XSg05k

In de tweede reclame is het een hond die in de spotlights staat. Dankzij de Portretmodus wordt een foto van je huismaatje je soulmate, aldus Apple in de nieuwe reclame.

https://www.youtube.com/watch?v=RcfImAExJ7A

De Portretmodus werkt verreweg het beste met foto’s van mensen en dieren en minder goed bij objecten. Dat bleek ook al uit onze iPhone 7 Plus cameratest, dus het is logisch dat Apple juist deze twee onderwerpen gebruikt in de nieuwe reclames voor de dubbele cameralens.

https://www.iculture.nl/reviews/iphone-7-plus-camera/

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 14 februari: Reclame voor het Braziliaanse carnaval toegevoegd.

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over de specs en functies van dit toestel, dat inmiddels is opgevolgd door de iPhone 8 Plus.

iPhone 7 Plus

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.