Deze ‘magische wallpapers’ maken je iPhone-mappen onzichtbaar

Met een trucje kun je mappen op je iPhone onzichtbaar maken. De 'magische wallpapers' die je daarvoor nodig hebt, vind je hier.

Regelmatig duiken er nieuwe trucs op om de app-mappen van je iPhone onzichtbaar te maken. De nieuwste truc zorg dat er geen mappen meer te zien zijn en dat je de icoontjes in een zelfgekozen patroon op je homescreen kunt zetten. Magie? Welnee, je hebt er alleen wat speciale wallpapers voor nodig.


Wallpapers met onzichtbare mappen

Apple voegt steeds meer eigenschappen aan iOS toe waar je geen jailbreak meer voor nodig hebt. En er worden steeds nieuwe trucs mogelijk waarmee je iets bijzonders kunt doen. Zoals deze wallpapers, gemaakt door Twitter-gebruiker @heyeased. Hij maakte de ‘Magic Folders’-wallpapers waarmee je de achtergrond van mappen kunt laten verdwijnen. Hij maakte ook een serie bijpassende iconen in dezelfde kleur, die ervoor zorgen dat je ‘gaten’ op je homescreen krijgt. Zo kun je mooie patronen maken, precies zoals je het zelf wilt.

Hier kun je de Magic Folder-wallpapers downloaden:

Je activeert deze wallpapers op de gebruikelijke wijze: druk erop om ze op te slaan en stel ze in.

Bekijk ook

Zo kun je een andere iPhone wallpaper instellen

Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.

Inmiddels heeft @heyeased alweer iets nieuws bedacht: een wallpaper die twinkelt als je het heen en weer beweegt. Dat is te danken aan een speciaal patroon, zoals je op de afbeelding hieronder ziet. Hij heeft maar liefst 24 varianten gemaakt. Als je Japans kunt lezen vind je hier de uitleg.

Twinkel-wallpapers van Heyeased

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.