popSLATE 2: bekijk je afspraken en lees een boek op deze iPhone-case met E-Ink scherm

De achterkant van iPhone-cases is voornamelijk aanwezig voor bescherming, maar deze ruimte kan ook een stuk functioneler gebruikt worden. De PopSLATE 2 verpakt een E-Ink scherm in een hoesje, dat je via een iOS-app aan je iPhone koppelt.

De PopSLATE 2 voegt een e-ink scherm toe aan je iPhone.

Boeken lezen, foto’s bekijken, met vrienden praten en checken hoe laat het is. Vier verschillende activiteiten die allemaal één ding gemeen hebben: je kunt ze allemaal bekijken op je iPhone. Je smartphone draait overuren om al deze informatie te kunnen leveren, terwijl het ook anders kan. Met de PopSLATE 2 voeg je een extra scherm van E-Ink aan je iPhone toe, dat altijd ingeschakeld staat en je van al deze info kan voorzien. De case verschijnt later deze week en als je je nu inschrijft kun je ook nog een mooie korting meepakken.


De PopSLATE 2 is hard op weg om een van de meest indrukwekkende iPhone-cases van de laatste tijd te worden. Via een iOS-app (link) koppel je het hoesje aan je iPhone, zodat je handmatig in kunt stellen wat er zich afspeelt op het E-Ink-scherm. Kies bijvoorbeeld voor een klok, een dashboard met je kalender en de weersverwachting of een mooie afbeelding.

Bekijk ook

Deze sneakers met E-Ink schermen versier je met een iPhone-app

Versier je schoenen met animaties en foto's met Shiftwear. Deze futuristische sneakers hebben een E-Ink scherm dat in verbinding staat met een iOS-app.

Via de PopSLATE 2-app kun je verschillende dingen aan de case toevoegen.

Een eReader achterop je iPhone

Ook kun je ervoor kiezen om de PopSLATE 2 in een eReader te transformeren. Hier is de case bij uitstek voor geschikt, omdat het E-Ink scherm erg rustig is aan je ogen. Dit maakt het fijn om er langdurig op te lezen. Niet voor niets dat merken als Pebble en Kindle E-Ink gebruiken in hun producten.

Een ander voordeel van een E-Ink scherm is dat het erg weinig stroom verbruikt, zeker als je er een afbeelding op zet die niet of nauwelijks beweegt. Hierdoor kan het scherm dus continu aan blijven staan, zonder dat het heel je iPhone-accu leeg slurpt. In de PopSLATE 2 is bovendien een extra accu verwerkt, zodat je tot negen uur langer kunt telefoneren met je iPhone of vier uur langer op internet rond kunt neuzen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De PopSLATE 2 is verkrijgbaar in twee formaten en past hierdoor zowel om de iPhone 6(s) als de iPhone 6(s) Plus. Op de website van de case is inmiddels een klok verschenen die aftelt naar aanstaande maandag (29 februari), de dag waarop je een exemplaar kunt bestellen. Als je voor die tijd je naam en e-mailadres doorgeeft, kun je tot 54% korting krijgen op je bestelling.

De eerste versie van de PopSLATE verscheen eind 2012 via crowdfundingsite Indiegogo. Het concept was destijds al hetzelfde, al ziet de nieuwe PopSLATE er net wat mooier uit en is nu de extra accu toegevoegd.

Bekijk ook

De beste iPhone-hoesjes en cases

Wat zijn de beste iPhone-hoesjes? Welke beschermhoezen en cases gebruiken we op de redactie van iCulture? Welke zijn aanraders en waarom? Je vindt het in dit overzicht van de beste iPhone-hoesjes.

Bedankt voor de tip Arjan!

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.