Smartphones en mp3-spelers van andere merken met iTunes synchroniseren

Je hebt geen iPhone of iPod touch nodig om met iTunes te synchroniseren. De meeste mp3-spelers en mobiele telefoons kunnen het, als je maar de juiste software erbij haalt.

Dat je je iPhone en iPod touch met iTunes kunt synchroniseren is logisch. Maar je kunt ook mp3-spelers en smartphones van andere merken (dus niet Apple) met iTunes synchroniseren, als je maar de juiste software erbij haalt.


notpod synchroniseren

Voor Windows is er bijvoorbeeld Notpod, voorheen iTunes Agent. Video’s op de website leggen uit hoe je het installeert en hoe je je eerste synchronisatie uitvoert. Daarnaast heb je natuurlijk iTunes zelf nodig, want het hele punt was om met iTunes te synchroniseren.

Mac-gebruikers kunnen terecht bij iTuneMyWalkman, al werkt die niet meer in combinatie met de laatste OS X-versie (Mavericks). Er zijn ook andere tools beschikbaar.

De hierboven genoemde software wordt niet gemaakt door grote, commerciële bedrijven. Er zitten vaak vrijwilligers achter die de software in hun vrije tijd maken en gratis aanbieden. Verwacht daarom niet teveel op het gebied van support, updates en ondersteuning van de nieuwste apparaten. Het is een kwestie van uitproberen of je het werkend krijgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt maart 2014
Categorie iTunes