PhoneView: iPhone-gegevens inzien op de Mac

PhoneView maakt het gemakkelijk om de gegevens op je iPhone te bekijken. Alles wat er op de iPhone staat, van sms’jes tot muziek en foto’s kun je op de Mac beheren en inzien. Op die manier kun je ook gemakkelijk SMS-berichten exporteren naar de desktop of bestanden uitwisselen. PhoneView is een betaalde app maar is […]

PhoneView maakt het gemakkelijk om de gegevens op je iPhone te bekijken. Alles wat er op de iPhone staat, van sms’jes tot muziek en foto’s kun je op de Mac beheren en inzien. Op die manier kun je ook gemakkelijk SMS-berichten exporteren naar de desktop of bestanden uitwisselen.

PhoneView is een betaalde app maar is zijn prijs wel waard. Bovendien kun je de app regelmatig goedkoper krijgen, bijvoorbeeld via Mac-kortingsbundels. PhoneView werkt met drag-and-drop: je kunt door de lijst met foto’s bladeren en ze naar je desktop kopiëren door te slepen. Ook geeft PhoneView makkelijk toegang tot de muziek, films en foto’s die op de iPhone staan. Maar de meeste mensen gebruiken de app omdat je toegang krijgt tot je sms- en mms-berichten, notities, voicememo’s, contacten en belhistorie.

PhoneView werkt zonder dat er een jailbreak nodig is. De software biedt je de mogelijkheid om back-ups te maken van belangrijke gegevens op je iPhone. Het is zelfs mogelijk om automatisch een backup te maken van je sms- en mms-berichten en je belhistorie.

Het handige van PhoneView is dat je veel handelingen kunt doen, buiten iTunes om. Zo kun je bijvoorbeeld je iPhone of iPod touch als externe harddisk gebruiken. Zodra je je iPhone aansluit op de computer wordt verbinding gemaakt en wordt de inhoud van je iPhone getoond. Dit werkt via USB.

Meer info: PhoneView

phoneview

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt augustus 2014
Categorie Basisfuncties
Onderwerpen mac, smartphone