Review iPhone 3GS: Wat andere reviewers zeggen

De algemene opinie onder de reviewers is dat de iPhone 3GS een stap vooruit is ten opzichte van de iPhone 3G, maar dat het geen revolutie is. Dat blijkt alleen al uit het uiterlijk van de iPhone 3GS, dat exact gelijk is aan het voorgaande toestel. Review iPhone 3GS door WSJ Walt Mossberg van de […]

De algemene opinie onder de reviewers is dat de iPhone 3GS een stap vooruit is ten opzichte van de iPhone 3G, maar dat het geen revolutie is. Dat blijkt alleen al uit het uiterlijk van de iPhone 3GS, dat exact gelijk is aan het voorgaande toestel.

Review iPhone 3GS door WSJ

Walt Mossberg van de Wall Street Journal vind dat de nieuwste iPhone onvoldoende te bieden heeft om als doorsnee gebruiker te upgraden. Vorig jaar was de iPhone 3G radicaal anders waardoor toenmalige bezitters van de eerste generatie iPhone wél een reden hadden om een nieuw toestel te kopen. Mensen die nu al een iPhone 3G hebben kunnen het beste gewoon een upgrade naar iPhone OS 3.0 uitvoeren en krijgen dan de meeste nieuwe functies ook tot hun beschikking.
Lees het iPhone 3GS review van de Wall Street Journal

Review iPhone 3GS door Engadget

Engadget is van mening dat Apple met de iPhone 3GS niet zozeer het wiel opnieuw uitvindt, maar het wiel van nieuwe spaken voorziet. Voor bestaande gebruikers is het een mooie verbetering van de telefoon die je al in bezit hebt. Maar van de andere kant bekeken: in essentie ga je er niet zoveel op vooruit: de meeste dingen heb je al.
Lees het iPhone 3GS review van Engadget

iphone 3g s

Review iPhone 3GS door CNET

CNET stelt de vraag: moet je de iPhone 3G S kopen? Dat hangt er vanaf hoeveel je voor dit privilege wilt betalen. Als je nog geen iPhone hebt en op het juiste model zat te wachten, dan is nú het moment om te kopen. Hetzelfde geldt voor eigenaren van de eerste generatie iPhone die de overstap naar de iPhone 3G nog niet hebben gemaakt. Maar als je op dit moment al een iPhone 3G bezit is het antwoord niet zo duidelijk.
Lees het iPhone 3GS review van CNET

Review iPhone 3GS door NYT

David Pogue van de New York Times: “Je kunt nog steeds het model van vorig jaar, de iPhone 3G, kopen voor $100. Maar probeer toch een manier te vinden om het nieuwe model te kopen. Het ziet er precies zo uit als de iPhone van vorig jaar, maar de snellere hardware maakt een groot verschil.”
Lees het iPhone 3GS review van de New York Times

Review iPhone 3GS door Gizmodo

Gizmodo schrijft dat Apple een reden had om dit de iPhone 3GS te noemen. De S staat voor Speed: snelheid is het grootste pluspunt en waarschijnlijk ook de belangrijkste reden om te upgraden. Het toestel heet niet de 3GC voor Compass of de 3GV voor Video. Dat zijn wel nieuwe functies, maar die zijn minder belangrijk dan de snelheidsbetering. En heb je nog geen iPhone, dan is de vraag snel beantwoord: de iPhone 3GS is zeker die extra $100 waard.
Lees het iPhone 3GS review van Gizmodo

Review iPhone 3GS door USA Today

iPhone 3G SUSA Today vond het noemenswaardig dat Apple ook de camera in de iPhone 3GS heeft verbeterd, ook al blijft het maken van foto’s nog steeds een beetje lastig. De autofocus-camera is nu opgehoogd naar 3 megapixels, in vergelijking met 2 megapixels op de 3G. Je kunt ook een object in beeld aantikken om de focus te verschuiven en je kunt de witbalans aanpassen. De nieuwe camera werkt goed bij het maken van close-up foto’s. Er is echter nog steeds geen flash voor het maken van foto’s bij lage lichtomstandigheden.
Lees het iPhone 3GS review van USA Today.

Review iPhone 3GS door Wired

Wired meent dat de nieuwe iPhone een lange list van verbeteringen met zich meebrengt, zowel kleine als grote. Alles samengevoegd is dat genoeg om Apple’s leidende positie in de keiharde concurrentiestrijd vast te houden.
Lees het iPhone 3GS review van Wired

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt juli 2014
Categorie Devices
Onderwerpen angry birds, game, muziek