De grote iPhoneclub iPhone 3G review

Ons iPhone 3G review bespreekt de sterke en zwakke punten van de iPhone 3G. In de iPhone 3G review verder ook veel screenshots en foto's.

iPhone 3G reviewNog één nachtje slapen en dan kunnen we massaal naar de winkel gaan voor de iPhone 3G. Apple en T-Mobile stelden ons in staat om tien dagen lang de iPhone 3G uitgebreid te testen, op voorwaarde dat we er pas vandaag iets over zouden publiceren. Wat je in ons iPhone 3G review leest is daarom niet het resultaat van een paar uur snel uitproberen, maar het gestructureerd langslopen en testen van alle functies, waarbij we ons vooral op de nieuwe of verbeterde functies ten opzichte van de originele iPhone hebben gericht. De review bestaat uit een aantal onderdelen: naast onderwerpen die voor nieuwe gebruikers van belang zijn, komen ook de geavanceerde mogelijkheden en een vergelijking met de eerste generatie iPhone aan de orde.

Het idee achter dit review is dat de inhoud dynamisch groeit en wordt aangepast. Dat komt enerzijds omdat bepaalde functies nog niet beschikbaar zijn (App Store) maar ook omdat we gaandeweg de ervaringen van andere gebruikers in het review willen verwerken.

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we nog niet helemaal klaar zijn met de review. Ook zul je merken dat nog niet alle foto’s en screenshots zijn toegevoegd; dat komt in de loop van de tijd. Het videoverslag zal morgen worden toegevoegd.

Klik door naar het onderdeel dat je wilt lezen:

We verwachten de review in zijn totaliteit uiterlijk morgenavond helemaal gereed te hebben, zodat je op het laatste moment nog kunt besluiten of je donderdagnacht of vrijdagochtend wel of niet voor de winkel wilt kamperen 🙂

We willen Apple en T-Mobile bedanken voor het vertrouwen in en de erkenning van iPhoneclub.nl. Onze dank dat wij als een van de eerste Nederlandse websites de officiële Nederlandse iPhone 3G mochten testen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt oktober 2009
Categorie Devices
Onderwerpen 3G, toestel