Fixers medewerker

Reparatie van je iPhone of MacBook? Fixers is Authorised Service Provider (ADV)

Met een kapotte iPhone of MacBook ga je niet naar zomaar een adres. Je wilt snel geholpen worden en weten waar je aan toe bent. Bij de door Apple gecertificeerde technicians van Fixers is je geliefde device in goede handen.

❥ Dit artikel wordt je aangeboden door Fixers. Lees onze disclaimer.

Op de meest ongelegen momenten kan het gebeuren: je iPhone houdt het voor gezien of je MacBook doet vreemd. Bij Fixers wordt je device nagekeken door de beste technicians, die door Apple zijn gecertificeerd. Je kunt langsgaan bij de 11 service points, waar je altijd kunt langskomen, met of zonder afspraak. En kun je even niet de deur uit, dan haalt Fixers het gewoon bij je op. Waar je ook woont in Nederland, voor een vast laag bedrag.

Het makkelijkst is natuurlijk om langs te gaan bij één van de vestigingen van Fixers, want dan kun je meteen zien dat dit meer dan een reparatiebedrijf is. Je kunt er ook terecht voor inruil, verkoop en bescherming. En je kunt zelfs bij ze terecht als je Xbox of PlayStation kapot is gegaan.

Binnen vijf tot tien minuten voert de technician een gratis sneldiagnose uit. Is er een reparatie nodig, dan weet je meteen hoe lang het duurt en wat de prijs zal zijn. Fixers is daarin transparant, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Een iPhone-reparatie is vaak binnen één uur alweer klaar, smartphones van andere merken vaak nog dezelfde dag.

Fixers aan het werk

Met die transparante aanpak is Fixers drie jaar tijd gegroeid tot een belangrijke speler als het om Apple-reparatie gaat. De reparateurs zijn Apple-gecertificeerd en weten wat ze doen. Ze kunnen je apparaat zowel binnen als buiten de garantie fixen, met originele onderdelen. En ook je privacy is goed beschermd, want Fixers heeft niet je wachtwoord of toegang tot je account nodig om je toestel te kunnen repareren.

Zelf proberen? Check op de website van Fixers de dienstverlening en de tarieven, zodat je weet waar je aan toe bent!

Dit zijn de belangrijkste pluspunten:

  • Uitermate snel gerepareerd. En transparante prijzen.
  • De beste technicians. En écht gecertificeerd.
  • 11 Service Points. Kom langs met of zonder afspraak.

❥ Dit artikel wordt je aangeboden door Fixers. Lees onze disclaimer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 mei 2022 om 11:19