Reacties voor: Bekende Zwitserse horlogemaker heeft de Apple Watch nagemaakt

De Zwitserse horlogemaker H. Moser heeft een horloge gemaakt die als twee druppels water op de Apple Watch lijkt. Voor als je iets zoekt wat analoog is.

Reacties: 7 reacties

  1. Beetje vreemde actie om als gerenomeerd horloge merk de  watch na te maken…… die blinkt nu eenmaal niet echt uit in mooi ontwerp ( mijn persoonlijke mening ).

  2. H. Moser & Cie is al meer dan een jaar geleden op de markt gekomen met hun Swiss Alp Watch.
    En dit is nu al de derde editie, dus ik denk niet dat Apple er iets aan gaat doen.
    Het was allemaal bedoeld als grapje, maar de kopers vonden het erg leuk, want iedere editie was snel uitverkocht.

  3. Als de traditionele horlogemakers  immiteren kan iedereen zijn mening hebben of het mooi of lelijk is. Feit is dat  het dan toch goed voor elkaar heeft PUNT!
    Ps. Alsof alle traditionele horloges mooi zijn?

  4. Grappig. Het is natuurlijk niet bijzonder om de vorm van de Apple Watch na te maken. Die is eenvoudig. Op zich mooi in zijn eenvoud van Apple design. Maar dat zwarte scherm is op zich natuurlijk niet mooi. Hopelijk verandert dat en zullen in de toekomst voortdurend dingen op het scherm van de Apple Watch zichtbaar blijven, zoals de tijd of temperatuur, ook als je niet actief met de Watch bezig bent.

    Het middelste model van deze dure Zwitserse namaak met al die wijzertjes en dingetjes ziet er wel leuk uit. Blijkbaar is het volledig mechanisch. Ik heb ooit een horloge gehad waarin een draaiend onderdeel bewoog door de bewegingen van je hand en daarmee electriciteit opwekte voor het horloge.

  5. @Macaanzee: H. Moser & Cie maakt alleen maar mechanische horloges en dat middelste model, wat je ‘er wel leuk uit vind zien’, is een ongelofelijk stukje techniek. Het kost ook rond de 100.000 euro.
    Ben het met je eens dat het Apple horloge een erg mooie kastvorm heeft en een hele slimme bandaanzet. Dat heeft Marc Newson erg goed gedaan.

  6. Verschil met de Apple watch is dat deze waarschijnlijk zijn waarde houdt of misschien met de jaren zelfs meer waard wordt.

  7. Nog steeds spuuglelijk die vorm….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.