Reacties voor: Zwarte iPhone kan nog zwarter: Midnight iPhone 3G

De Vere's of London denkt dat de zwarte iPhone nog wel iets zwarter kan. Ze brengen daarom de Midnight iPhone uit, een iPhone met zwarte rand langs het scherm, voor $1.200.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. ziet er uit alsof het randje van de iPod Touch 1e gen. eromheen gelegd is ipv de chromen. Volgens mij niets moeilijks aan.
    Edit: ik vind de chromen rand nu juist een luxe uitstraling hebben. Als ik dit zie, denk ik eerder aan een geslaagde kloon of ‘hé een iPod Touch; oh nee, toch niet’

  2. Ik denk regelmatig als ik mensen commentaar hoor en zie geven op nieuwe producten en elkaar zie “afmaken” omdat ze niet begrijpen dat iemand anders zo’n “wangedrocht” zou willen kopen: jongens, smaken verschillen dus doe daar niet zo lullig over…maar als ik zoiets zie, vraag ik me toch af niet of je dat zou willen kopen, zie boven 😉 maar wel waarom je er in vredesnaam zoveel geld voor over zou hebben (o, natuurlijk, komt omdat ik zelf niet zoveel verdien uiteraard, weet niet hoe het voelt om te kunnen smijten met geld-zit ook in het onderwijs…)..

  3. Colorware verzend niet buiten de U.s. helaas….

    Aners was mn MBP niet met een rode casing, maar echt rood geworden 😉

    Mn iPhone en headset trouwens ook 😛

  4. vind hem met de zilvere rand mooier

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.