Reacties voor: Zwarte iControlpad gaat in productie

De iControlpad lijkt nu toch eindelijk werkelijkheid te worden. ZodTTD ontving een foto van het laatste prototype, voordat het accessoire in productie gaat.
Lees het complete artikel → Zwarte iControlpad gaat in productie
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Nu de itouch versie nog! Perfect!

  2. super, dan kun je straks echt spelletjes spelen, zijn nu nl. niet veel spellen die lekker spelen vind ik zelf..
    zo’n voetbalspel ook, ziet er heel leuk uit, maar speelt niet echt lekker, dit zou stukken beter zijn, superbericht!

  3. Hoe maakt hij verbinding met de iphone?

  4. @Eiko – USB waarschijnlijk.
    weer een grandioze tip van barabaz 😀

  5. Via de dockconnecter van de iPhone.. zie http://www.icontrolpad.com

    Oeh!! hier heb ik LANG op gewacht!! Hoe veel gaat ie kosten? Cadeautje voor mezelf!

  6. Dit is goed nieuws. Ik zit hier echt al heel lang op te wachten. Al die klassiekers te kunnen spelen met een knoppen-console heeft voor mij toch de voorkeur. 🙂

  7. Dit is wel leuk voor de mensen die echt willen gamen op hun iPhone aangezien dit, indien goed uitgevoerd, de controlls naar de iPhone brengt die nodig zijn om volwaardige games (meer hardcore) te spelen.

  8. Dit zijn echt van die accesoires mits ze niet een hoog prijzenkaartje hebben die best handig zijn en ook nog eens er best goed uitzien

  9. Nu maar hopen dat ze er een flinke batterij in verwerken. Dan kun je tenminste een beetje normaal (uren :P) gamen met je iPhone.

    @Jens
    Het is een iPod Touch, geen itouch. Dat is echt een achterlijk bedachte onzin naam. *braak*

  10. Hoop dat Apple binnenkort met zoiets komt en dat ontwikkelaars daarop in gaat springen. Dan is het bye bye DS en PSP

  11. heel cool 😀
    ga ik zekerrrr aanschaffen…..als het niet TE DUUR is natuurlijk..Apple kennende :S

  12. Dit is niet van Apple hoor. Dus dat maakt ook de prijs niet. Het is aan ZodTTD hoeveel ie er voor gaat vragen en de anderen die eraan hebben mee ontwikkeld. Ik koop hem sowieso, ik wacht er lang op en vind et gewoon zo cool.

  13. Origineel geplaatst door Td-er

    Origineel geplaatst door

    @Jens
    Het is een iPod Touch, geen itouch. Dat is echt een achterlijk bedachte onzin naam. *braak*

    Fanboy!!!!

    FanBoy of niet hij heeft wel gelijk.

    die product namen zijn er niet voor niets.

    De itouch is namelijk een heel ander product als je er in de sexshop naar vraagt.

    De Fly Book en Mac Air of Airbook bestaan niet.
    De mac Pro laptop bestaat ook niet.
    Nu kan je me ijdehand noemen maar je wil niet weten hoe vaak door slachte kennis van de klant zelf bestellingen mis gaan. wanneer ze de offerte krijgen of hun bestelling komen af halen zien ze opeens dat ze een Mac Pro besteld hebben waar ze een macbook pro bedoeld hadden puur omdat ze niet weten waar ze het over hadden. des intresse. gekocht in vlaag van verstands verbijsterng…. mee gegaan in de hype….? ik weet het niet.

    maar het gaat verder. Zo word er ook regelmatig gebeld naar iFactors. en an het opnemen met: ” goeden morgen dit is iactors Lijnbaan u spreekt met …. waar kan ik u mee van dienst zijn?…” vraagt de klant nog rustig of dit de i winkel of de ipod winkel is.
    Nee we zijn iFactors mevrouw…

    Noem me bijde hand maar mensen winkels en producten hebben niet voor niets hun naam gekregen.

    en wat ik me dan af vraag bij dat soort mensen is:
    Ben jij nou zo dom of zijn de namen nou zo moeilijk te onthouden.

    je hebt zo lang gespaard voor een aplle product (duur) je hebt er naar toe geleefd je bent in verschillende winkels komen kijken wie het goedkoopst is en nog spreek je de naam van het product verkeerd uit?
    Dan is er toch EERDER iets mis met de gene die de naam verkeerd uit spreekt dan met de gene die de naam CORRIGEERT denk ik.

  14. @4saus – doe normaal man, en zelf schrijf je Apple ook fout :-/

  15. wat een gezeur om niks weer, sjonge jonge jonge :S

  16. @barabaz – gelukig vraag ik altijd door wanneer een klant meteen zegt doe mij dat product maar. Je moet anders de gezichten eens zien wanneer je met het gevraagde artikel bij de kassa aan komt en het eigenlijk om een heel ander product blijkt te gaan.

    Zo NIET normaal doe ik dus niet barabaz

    Het is misschien vervelend om in de winkel gecorrigeerd te worden door de verkoper maar dat is de enige manier dat ze het leren.

    Ik wil graag wat meer informatie over de mac pro. Nou dan loop je met ze naar de Mac Pro en vervolgens zeggen ze nee die laptop bedoel ik. Staan ze jou raar aan te kijken omdat je het verkeerd begrepen hebt.

    Dat zelfde geld voor de itouch mac lfy, airbook, ibook mini mac, of wat voor wilde namen ze er aan willen geven

    het is gewoon dom. punt.

  17. Ik hoop voor de ontwikkelaar van dit product da zijn naam onthouden word. Zal hij ook leuk vinden.;)

    Maar ff ontopic weer…

    Leuk die controller maar welke game ontwikkelaar ondersteund dit? en waarom zou SEGA bijvoorbeeld een game als monkeyball aan gaan passen omdat er een fabrikant is die met een lelijk knoppen adapter komt voor de iphone?

    Maargoed er zal vast wel vraag naar zijn aan de reacties te zien.

  18. @4saus

    De woorden die je gebruikt is precies wat mij een ongemakkelijk gevoel geeft in een Apple winkel… “Ze”, “Dom”, “Corrigeren”, “Het leren”; Er gaat een zekere arrogantie van uit.

    Alhoewel je bedoeling kennelijk goed is, namelijk klanten verder helpen, het zijn wel allemaal denigrerende omschrijvingen van personen die zorgen dat jij aan het eind van de maand je salaris krijgt.

  19. Dat begrijp ik donders goed. In de winkel zal je mij dus ook zo nooit over klanten horen spreken. Als ik al iemand corrigeren wil gaat dat subtieler dan in mijn voorbeeld. Maar soms moet je even overdrijven op iphoneclub om dingen duidelijk te maken;)

    Zodra je de klant de les leest staat ie binnen tien seconden buiten. Dus dat heeft geen zin. Dat weet elke verkoper.
    Een discussie verlies je als verkoper altijd. Dus het is de kunst om de klant met nieuwe info, een goed gevoel en hopelijk een nieuw product de deur uit te sturen. En dat gaat me nog altijd goed af. Tot tevredenheid van vele klanten.

    Gelukkig zie ik mijn klanten regelmatig terug voor seminars of aanschaf van nieuwe accesoires dus ik denk dat ik wel weet hoe ik mensen te vreden kan stellen en wat kan bij leren.

    Dus hoe arrogant ik hier over kom is gelukkig niet zo als in de winkel. 😉

  20. @4saus – sorry, ik wist niet dat jij een verkoper was van deze producten. Maar nu snap ik wat meerdie opwinding, toch kun je in een apple store je niet vergissen als iemand om een ‘iTouch’ vraagt. Maar ik snap het volkomen nou 😀

  21. @barabaz

    Aan de andere kant is het juist wel weer mooi om te zien hoe vinding rijk de mens is. We hebben een lijstje hangen met bijnamen voor producten.

    en soms komen er hele grappige voorbij.
    dat kan zijn in uitspraak (iepoot,)of creativiteit in eigen naamvinding. itouch, Mac fly, Air Book, Mac Air, ibook Pro, iMac Pro

    Het is de 1e keer Ook grappig dat mensen zich druk kunnen maken om een wit oordopje bij een zwarte ipod.

    Ach ja ik werk er al te lang. (3 jaar) Ik ben blij dat mijn studie animatie er op zit en ik nu lekker mijn vleugels uit kan slaan die wereld in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.