Reacties voor: Zwanger worden met een iPhone-applicatie?

Een Brits echtpaar raakte zwanger dankzij het gebruik van een iPhone-applicatie, waarmee ze precies de meest vruchtbare dagen van de vrouw konden achterhalen. Maar een succes zoals bij First Aid & CPR is niet te verwachten.
Lees het complete artikel → Zwanger worden met een iPhone-applicatie?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Iampregnant xD.

  2. En uit ervaring het werkt !!! Wordt eind maart verwacht

  3. @Arw:
    terwijl je niet weet uit het artikel welk programma de vrouw heeft gebruikt 😛

  4. @Borgqueenx: er zijn meer programma’s en ik basseer mijn mening op dat programma wat wij hebben gebruikt. En die werkte, ik denk dat al die programma’s het zelfde doen maar wel heel secuur.

  5. Wij hebben zelf het cyclus volgsysteem programma gebruikt en word in April voor de 2e keer vader.
    Programma geeft aan wanneer je de beste kans hebt om zwanger te worden.

  6. de vraag is waar ben je dan op dat moment het meeste met bezig, met je iPhone of met je vrouw…

  7. @patrick:Met je iPhone daarna met je vrouw anders heb je mini iphontjes

  8. Ik denk dat het kindje Steve genoemd wordt.

  9. Gewoon een programmaatje dat je temperatuurcurve analyseert en daar een datum uit haalt wanneer iemand het makkelijkst zwanger kan worden, is dat nou echt zo bijzonder? Met alle respect voor de mensen in dit artikel, maar als ze nou eens naar een goede arts waren gestapt, dan had die ze ook een computer programaatje kunnen geven, hadden ze niet drie jaar hoeven wachten.

  10. @Studentje:
    Klopt, maar veel mensen weten misschien niet van zo’n programmaatje af..weet ook niet of dokters dat wel zovaak meegeven..als ze al IVF hebben geprobeerd.
    Toch mooi dat het er is..maakt het nou uit of ze het via de dokter meekrijgen of zelf ff snel installeren en het werkt.

  11. Hier in Nederland is het volgens mij gebruikelijk dat je huisarts eerst vraagt of je zelf al temperatuurstatistieken hebt bijgehouden. Zo niet dan mag je dat eerst een paar maanden gaan proberen en als dat nog niet werkt wordt er pas verder gekeken. Het is dus een beetje vreemd dat in dit geval al sprake zou zijn van IVF. De ovulatie is namelijk niet voor iedere vrouw even nauwkeurig 2 weken na de eerste dag van de laatste menstuatie. Daar zijn ook ovulatie-testen voor te koop die aan de hand van de hormoonspiegel in je urine kunnen aangeven of je ovulatie al dan niet binnen 48 uur zal plaatsvinden. Zo’n app is natuurlijk gemakkelijk, maar een lijstje op papier werkt waarschijnlijk net zo goed.

  12. Origineel geplaatst door Arw
    @Borgqueenx: er zijn meer programma’s en ik basseer mijn mening op dat programma wat wij hebben gebruikt. En die werkte, ik denk dat al die programma’s het zelfde doen maar wel heel secuur.

    Maar welk programma heb je dan gebruikt :)?

  13. Dankzij iLoseWeight ben ik 10 kg afgevallen:) Ä°k moest elke dag mijn gewicht invoeren, waardoor ik automatisch de drang kreeg om op dieet te gaan..ben van 89 naar 79 vermagerd. Ä°k ben apple gewoon dankbaar:)

  14. ‘t werkt aardig zeggen jullie…Dan wil ik hem gebruiken om juist geen vader te worden….. Is er ook een mogelijkheid om meerdere personen in te voeren ?

  15. Interessante discussies. Zonder deze app moet het in de meeste gevallen ook wel lukken. Als je het maar lang genoeg blijft proberen…

  16. volgends mij hebben ze nog geen IVF geprobeer:
    “Het echtpaar probeerde al drie jaar zwanger te worden en dacht na over een IVF-behandeling.
    dus het zijn mensen die r overna aan het denken waren.

    @Rolf-Gizzo moet je wel eerst even de temperatuur opnemen van wanneer je met iemand geslapen hebt en het ook regelmatig doen (temperatuur opnemen) dus succes als je dat bij meerdere vriendinnen wilt doen 😛

  17. @Rolf-Gizzo: als je geen vader wilt worden denk ik dat een condoom een stuk beter zal werken dan een iPhone. Gezien je aangeeft dat het voor meerdere personen zou moeten werken lijkt een condoom me al helemaal geen overbodige luxe i.v.m. soa’s. Of je gereedschap netjes opgeborgen houden tot je iemand hebt gevonden waarmee je je leven wilt delen.

  18. Ze hadden natuurlijk ook wat vaker hun best kunnen doen ;), dan heb je helemaal geen app nodig.

  19. @Nynerva, ok dat is dus wachten op ‘t eerst volgende iPhone met tempratuur censor.

    @Christiaan….Ik ga geen bloemen ruiken met een gasmasker op !!! Dat er planten zijn waar je een masker/handschoen voor nodig hebt….is mij bekend, maar ik loop niet op een heide waar maskers nodig zijn. Trouwens Een ambachtsman gaat zorgvuldig om met gereedschappen van zichzelf en anderen.

  20. Kun je daar ook de cyclussen van al je vriendinnen invoeren en dat die automatisch op je agenda inrooster langs wie je kunt gaan die avond om zo geen kinderen te hoeven nemen?

  21. Werkt dit ook bij mannen?

  22. Het tegengestelde werkt ook; de iPhone als anti-conceptiemiddel: “Schat, wordt het niet weer eens tijd om…?” Antwoord: “Nu niet, ik heb bijna een nieuwe highscore voor Doodle Jump.”

  23. Origineel geplaatst door Rolf-Gizzo
    ‘t werkt aardig zeggen jullie…Dan wil ik hem gebruiken om juist geen vader te worden….. Is er ook een mogelijkheid om meerdere personen in te voeren ?

    dat hoort thuis in een andere categorie, denk ik. Dit betreft ‘gezondheid’, wat jij bedoeld is ‘dating’

  24. Origineel geplaatst door Jo!
    Dit betreft ‘gezondheid’, wat jij bedoeld is ‘dating’

    Nee, Jo…ik zal je even van je foute begrip over mij en het onderwerp ontdoen….dit betreft het gezondheid ook niet !!….en zelfs helemaal niet Dating !!

    ‘t App. gaat over “Timming”…hoe en waar je hem ook voor gebruikt doet er niet toe,het is een hulpmiddel bij “Timming”

    Dating is voor mij “No Trespassing” M.a.w. mijn bloemen groeien niet in een gebied dat zwaar verontreinigd is. In dat gebied zijn de bloemen niet in het zonnetje gezet en zijn verwaarloost…..dat grond Moet gesaneerd worden,dat is Regerings, VN en EU werk…en niet van een kleine ambachtsman…daar kan mijn hart niet tegen, mijn gereedschap loopt dan vast.

    Ps: Sorry voor ‘t off topic…ik probeer duidelijk te zijn.

  25. @Rolf-Gizzo: Volgensmij heb je het nu alleen maar onduidelijker gemaakt, maargoed

  26. Hehe, moeder en app zijn gelukkig ontmaskerd. Er is zelfs een foto opgedoken (maar het kan ook zijn dat dit een totaal ander, publiciteitsbelust echtpaar is dat kans zag op 15 minutes of fame – het blijven Britten).

    Het gaat om Lena en Dudley Bryce en ze gebruikten The Free Menstrual Calendar.

  27. een Brits echtpaar werd zwanger dankzij een iPhone-applicatie.

    Dat zou handig zijn….ik moet er toch echt wat anders voor doen!

  28. @Gonny van der Zwaag:

    Grappig, die heb ik ook gebruikt, en ook al met succes!

  29. 3x daags sex, werkt beter.

  30. @Gonny van der Zwaag: Ook ik heb de FMC gebruikt en idd ook met resultaat ik zit nu in de 5e week van mn eerste kindje 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.