Reacties voor: Zuid-Korea stort zich op iPhone 4: 130.000 pre-orders op eerste dag

In Zuid-Korea zijn op de eerste pre-orderdag 130.000 iPhone 4's besteld. De gekte is nogal groot: vorig jaar waren er 60.000 bestellingen voor de iPhone 3GS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. An sich is de 130.000 niet veel op een bevolking van 50 miljoen. Echter het is een grote markt voor Apple.

  2. Elke iPhone die extra verkocht wordt is er weer 1. De hype in de Aziatische landen is gemiddeld toch wel iets minder dan in bv Amerika en de grote Europese landen.

    Dacht dat die gasten daar wel van gadgets hielden.

  3. apple zou zich beter eens wat meer op de europese landen mogen storten voor alle(iphone4) wachtenden onder ons(10.000 stuks beschikbaar voor héél Belgie met de launch = triestig).

  4. @Dekon en waarom?? de azie markt is vele malen groter dan Europa en belgie er zijn daar steden met meer inwoners dan belgie

  5. @Dekon: En waarom dan? Omdat jij je net iets belangrijker voelt ofzo?

  6. @ joost
    Dat ik België erbij haalde was maar als voorbeeld.
    Ik bedoel gewoon dat ze beter eerst aan de vraag kunnen voldoen (wat hier helaas in Europa niet het geval is) dan zich direct op een ander werelddeel te storten waarvan ze al weten dat ze in dezelfde situatie gaan zitten. Apple is een beetje overmoedig en laks t.o. zijn (potentiële) klanten aan’t worden maar alle imperiums kunnen vallen,ook die van apple.

    @Daan
    Absurde opmerkingen hou je beter thuis. Dank U.

  7. Hmm.. Een geleidelijke uitrol is wel bedacht om zo iedereen tevreden te kunnen houden (zij die een iphone willen kunnen hem binnen redelijke termijn aanschaffen). Dat doel wordt nu in iedergeval niet gehaald. Dus ik ben het wel eens met de opmerking van Dekon. Los van of een markt groot of klein is… Als de markt te groot is om te bedienen dan heb je een probleem. Mag dan een luxe probleem zijn, maar op den duur zijn je klanten je zat en gaan bij een andere partij kijken die het wel op tijd kan leveren. Nou.. Of dit bij Apple gebeurd is de vraag, hun produkten zijn te goed. Maar als bijvoorbeeld Google nog even goed de schouders eronder gaat zetten en wat zich meer op high end gaat richten (exclusief gaat zijn) dan krijgen ze daar nog een stevige dobber aan. Als ze gelijkwaardig worden en Google kan wel leveren en Apple niet.. Wat dan ? Dan koopt men Google.

    Maar los van dat al. Nu is er geen gelijkwaardig materiaal voor de Iphone. Ik heb de allereerste Iphone en die doet het nog steeds perfect. Nu heb ik een Imac gekocht, ook perfect. En nou wil ik een Iphone 4 kopen… Whoops. Nog even wachten. Maar ik wil er wel een en wacht wel even.. Het spul bevalt me.

  8. 130.000? Nou dan kunnen ze daar waarschijnlijk maanden gaan wachten voordat ze een toestel krijgen.. Apple kan de vraag naar het toestel absoluut niet bijhouden.. Voor hun deels een goed teken, maar voor de klanten erg frustrerend!

    Ik heb vandaag de iPhone 4 mogen ontvangen via AMP.. Het is een geweldig toestel!!! Supersnel!!! Ik type dit bericht er nu ook mee, de oude 3G heb ik direct terug in zijn oude doos gedaan want die was totaal ontspoord na die fijne update naar ios 4.0 :s. Gaat Apple trouwens nog een update uitbrengen voor de 3G? Zodat dat probleem is opgelost? Weet jij dat Gonny?

  9. Ik ben het ook met Dekon eens, eerst goed aanbieden voordat je straks overal het zelfde probleem hebt.

    Het aanbod in de EU is erg klein waardoor ze nu al een grote fout hebben gemaakt. Gemiste kans, erg jammer!!

  10. Ik liep toevallig net langs de Hi Mart hier in Seoul…. en zag inderdaad de eerste iPhone 4 posters al hangen. Hehe en daar loop je dan met je 3GS ^^

  11. Pfff, globalisering.
    Ben ff ‘n iPhone scoren op de markt in Seoul..
    

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.