Reacties voor: Zou jij een Smart Cover voor de volgende iPhone kopen?

Tobi is een ontwerper die een nieuw concept van de iPhone 5 aan de wereld laat zien. Het meest in het oog springende van het concept is dat hij er een Smart Cover overheen heeft ontworpen.
Lees het complete artikel → Zou jij een Smart Cover voor de volgende iPhone kopen?
Bart Breij -

Reacties: 61 reacties

  1. Lijkt me een goed idee 🙂 Gebruik ook een Smart Cover met m’n iPad2.

  2. Nee, ik denk t niet. Ik gebruik nooit een bescherming die het iPhonescherm compleet bedekt, want hij is t kwetsbaarst als je m gebruikt en juist dan is de cover eraf.

  3. Eh als het dezelfde achterkant als de iphone 4 betreft zeer zeker niet. Dan wil ik één oplossing die enkel de achterkant beschermd.

  4. Ik stel het me echt niet praktisch voor. Een iPhone heb je meestal in je broekzak als je onderweg bent, zodoende kan zo een smartcover niet vast genoeg zitten. Nee, geef mij maar een rebelcase van swich-easy…

  5. Ik zou het doen hoor!
    Op de ipad werkt het echt perfect

  6. Tuurlijk!
    Op de iPad 2 werkt het ook super!

  7. Ik blijf trouw aan de book book

  8. Ik zat er twee maanden geleden al aan te denken hoe baas dat zou zijn

  9. Ik zie het persoonlijk niet als voordeel dat je je telefoon niet meer met een hand kunt opnemen.
    Tenzij je de cover er eerst vanaf schud maar dat is ook geen charmante oplossing.
    Ik heb helemaal geen cover. Ben gewoon voorzichtig.

  10. Zeker, als het maar niet zo duur is

  11. Blijft toch een mooie mockup die iPhone5 op dat plaatje!!

  12. Natuurlijk niet! De Smart Cover veroorzaakt juist krassen. Helemaal op een telefoon. Op de iPad 2 schiet deze wel eens los als je hem ‘los hebt hangen’. Ook krijg je bij veelvuldig gebruik krasjes op de plaats waar de schanieren op de iPad vast zitten geplakt. Bij hetzelfde in je broekzak heb je vervolgens een hoop krassen op je scherm door de ijzeren schanieren als de Smart Cover los schiet. Dit met zeer waarschijnlijk een hoop treurige gezichten als gevolg.

  13. Goed idee als het maar niet extreem duur word

  14. Zeker. Ik vind de smartcovers erg mooi voor de ipad2 en deze zou zeker om mijn iPhone komen.

  15. Ja hoor, leuke toevoeging. Voor een tientje zéker!

  16. Heb er zelf ook wel eens over na gedacht lijkt me wel gaaf

  17. Met een door ontwikkelde versie van de iPad Smart Cover zou ik m kopen…

    Maar na 1 maandje de smart cover te hebben gebruikt op mn iPad 2 was het leuke er wel weer af, helaas. Ook de sterkte van de magneten gaat snel achteruit

  18. Of het echt goed werkt is een ding! Maar voor de heb is het leuk dan past het nog beter bij me iPad en de rest haha (A)
    Dus ik koop het!!!

    Dat is echt de kracht van Apple we hebben het niet nodig maar moeten het toch hebben :$

  19. Leuk als je de hele dag met je telefoon in je hand loopt of ‘m in je tas doet, maar als je de halve dag je iPhone in je broekzak hebt zitten laat natuurlijk elke keer die Smart Cover los. Dit probleem zul je bij een iPad 2 ook niet zo snel hebben.

  20. Nee. Het scherm van een iPhone is zo hard, dat beschadig je niet zomaar. Krassen door je nagel? Lijkt me onzin, tenzij je Edward Scissorhands heet. En hallo, het is een gebruiksvoorwerp toch?

  21. @Arjan: Inderdaad! Nog nooit iemand horen klagen over dit probleem dat het krassen maakt op het aluminium. Ik heb dit ook voor. Begrijp niet dat dit probleem niet in de pers is geraakt 😀 Apple kan gewoon geen cases maken. De case voor de iPad 1 werd heel vies. De smartcover maakt krassen. De Apple bumper beschadigd de aluminium rand…
    Voor mijn iPhone gebruik ik gewoon een lederen zakje en voor mijn iPad niks, omdat ik hem enkel thuis gebruik. Ik ga allesinds geen cases meer kopen van Apple zelf. Mijn smartcover ligt hier ergens te bestoffen. Wel grappig dat de batterij op de foto voor 69% opgeladen is.

  22. Um nee niet echt.

  23. Houdt het op mijn bodyguardz plakkertje. Werkt supergoed!

  24. Origineel geplaatst door Matjas
    Inderdaad! Nog nooit iemand horen klagen over dit probleem dat het krassen maakt op het aluminium. Ik heb dit ook voor. Begrijp niet dat dit probleem niet in de pers is geraakt Apple kan gewoon geen cases maken. De case voor de iPad 1 werd heel vies. De smartcover maakt krassen. De Apple bumper beschadigd de aluminium rand…
    Voor mijn iPhone gebruik ik gewoon een lederen zakje en voor mijn iPad niks, omdat ik hem enkel thuis gebruik. Ik ga allesinds geen cases meer kopen van Apple zelf. Mijn smartcover ligt hier ergens te bestoffen. Wel grappig dat de batterij op de foto voor 69% opgeladen is.

    Ya mijn iphone 4 alluminium rand is op elke hoek vlink gekrast door de bumper

  25. Ik zie het niet direct als een toegevoegde waarde. Een iPhone is stukken kleiner dan een iPad, en ik zie me nu nog geen Smart Cover voor iPhone kopen..
    Wel goed bedacht!!

  26. Op de ipad werkt dit idd perfect. Op de “iPhone 5” zou ik dit zeker niet willen. Hem in en uit je broekzak halen word er niet echt makkelijker op. En het zou ook totaal apple niet zijn om het zelfde van de ipad door te voeren in de iPhone.

  27. Nee, niet op mn iPad en zeker niet op mn iPhone.

  28. Als ze m wat stijlvoller zouden maken dan wel..

  29. Hangt een beetje van het type af. Als hij ook de achterkant beschermt zoals de iPad hoes van blackhorns dan wel.

  30. @Floris: op dezelfde software, bijna hetzelfde uiterlijk als de iPod touch de facetime camera en de funties na is het idd niet erg apple om hetzelfde te maken voor de iPad als voor de iPhone of iPod touch;)

  31. Erg goed idee. Toevallig dacht ik er vandaag nog over, dat me dat zo mooi leek!

  32. Leuk idee, maar ik zie het niet blijven zitten in m’n broekzak..

  33. Nope. Bestskinsever FTW

  34. Lijkt Niet handig, heb nu een incase snapcase, perfect en minimalistisch, geen scherm bedekking voor mij

  35. @Whazaaa: Ja absoluut dit ontwerp heeft het gewoon, erg handig.

  36. Ik heb na even nadenken toch voor ja gekozen.
    Heb normaal gesproken helemaal geen bescherming want vind het onzin. Heb mijn 3GS al sinds dec. 2009 en nooit 1 krasje op. En gewoon in me zak altijd. (niet met sleutels natuurlijk)
    Maar als de iPhone 5 een groter scherm heb lijkt het me misschien toch leuk om die voor me gevoel de eerste 2 a 3 maandjes de smartcover eromheen te hebben, staat leuk en als ik er genoeg van heb en me iPhone wil showen dan zal ik hem er weer afhalen. 😉

  37. Ja, mits hij ook goed op de achterkant plakt. Wanneer je je iPhone gebruikt kan je hem dan heel handig aan de achterkant plakken (netzoals voor). Dan heb je er geen last meer van.

  38. In welk land schrijven ze weer als: wetter?

  39. Hier gewoon een Bodyguardz of een Invisible Shield.

  40. Ja, ik zou zeggen: ‘Doen!’

  41. Het is:
    1. Een gebruiksvoorwerp
    2. Een designproduct
    3. Een verzekerd ding

    Dus NEE ik ga hem niet:
    1. Beschermen tegen waarvoor hij bedoelt is
    2. Verstoppen
    3. Als een fragiel ding behandelen (is het per ongeluk kapot dan betaal ik maandelijks om dat op te lossen)

  42. Ik stem voor, mits zelfde soort magneet bevestiging als op mn iPad2. Dan kan hij er ook eenvoudig vanaf als ik in bed lig te browsen/lezen… o.i.d. 😉

  43. Zeker! Buig nu mn hoesje voor mn 3GS soms als steuntje. Zou een vet idee zijn!

  44. Laatst stond er toch een concept op van zo n soort cover maar dan met toetsenbord? Dat zou ik wel willen!

  45. Een Smart Cover op de iPad kan ik nog voor me zien, maar om zo’n ding op de iPhone te gooien nee. Dat zie ik niet gebeuren. Denk ook eerlijk gezegd niet dat Apple dat zou doen.

  46. Bang makerij al die covers. Ik heb geen bescherming en na een jaar heb ik nog geen krasje op mijn iPhone 4. En o wat is hij mooi.

  47. Gebruik uberhaupt geen bescherming voor me iPhone, voor de volgende misschien wel maar dan wel 1 die alleen de achterkant zal beachermen..

  48. Nee, absoluut waardeloos…
    Wanneer iets de functionaliteit beperkt is het onzin. Je telefoon moet je snel uit je zak kunnen halen en met dezelfde hand op kunnen nemen.
    Ik zie apple dit dan ook niet uitbrengen voor de iphone. Juist wel voor de ipad omdat dan het “book” gevoel wordt versterkt. Voor een telefoon is het niets anders dan een beperking.

  49. Als hij maar niet prijzig is.

  50. Elke hoes is onzin. Je koopt toch ook geen mini om hem erna te verpakken? Kom op, gebruik gewoon eens iets! Net als een spijkerbroek, wordt je iPhone mooier als hij helemaal versleten is en ‘gebruikt’

  51. Het is een gebruiksvoorwerp!!
    Ik vind hoesjes daarom ook echt onzin.. Als je in bijv. de bouw werkt kan ik het nog wel begrijpen maar om nou een hoesje te nemen als student zijnde of als iemand met een kantoorbaan? Nee!!

  52. De eerste vraag is: zou je de nieuwe iPhone kopen? Pas dan komt een cover evt. aan de orde.

  53. Zeker weten, het is ookhandig aan de smart cover dat je idevice kan staan op de zijkant.

  54. Overwegen? Ik zou naar de winkel rennen..

  55. lijkt me onhandig in gebruik: 2 handen nodig om te zien wie er belt en oproep op te nemen

  56. Doe mij die maar!

  57. De vraag wordt op 2 manieren gesteld. Eerst staat er of je het zou overwegen. En de regel daaronder staat of je hem zou kopen.

    Daar zit voor mij een verschil in. Ik zou het zeker overwegen. Of ik hem ook echt zou kopen weet ik niet.

  58. Origineel geplaatst door Whazaaa
    Nee, ik denk t niet. Ik gebruik nooit een bescherming die het iPhonescherm compleet bedekt, want hij is t kwetsbaarst als je m gebruikt en juist dan is de cover eraf.

    Dit slaat dus weer 10x nergens op

  59. That ain’t gonna work!

  60. Ik denk dat die eraf zou gaan als je hem in je broek stop…

  61. Origineel geplaatst door Kerhingst
    Origineel geplaatst door WhazaaaNee, ik denk t niet. Ik gebruik nooit een bescherming die het iPhonescherm compleet bedekt, want hij is t kwetsbaarst als je m gebruikt en juist dan is de cover eraf.Dit slaat dus weer 10x nergens op

    Juist wel, in je broekzak issie al beschermd. Zodra je hem in je hand hebt om iets te doen dan issie kwetsbaar en dan heb je net die smartcover opengeslagen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.