Reacties voor: ZoomMediaPlus presenteert zoomIt SD-kaartlezer voor iPhone

Met de zoomIt kun je eenvoudig gegevens vanaf je iPhone met iemand anders uitwisselen zonder tussenkomst van een computer of iTunes. Het gaat hier namelijk om een sd-kaartlezer voor je iPhone.
Jeroen Oosterhof -

Reacties: 25 reacties

  1. onhandig zon hengsel er aan.
    ik zie het nut niet zo, misschien handig voor vakantie maar een beetje een groot kaartje kost tegenwoordig niets meer

  2. Is dit niet vergelijkbaar met de iPad Camera Connection Kit die Apple gaat uitbrengen voor de iPad? Eigenlijk meer een geheugenkaartlezer met wat extra functies (en dan vind ik 60 dollar wel prijzig).

  3. Ideaal, zit goed in elkaar, als ik het zo lees..

    Wel redelijk duur, maar ik vind het de moeite waard!
    Veel mensen zullen hier blij mee zijn.

  4. Natuurlijk heeft je iPhone voldoende opslaggeheugen voor muziek, foto’s en filmpjes.

    heb 3,5 TB alleen al aan muziek. wanneer komt de iphone 4TB uit ? 😉

  5. Achterlijke prijs voor een kaartlezertje….

  6. Hoop dat ze bij Apple nog kunnen slapen van de Verschrikkelijk Beveligingsrisico’s, en dan voldoende uitgerust zijn om iPhone 4G met een mini-SD slotje a twee Euro uit te rusten.

  7. binnen 3 weken op Ebay voor 99 dollarcent…….

  8. Dit is een handige toevoeging voor mensen die meer geheugen nodig hebben, maar de prijs is van een absurd hoge kant. Hoe ik het zie is dat het gewoon een usb-stick is waar een andere geheugenkaart in kan. Normaal kosten deze dingen een paar euro’s en dan kan ik begrijpen dat eentje met een iPhone/iPod aansluiting duurder is (dacht zelf aan tien euro zonder geheugenkaart), maar dit vind ik persoonlijk echt niet kunnen. Vraag me af wie er gek genoeg is om het daadwerkelijk te bestellen. Hopelijk zijn er wel genoeg mensen die van dit idee een goedkopere variant maken en waar tevens een MicroSD in kan, want dat zou ideaal zijn.

  9. Ik zeg overpriced. Je kunt voor 60 euro 2 SD kaarten kopen van 16GB dus dan heb je 32GB en je iPhone blijft lekker schoon.

    Ik veel goedkoper anders boycotten.

  10. Bij een iPhone voor 700 € vind ik dit voor 50 € nog schappelijk – mij gaat het niet om het geheugen uittebreiden, maar om de flexibiliteit die ik hiermee krijg: het uitwissellen van gegevens (fotos in het bijzonder) met anderen, maar vooral met mijn fotoapparaat – die wordt dank mijn iPhone nu ook mobiel 🙂

  11. Snap sowieso niet waarom apple niet een sdslot in hun iPhone of iPad heeft gedaan. Het is gewoon triest dat hun producten nog steeds lage opslagcapaciteit hebben. Laten we hopen dat dit ding ook gaat werken voor de iPad.

  12. @Purk: waarom is iTunes gesloten ?
    Precies om dezelfde reden als dat er geen sd kaart slot op zit en precies de reden waarom al het media op de iPhone ‘gesloten’ zit.

    Als je wat wil dan moet het via de über controlerende Apple langs gaan.
    Een SD kaart kan je overal vullen en dan zou je iPhone het direct kunnen gebruiken ? Dan zou dus ook de controle weg zijn..

  13. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Is dit niet vergelijkbaar met de iPad Camera Connection Kit die Apple gaat uitbrengen voor de iPad? Eigenlijk meer een geheugenkaartlezer met wat extra functies (en dan vind ik 60 dollar wel prijzig).

    … en wat ze zelf ook al hadden voor de iPod photo
    http://www.onemorething.nl/?p=showarticle&art_id=1898
    ‘Maar’ €29,- voor origineel Apple materiaal, koopje om zo op een groot (genoeg voor mij) scherm je zojuist geschoten foto’s door te bladeren en te showen.

  14. Origineel geplaatst door Purk
    Snap sowieso niet waarom apple niet een sdslot in hun iPhone of iPad heeft gedaan.

    Apple pusht de laatste jaren voor al zijn producten de werkwijze dat je muziek, foto’s en video via internet deelt met anderen, via hun eigen MobileMe of andere soortgelijke services. Al je data op een telefoon of iPad hebben staan vinden zij achterhaald – waar ze naar toe willen is opslag in “the cloud”, zodat het niet meer uitmaakt of je die bekijkt met iPhone, iPad, laptop of desktopcomputer.
    Het is bijna altijd mogelijk om via internet files met je iPhone uit te wisselen. Ben je het niet eens met die werkwijze, dan zijn er genoeg andere telefoons voor je te koop.

  15. ik denk persoonlijk dat je meer hebt aan. Airstash Hier kan ook sd in. Maar die verstuurd het via een ingebouwde wifi verzender.

  16. De prijs is nog wel redelijk ze hebben immers ook een App erbij geschreven die het ding moet aanspreken…

    Maar er komt ook nog eens bijna $18 aan shipment kosten overheen en dat is me echt te gek… Verzenden ze die reader in een gouden doosje ofzo!?

  17. Haha weer een onnodige uitvinding. Ik heb zelf dat programmatje iPhone Folders op mijn pc staan en dan kan ik van iedere iPhone, gejailbraked of niet, de bestanden afhalen en zelf opzetten. Het enigste wat je nodig hebt is het kabeltje. Maar aangezien bijna elk huishouden een iPhone of iPod (en straks iPad, of misschien helemaal niet haha) heeft heb je altijd wel een kabeltje bij de hand 🙂

  18. Zo das handig icm mijn Canon slr dacht ik, komt dr nog $18 aan verzendkosten bij….

  19. Absurd dat je zulke dingen nodig hebt om foto’s uit te wisselen terwijl op alle telefoons gewoon Bluetooth gebruikt kan worden. Het zou wel een optie zijn alleen voor veel foto’s of apps. Een enkel fototje moet je toch met Bluetooth kunnen versturen.

  20. Wel handig wanneer je je beelden raw op een cf kaart schiet en tegelijk jpg’s op sd. Kun je zware laptop thuis laten.

  21. “Natuurlijk heeft je iPhone voldoende opslaggeheugen voor muziek, foto’s en filmpjes.”

    Bij iedere app of liedje dat ik op me iphone wil zetten, moet ik iets verwijderen..
    ik had een 160gb ipod die helemaal vol was en nog steeds waren niet al mijn liedjes erop…
    Aan geheugen een dik gebrek dus !!!

  22. Zie nog niet echt het nut ervan in. Zal wel aan mij liggen

  23. Op zich wel handig. Maar ik neem wel een extra kaartje voor het foto apparaat mee.

  24. Ik vind dat niet duur, 50 euro incl. verzenden. Als je eXtreme III kaartjes gebruikt in je camera dan koop je voor dat geld ook maar 8GB.
    En nu kun je foto’s/video’s van je cam direct bekijken of verzenden/delen. En heb nog 27 GB vrij op m’n iPhone dus mij lijkt het wel nuttig, zeker onderweg/vakantie.
    En ze maken er ook nog een app voor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.