Reacties voor: Zomm waarschuwt wanneer je je iPhone achterlaat

Zomm is een apparaatje dat gaat flitsen, een alarm laat klinken en trilt zodra je meer dan 10 meter van je iPhone (of andere telefoon) bent verwijderd.
Lees het complete artikel → Zomm waarschuwt wanneer je je iPhone achterlaat

Reacties: 37 reacties

  1. leuk a must to have

  2. Tja, als je je iPhone soms al laat liggen, waarom dit apparaatje meenemen? 😛
    wel grappig

  3. Totale onzin. Geld verspilling.
    Gewoon goed op je iphone letten.

  4. Compleet nutteloos.

  5. En als je je sleutels waar de Zomm aanhangt en je iPhone laat liggen is het ding zo nuttig als ijsblokjes op de noordpool. En bluetooth = sneller batterij leeg.

    “must have? my ass!” 😉

  6. leuke Gadget

  7. Vind het wel een handig dingetje. Als hij nou de helft goedkoper was en de verzendkosten ook wat realistischer was, zou ik hem wel kopen.

  8. Ik heb daarvoor een Sony Ericsson MBW-150 horloge. Die doet hetzelfde, maar trilt ook bij inkomende smsjes of oproepen, en het is een horloge dus staat nog mooi rond je pols ook. Prijs?: 79 euro, incl verzendkosten. dus ook nog eens goedkoper;

    enig nadeel: de iPhone ondersteunt nog geen MBW-150, door de bluetooth stack die (net iets te) beperkt is. Er zijn trouwens wel jailbreak-alternatieven waaraan ze werken, ik volg hun voortgang op de voet

  9. Als je je iPhone in een taxi laat liggen en Zomm gaat pas brommen bij tien meter afstand, dan ben je echt al te laat!! Afgezien daarvan is het toch al een onding…

  10. Origineel geplaatst door BlankStar
    En als je je sleutels waar de Zomm aanhangt en je iPhone laat liggen is het ding zo nuttig als ijsblokjes op de noordpool. En bluetooth = sneller batterij leeg.“must have? my ass!”

    Je kan sparen op je battery als je wil hé Zet je iphone gewoon uit dan. Steeds die onzin over dat de battery te vlug af is.

  11. Leuk voorbeeld geven ze met die taxi:
    Je zit dus in de taxi, je stapt uit en vergeet je iphone.
    De taxi rijd weg, na 10 meter begint dit ding te sputteren…..

    Wat heb je eraan, de taxi is dan toch al weg (met je iphone)……

  12. Leuk ding voor Apple-medewerkers in ‘t café

  13. Ik word dit soort nieuws echt zat!
    Dit heb ik ook al gelezen met een of andere sleutelhanger!

    En dit apparaat is niet egt zo heel nieuw!

  14. Haha in dat filmpje lijkt het net of dat ding van god is ofzo 😛

    Whhahahahahhahaha

  15. Origineel geplaatst door Chris
    Leuk ding voor Apple-medewerkers in ‘t café

    precies mijn gedachten 😀

  16. LOL

    Dus ipv dat je erop moet letten of je iPhone wel in je broekzak zit… moet je erop letten dat je Zomm in je broekzak zit…

    *zucht*

  17. @Ridleybiker:

    Dat batterij-commentaar moet je niet uit de context rukken en bij de rest van het bericht houden. Het komt erop neer dat ding ENKEL je batterij-leven korter maakt omdat het totaal geen nut heeft. Zie mijn voorbeeld, en dat van de taxi. En zo kan je er nog honderden verzinnen.

  18. Waarschuwt je iPhone ook wanneer je je Zomm achterlaat?

  19. Wat een bullshit. Als je je iPhone vergeet kan je geneens achterhalen waar hij is. Kan je beter een MobileMe-account nemn, kost wel €79,00 per jaar maar je hebt er veel meer aan. Buiten Mail, iDisk, synchroniseren etc heb je Find My iPhone tot je beschikking.

  20. Origineel geplaatst door B3rt
    Leuk voorbeeld geven ze met die taxi:Je zit dus in de taxi, je stapt uit en vergeet je iphone.De taxi rijd weg, na 10 meter begint dit ding te sputteren…..Wat heb je eraan, de taxi is dan toch al weg (met je iphone)……

    en dan proberen de taxi te bellen, dat je iphone er nog steeds in ligt 😀

  21. Wel erg mooi filmpje!

  22. Je kan hem ook aan je vriendin geven, dan kan ze niet weglopen!
    handig!

  23. Ik zou wel willen weten waar dat muziekje vandaan komt klink wel lekker… 😛

  24. was handig geweest voor de ene die zijn iphone achterliet in het cafe 😀

  25. het werkt op alle telefoons met bluetooth… mischien handig voor m’n oma, die is altijd te laat met antwoorden “jah ik hoorde hem niet” en vergeet ‘m meestal… die emergency optie is ook verschrikkelijk handig als ze bijvoorbeeld valt…

  26. Leuk maar te duur. Er een hangertje van maken en je hebt het altijd bij. Maar nu inderdaad even nuttig als ijsblokjes op de zuidpool.

  27. Schattig..voor een knaak zou ik m best aanschaffen.ben wel een type die ALLES vergeet behalve mn iphone..ding is wayyyyyyyy 2 expensive.wel mooie presentatie though..

  28. Als je snel je iPhone vergeet, dan vergeet je dit ding toch ook snel? Dus verandert er uiteindelijk niks aan het probleem, lijkt mij.

  29. Zonder mn iPhone weet ik ni eens het nummer van de Taxi, bellen zal helemaal moeilijk gaan. En met al die stress ook nog es een aparaat wat knipperend en piepend op je zenuwen werkt. Denk dat het wel fijn is om op zo’n moment iets te hebben wat je heel ver weg kunt gooien, maar om daar nou zoveel geld voor neer te leggen….

  30. Met de Zomm kun je ook gesprekken aannemen en voeren. De Zomm belt zelf 112 (of welk nummer je ook instelt) als je de panicbutton lang indrukt.

  31. Origineel geplaatst door Bram
    Ik heb daarvoor een Sony Ericsson MBW-150 horloge. Die doet hetzelfde, maar trilt ook bij inkomende smsjes of oproepen, en het is een horloge dus staat nog mooi rond je pols ook. Prijs?: 79 euro, incl verzendkosten. dus ook nog eens goedkoper;enig nadeel: de iPhone ondersteunt nog geen MBW-150, door de bluetooth stack die (net iets te) beperkt is. Er zijn trouwens wel jailbreak-alternatieven waaraan ze werken, ik volg hun voortgang op de voet

    Same here, verbonden met de Blackberry. Alleen is Bluetooth niet super stabiel. Als je je gsm in je zak hebt en het horloge aanje pols en er zit een stalen bureau of iets tussen dan is de verbinding weg en krijg je een “verlies” melding…

    Zelfde idee als dit dus.
    Idee is leuk. Werkt voor geen meter…

  32. Lekker blond

  33. Origineel geplaatst door BlankStar
    @Ridleybiker:Dat batterij-commentaar moet je niet uit de context rukken en bij de rest van het bericht houden. Het komt erop neer dat ding ENKEL je batterij-leven korter maakt omdat het totaal geen nut heeft. Zie mijn voorbeeld, en dat van de taxi. En zo kan je er nog honderden verzinnen.

    Er zijn veel dingen op de iphone die de gewone sterfeling niet nodig heeft dus zijn die ook niet van nut. Dan moet je die allemaal uitschakelen en gebruik je iphone enkel om te bellen.

  34. Ik denk aan een andere toepassing: maak hem vast aan je kind!! Vooral op festivals is het erg handig!!

  35. En als je die Zomm vergeet, begint je iPhone dan ook te piepen?

    Woehaha, volkomen kansloos apparaat. Geld kun je beter besteden door het in een spaarpotje te stoppen voor als je een nieuwe iPhone moet kopen 😉

  36. Je iPhone valt soms ongemerkt uit je broekzak, eensleutelbos met da dingske daar niet, dat rateld!
    Leuk om te emme, totdat je per ongelyk op school die panicbutton indrukt 🙂

  37. @Bjørn – Ja, dat dacht ik ook. Of dat je vergeet de batterij van dat apparaatje regelmatig op te laden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.