Reacties voor: Zombies, Run! voor iPhone: nieuw seizoen en zelf trainingen maken

Zombies, Run! voor iPhone heeft een fikse update gehad, met een nieuw seizoen, strakkere interface en de optie om zelf trainingen te maken.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ik kan redelijk Engels verstaan, echter wordt het toch behoorlijk lastig voor mij als ik aan het rennen ben. Voor mij dus een miskoop deze app, tenzij er ook Nederlands bij zit/komt. Ik vond het namelijk een zeer leuk idee!

  2. Origineel geplaatst door majette: Ik kan redelijk Engels verstaan, echter wordt het toch behoorlijk lastig voor mij als ik aan het rennen ben. Voor mij dus een miskoop deze app, tenzij er ook Nederlands bij zit/komt. Ik vond het namelijk een zeer leuk idee!

    Ik heb deze app nu anderhalf jaar en ze spreken “crystal clear”. Het is echt een geweldig (ren)spel, waar je na het rennen ook nog zoet mee bent. De game is iedere cent waard, majette 🙂

  3. Ik heb nu grotendeels Seizoen 1 gespeeld en vind de audio kwaliteit en de voice-acting echt onder de maat. Ik weet niet of dit beter wordt met de volgende 2 seizoenen. Daarnaast vind ik de app een typische standaard ios6 layout hebben. Daar had toch veel meer uitgehaald moeten worden. Kortom, de app valt mij tot dusver tegen. Maar ik blijf hem gebruiken om te zien of de kwaliteit verbeterd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.