Reacties voor: Zoekapplicatie Microsoft Bing voor iPhone krijgt eerste update

Microsoft heeft de applicatie Bing een update gegeven. Bing is al meer dan een miljoen keer gedownload en kreeg diverse verbeteringen, waaronder het doorzoeken van de zoekhistorie, meer bookmarks en locatie zelf instellen.

Reacties: 18 reacties

  1. Je kunt ook de app bingGo downloaden/kopen mocht je geen us account hebben maar toch gebruik willen maken van Bing

  2. Bing rocks

    sent from my MacBook

  3. Terecht dat een leuk klein, niet al teveel betekenend softwarebedrijfje ook een kans krijgt van Apple !

  4. Waarom bing? Ik snap niet waarom je van bijv. Google over zou stappen naar bing?

  5. Jammer dat ik het niet kan upgraden. Is toch vreemd.

  6. Gebruik toch eigenlijk altijd Google in de safari browser.

  7. @Flugel: omdat Google een rot bedrijf aan het worden is. En dat heeft niks te maken met dat Apple ze een proces aan doet, het heeft te maken met een quote van onze goeie vriend Eric Schmidt, de CEO van Google: ‘Wij geven niet om privacy’
    Daarom gebruik ik nog zo weinig mogelijk diensten van hun. Hoe minder zij van mij weten, hoe minder er eventueel op internet kan komen van mij.

    @iedereen en ja nu weet ik dat er reacties gaan komen dat ik hypocriet ben en dat het ver gezocht is enzo, I don’t care, oké?

  8. @Génicus: ja het is idd hypocriet om te denken dat microsoft dat niet doet. mijn god, dat doen alle bedrijven.

  9. Hoe zit het met Windows live messenger?

  10. Bing is niet erg netjes vind ik.

    google zoekt sneller en meestal 5 keer zoveel resultaten. Dat is natuurlijk wel heel wat.

  11. Een tijdje Bing getest, en vervolgens maar in de prullenbak ermee. Google werkt sneller, en ook betere resultaten. Anderzijds vindt ik de macht van Google wel steeds meer richting ” we have the world we have you!!!”.

  12. Google kan net zo ver gaan als de wet toelaat. Denk je dat Google de enige is? Apple gaat toch ook met advertenties beginnen, lijkt me dat die niet veel anders te werk zullen gaan om gerichte advertenties te kunnen brengen.

  13. @Theodoor de Wit:
    Ik kan het mis hebben hoor maar ik dacht dat de zoekmachine http://www.alltheweb.com de allersnelste is op dit moment. Zelfs Yahoo! zou sneller moeten zijn dan Google of Bing.

  14. @genicus

    Helemaal mee eens. Gebruik Google enkel om iets op te zoeken. Dan kennen ze mijn IP, succes ermee.

  15. @Génicus:

    Ik ben het totaal met je eens. Google word te groot en krijgt te veel over ons te weten. Ik denk dat daar echt iets aan gedaan moet worden. We kunnen lekker achterover zitten en niks doen, maar dan krijgt Google(en dus iedereen ter wereld) alles en dan echt alles te weten over jouw en mij. Dat wil ik niet! Google mag best wel is een toontje lager zingen. En nee, ik zeg dit niet vanwege de ruzie tussen Apple en Google. Dat zal mij echt een rotzorg wezen en eigenlijk is het best wel leuk.

  16. En wat zou het al uitmaken als Google alles weet? Behalve als je natuurlijk allemaal stoute dingen doet die niemand mag weten..

  17. Origineel geplaatst door Thom
    En wat zou het al uitmaken als Google alles weet? Behalve als je natuurlijk allemaal stoute dingen doet die niemand mag weten..

    Nee, dat is niet alleen in die gevallen. Zaken kunnen altijd anders uitgelegd worden dan bedoeld, zo leert ons de geschiedenis. Foute machthebbers kunnen die levensgrote database opeisen en tegen je gebruiken. Dat i.c.m. het feit dat we meer en meer naar een samenleving gaan waar beschuldigingen weerlegd moeten worden i.p.v. bewezen, en je weet dat privacy toch wel gewenst is om meer redenen dan simpele geheimhouding!

    Overigens weet ik (nog) niet of Bing wel zo’n juiste vervanger is. Privacy staat bij Microsoft ook niet zo hoog aangeschreven.

  18. @ivan: maar de database van Google zal toch net wat groter zijn dan die van MS

    @Tripple: ik heb een fixed IP dus ze kunnen mij helemaal volgen als ze willen, en gerichte advertising sturen die ik niet wil (doen ze ook trouwens)

    @Thom: Ik heb liever niet dat google weet wat ik mail met mijn vriendin, waar en wanneer ik iets doe, en wie mijn contacten zijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.