Reacties voor: ‘Zoek mijn vrienden’ nu te raadplegen via iCloud.com

'Zoek mijn vrienden' is nu ook via het web te raadplegen. Apple heeft 'Zoek mijn vrienden' toegevoegd aan iCloud.com, het online portaal.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Zullen er nu echt zoveel mensen zijn die dit gebruiken waardoor ze hier nog in gaan investeren?

  2. Waar zijn me echte vrienden IOS10

  3. Heremijntijd. Het is toch veel leuker om naar de kroeg te gaan en daar je vrienden te ontmoeten/vinden? In het gat waar ik woon (omg. R’dam) helaas geen kroegen, maar in A’dam…

  4. @hierboven…. 😂 Met deze app kun je juist makkelijker met je vrinden in de stad afspreken…..

    Vreemd dat Apple gebruik van deze app zo aan het pushen is. Terwijl ze de app zelf met de komst van iOS 8 overbodig hebben genaakt (functie zit in iMessage ingebouwd) en de app zelfs uit de app store hebben gehaald destijds. Toen werkte de notificatie functie trouwens al een tijd niet goed meer, de app was echt bagger.

    Vond ik toen al jammer want ik gebruik de app vaak. M’n vrouw en ik delen elkaars locatie altijd (kan ik bijv zien wanneer ze van haar werk weggaat en andersom ook) Als ik naar m’n ouders rij deel ik m’n locatie tijdelijk en kunnen ze zelf volgen waar ik blijf.

    Blij dat ie weer terug is.

  5. Ik heb bij die app geen idee hoe ik mensen kan toevoegen. M’n contacten schakelaar staat bij m’n instellingen > iCloud gewoon aan.
    nOOb

  6. Nu nog een manier om de locatie van m’n vrienden de plotten op een map waar OOK file informatie op te vinden is. Pas dán wordt het interessant.

  7. Ook goed voor ouders met kinderen toch? Kunnen ze zien waar ze zijn.

  8. Ik gebruik het ook met vrouw en kinderen. Ik ga ze echt niet 24/7 volgen, maar het is makkelijk te weten wanneer zij van werk vertrekt en wanneer ze thuis komt.

  9. Wij gebruiken het thuis ook veel. Zonder elkaar echt te controleren is het erg handig om te weten waar iedereen is. Helemaal omdat wij veel onderweg zijn. En je kunt het altijd even uitzetten. Het is alleen jammer dat het alleen maar op IOS werkt.

  10. @Bollie: Nou ja, het werkt ook op OS X…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.