Reacties voor: Zoek mijn iPhone door bug in iOS 7.1 opnieuw te omzeilen

Door een bug in iOS 7 blijkt het opnieuw mogelijk om Zoek mijn iPhone en activation lock zonder wachtwoord te omzeilen en een iPhone te herstellen.
Michel Lusthof -

Reacties: 15 reacties

  1. Activation lock vind ik een hele
    Mooie feature. Als Alle iphones dat aan zouden hebben staan zou fijn zijn. Dan weten dieven enzo dat het niet nuttig is om een iPhone te jatten.

    Maar met zulke bugs in iOS heeft het totaal geen werking 🙁

  2. Zoals je ziet in deze video heeft hij ook geen password voor het unlocken van de iphone. Als een dief deze niet heeft kan hij ook niet bij die instelling. Dus is het risico klein/nihil dat het gebeurd met een password beveiligde Iphone. Password erop en je bent nog steeds veilig totdat Apple met een bug fix komt.

  3. dit is toch ongelooflijk !

  4. De oplossing is simpel: altijd je iPhone gelocked houden, bijv via Touch ID.

  5. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Zorg dat je een goede pincode of wachtwoord op je iPhone hebt!

  6. Apple heeft hier een mooie website voor. Daar kun je al je suggesties op kwijt. Geen noodzaak om dit met de wereld te delen.

  7. Ik ben juist blij dat dit met de wereld wordt gedeeld, weet nu wat de gevaren zijn en dat je iphone beter met een pincode kan voorzien. Snap echjt niet hoe jij dit niet begrijpt dat het niet met de wereld gedeeld mag worden.

  8. Altijd handig dat dieven dit ook lezen op iPhoneclub. En ja er zijn helaas nog talloze mensen die hun iPhone niet met een pincode beveiligen.

  9. Dit soort gasten moet door Apple juist aangenomen worden. Kunnen ze eens een goeie beveiliging bouwen.

    Lijkt me nl. niet zo moeilijk om voor de release van een iOs versie, deze door dit soort gasten te laten testen.

  10. Please kop van dit artikel aanpassen: dit is ENKEL mogelijk als je géén touch id noch pincode ingesteld hebt! Dus, het artikel zou moeten zijn: ‘indien géén toegangscode op je iPhone is het mogelijk …….’

  11. Een andere oplossing, naast de pincode inschakelen, is om bij Beperkingen de instelling aan te zetten dat accounts kunnen worden aangepast. Het hele iCloud menu wordt dan ontoegankelijk. Pincode blijft natuurlijk het beste maar als je dat echt niet wilt is dit een alternatief.

  12. Toch benieuwd na het zien van het filmpje wat het zou doen met een iPhone 5s zonder slide to unlock code en touch of uit! Maar geen succes.. Alle stappen gevolgd die in het filmpje getoond werden. Alleen de sim niet unlocked dus of het ligt aan het feit dat er geen internet is lijkt me sterk aangezien hij uiteindelijk toch vraagt om mijn icloud password. Iemand anders die dit heeft geprobeerd op een 4/4s ? Wat zijn hier de resultaten ?

  13. @Jona: Het beste kun je het allebei doen met verschillende codes

  14. Origineel geplaatst door Iphone
    Ik ben juist blij dat dit met de wereld wordt gedeeld, weet nu wat de gevaren zijn en dat je iphone beter met een pincode kan voorzien. Snap echjt niet hoe jij dit niet begrijpt dat het niet met de wereld gedeeld mag worden.

    Ben je ook blij dat óók de boefjes onder ons dit lezen die dat nog niet wisten?!

  15. Origineel geplaatst door marlon:
    Ben je ook blij dat óók de boefjes onder ons dit lezen die dat nog niet wisten?!

    Tja, als mensen een slechte beveiliging niet meer mogen aankaarten krijg je “security by obscurity” en vraag maar eens aan een willekeurige expert op dat gebied hoe blij je daarmee moet zijn.

    Hint: Niet blij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.