Reacties voor: Zo ziet een uitgebreide multitaskbalk in iOS eruit (concept)

Ontwerper Brent Caswell liet op het forum van The Verge zien hoe een simpele verhoging van de multitaskbalk ervoor zorgt dat je meer in beeld krijgt en ook meer kunt doen vanuit het menu.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. is is zeker een goed idee!
    ik hoop dat dit in de nieuwe update komt.

  2. Kan iemand dit alsjeblieft maken? Dat zou mijn leven zo veel beter maken…

  3. Its just to much.. keep it easy and keep it clean..
    Veel te veel knoppen onderin.

  4. Waarom willen mensen toch altijd dingen veranderen. Wat Nils ook zegt, houd het simpel!

  5. Er komen teveel handigheidjes die verzonnen worden. Daarom wordt het weer te onoverzichtelijk. Er dat was nu net het windowsprobleem.
    Apple moet eenvoudig blijven met niet teveel uitzonderingen en aanpassingen.
    Er is een aan/uit knop en de volumeknoppen aan de zijkant. Niet weer een uitgebreider scherm waar dat ook weer in staat

  6. Hopen dat een jailbreak-ontwikkelaar hier alvast een mooie tweak voor uit brengt, dat Ou mooi zijn! 🙂

  7. Wat ben ik blij dat bij Apple designers aan het werk zijn en geen techneuten zoals deze betreffende persoon. Het ziet er niet uit, het is te veel en te veel onzinnige dingen. Waarom je zou je een shortcut willen om Wi-Fi uit te willen zetten?
    Less is more. Apple begrijpt dat gelukkig.

  8. Oude design is beter.

  9. Hoop ik dat het instelling wordt die ik zelf aan of uit kan zetten. Uit dus…

  10. @Mrrabbit: Nou… om navigatie aan te zetten moet ik wifi uitzetten… dus elke keer als ik Navigon wil opstarten thuis om een planning erin te zetten, moet wifi uit… dan zou het echt wel handig zijn als dit sneller kon.

    Vergeet niet dat SBsettings in de jailbreak scene 1 van de meest gewaardeerde tweaks zijn en dat is nou precies het snel in en uitschakelen van features.

    Ik vind het wel mooi en het lijkt mij ook erg handig. Maar dan liever swipen vanaf beneden zoals het berichtenscherm van bovenkomt. Lijkt mij handiger dan 2x op homeknop… ik heb vaak 3x en dan wordt bij mij de kleuren geinverteerd.

    En onzin te denken dat het dan windows wordt… bij windows is het probleem dat zij werken met gedeelde DLL library bestanden en die worden steeds door onwikkelaars aangepast en vernaggeld… met Windows zelf heeft het niets te maken… zou nu toch wel eens een keer bekend moeten zijn…

    Anyhow… I love Apple en ook dit concept.

  11. hmm.. ik begrijp niet helemaal wat je nou meer kan met die muziek’pagina’, het volume kan je toch gewoon met die knoppen aan de zijkant aanpassen? En verder zie ik eigenljk niet echt verschil.. Waarom je het geluid zou willen muten als je wat aan het afspelen bent? Kan wel een paar redenen bedenken maar geen van allen zo zwaarwegend dat er een aparte knop voor nodig is. Nee hoor, voor mij hoeft het niet..

  12. Origineel geplaatst door Eddy
    bij windows is het probleem dat zij werken met gedeelde DLL library bestanden en die worden steeds door onwikkelaars aangepast en vernaggeld… met Windows zelf heeft het niets te maken… zou nu toch wel eens een keer bekend moeten zijn…Anyhow… I love Apple en ook dit concept.

    Met de link naar Windows bedoelde ik gewoon dat er teveel mogelijkheden worden gegeven waarbij iedereen iets anders wil en ook krijgt, eenvoud is de kracht van Apple.

  13. Of je drukt gewoon één keer op de muziek app.

  14. @Pedro: en waar worden teveel opties weergegeven in windows? als je op de knop “geavanceerd” drukt? dan is het logisch…
    als je veel wilt, kun je veel krijgen. voorderest vind ik het wel meevallen hoor. (windows 7)

  15. …allemaal leuk hoor… of niet, maarrr Apple beslist of besluit of wat dan ook. Persoonlijk vind ik die homebutton optisch waanzinnig maar functioneel kut: sorry voor mn mening maar voordat ik kan multitasken moet ik op zn minst drie keer twee keer drukken :). kan ook een beperking van mij zijn hoor. en al die knopjes: fantastisch hoor.. voor een week, daarna graag weer back to basic.

  16. @patrick: Mee eens… en de kracht van Apple zit hem echt niet in de eenvoud… kijk eens naar de GUI van de MAC… zit vol met snufjes die er totaal niet in hoeven te zitten, meer dan in Windows.
    De kracht van Apple zit hem in de kwaliteit en hoge prijs en daarom wordt de kwaliteit ook als hoog gezien.
    Ook OSx kan crashen, net als windows blauwe scherm heb ik die ook al gehad met een grijze overlay… alleen rebooten was nog mogelijk.

  17. Ik vind het een beetje onzinnig ik vind dat iedee van dat je kan zien hieveel pagina’s erzijn en waar je bent wel handig maar al die extra dingen mwoah

  18. Alleen de Spotlight functie is heel handig, de balk moet wel lager, dus zonder dubbel apps op je scherm.

  19. Oh kijk hoe mooi het muziekicoontje nu is!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.