Reacties voor: Zo kalibreert Apple straks je iPhone-scherm

Amerikaanse Apple Stores nemen een speciale machine in gebruik om daarmee iPhone-schermen na het repareren te kalibreren.
Lees het complete artikel → Zo kalibreert Apple straks je iPhone-scherm
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. “De nieuwe reparatiedienst is een stuk voordeliger voor iPhone-bezitters die geen recht meer hebben op garantie.”

    Hoe voordelig dan?

  2. Wat kost het vervangen van een scherm in de toekomst dan met deze machine?

  3. @Adrian: Had gelezen dat het ipv 229, 150 dollar gaat worden, zo uit mn hoofd.

    edit:

    Yup:
    It’s not a bad deal for customers either, who can now get their iPhone 5 displays fixed for $150 instead of paying the usual $229 out-of-warranty repair fee

  4. @Ferry: Goeie vraag. Het kost in de VS $149, dat heb ik nu toegevoegd.

  5. Dat ding lijkt op een grote 3D-printer!

  6. Zijn die genoemde prijzen specifiek voor de iPhone 5? Vorig jaar mijn iPhone 4 met grote gele vlek, buiten garantie om, laten omruilen voor een nieuwe, gereviseerde en dat kostte me toen (maar?) € 150.

  7. Dat is een fraai stukje industrieel design dat niet zal misstaan in die rommelige Apple Stores 🙂

  8. Het is nog steeds fors duurder dan dat je bij de betere reparatieboer laat doen. Iphone 5 glas laten vervangen voor 70 euro is perfect gedaan. Kan geen Apple machine tegenop 🙂

  9. @Rik: Waar zit die ‘reparatieboer’ van jou ;)?

    Ik heb me er zelf niet echt in verdiept maar een vriend van me heeft het glas van zijn iPhone 5 gebroken maar kreeg overal te horen dat de kosten rond de €150 zouden zijn omdat glas en scherm verlijmd zijn. En daardoor niet enkel het glas kan worden vervangen (wat wel bij de iPhone 3G/4 kan).

  10. @Thomas: Bij de i4(S) moet je ook alles in één keer vervangen. Maar die schermen zijn een stuk goedkoper dan het scherm van de i5, vandaar die kosten van rond de €150. Maar de prijzen zijn gelukkig aan het dalen, hoewel €70 wel erg goedkoop is. Ik kan ze nog steeds niet vinden voor minder dan €100.

  11. Lijkt mij een goede zaak, heb het zelf nooit zo op refubished products, je weet immers nooit wat er mee gebeurt is. Met een reparatie weet je dat wel je hebt gewoon je eigen toestel terug. Verder zal ook meespelen dat Apple anders met veel refubished toestellen blijft zitten die ze voor de prijs die in hun koopjes kelder vermeld staat niet kwijt raken.

  12. Omwisselen van een iPhone met kapot scherm, maar ook deukjes en andere beschadigingen voor 240 is m.i. voordeliger dan dezelfde iPhone terugkrijgen met deukjes en andere beschadigingen en dan 100 besparen.

  13. 80 euro kost het vervangen van je glas bij de belturk in Zaandam

  14. Dit doen ze waarschijnlijk zodat ze kunnen beginnen met dat inruilprograma. Oude 4 4s voor de alweer bijna oude 5.en ze hebben je een telefoon verkocht met nog steeds veel winst jij denkt nou 149 alleen de scherm nog PAAR € 50-, . En dan eindelijk de nieuwe pardon bijna oude 5 waar je toch stiekem van droomde. En jou ouwe 4 4s die gaat alsnog naar india voor een honderd of drie. Slimme zet Apple.

    Taffah…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.