Reacties voor: Zo kunnen accessoires en apps HealthBook nog slimmer maken (opinie)

Hoe kan Apple Healthbook naar voren schuiven als een gezondheidsplatform, waar allerlei apps en accessoires op kunnen inhaken? Een verkenning.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Zou helemaal top zijn, ik zou dan ook graag gebruik willen maken van zo’n platform om mijn sport activiteiten naar een hoger plan te tillen.

    Er is één woord dat bij mij opkomt zodra ik dit artikel lees. Wat doet Apple met je privacy, want dit is informatie die steeds dieper gaat. Zo o.a. bij burn-outs stress etc dat zijn zaken die je liever privé houdt, zeker voor de verzekeringsmaatschappij.

  2. Jobs bracht ons produkten waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt.
    Cook produkten waarvan je weet dat je ze niet nodig hebt.

  3. Als dit waar is sla ik de iWatch over en ga ik wel voor de basis B1. Want als dit waarheid wordt weet ik al hoe dit er uit gaat zien. Voor fitness heb je een bepaalde accessoire, voor slaap tracking een andere, voor gezondheid weer een andere, etc.

    Ik zie liever een alles in 1 apparaat, en als een klein bedrijf als Basis dat kan, dan kan Apple het ook zeker weten en nog beter ook.

  4. Ik zie hier weinig nieuws. Ik heb een withings, swimwatch en een iPhone 5S icm hartslagband en met runkeeper, sleepcycle. Deze registreren allemaal in runkeeper. Alles registreert in de health api van runkeeper en ik kan daar elke (combinatie) grafiek uithalen die ik wil.Ik ben dus wel benieuwd waar de meerwaarde gaat liggen? Hartslag en bloeddruk de hele dag en ook tijdens zwemmen zonder hartslagband?

  5. De waarde van Sleep Cycle wordt betwijfeld. Het is wel populair en het belooft veel, maar ga je er daadwerkelijk beter van slapen? En hoe worden de gegevens geïnterpreteerd? Slaapstoornissen kunnen immers meerdere oorzaken hebben.
    Al dat meten kan je ook zenuwachtig maken. Ik weet niet of het een goede ontwikkeling is. Heel Amerikaans allemaal.
    Voor sporters is het een ander verhaal. Die moeten presteren en gaan tot hun grenzen. Dan is monitoren misschien wel weer goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.