Reacties voor: Zo gaat Apple Pay eruitzien

Apple's nieuwe betaaldienst Apple Pay is te zien in iOS 8.1 beta 2. In vroege screenshots zie je hoe je Apple Pay kunt instellen.
Lees het complete artikel → Zo gaat Apple Pay eruitzien
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Apple Pay in NL gaat ongeveer net zolang duren als Siri NL: wait forever! De US markt voor elektronisch betalen is sowieso totaal anders dan in Europa: de fees die US winkeliers betalen liggen vele malen hoger dan in Europa waar binnenkort nog maar 7 ct max gerekend mag worden voor een kaartbetaling. Hier valt voor Apple niets te verdienen dus ik zou zeggen: wait forever!

  2. Ik hoop echt dat banken als ING hun betaalpas kunnen koppelen aan de NFC in de iPhone 6(+).
    Contactloos betalen is the bomb! Maar wel gewoon via mn bankpas en niet via de CC.

  3. Als dit zo lang gaat duren als siri in het nederlands….kunnen we het mss gebruiken tegen 2020

  4. Apple Pay in een ipad?

    Zal leuk uitzien in de winkel…

  5. Origineel geplaatst door Veronica
    Apple Pay in een ipad?Zal leuk uitzien in de winkel…

    Hahaha moest ik ook al aan denken!Zal wel voor online gebruik zijn:)

  6. @Erwin Puijnen: Online betalen met NFC? uhu….

  7. En we wachten ook nog steeds op iTunes Radio in NL… Dus ik heb m’n twijfels over Apple Pay! Ohja en waarom NFC beperken in iOS? Het lijkt mij ook handig om in en uit te checken met je iPhone! Dan vergeet ik mijn OV tenminste niet haha 😉

  8. Kunnen we net als Siri, iTunes Radio en iTunes tv shows op ons verlanglijstje zetten. Ze zou er bijna voor emigreren naar de US…..

  9. @Veronica: Als je goed kijkt, zie je dat op de iPad variant ook geen referentie getoond wordt naar ‘winkels’. Apple Pay op de iPad is puur voor online shoppen met Apple Pay, oftewel gewoon met je creditcard maar dan zonder je contactgegevens in hoeven te vullen. De nieuwe iPad zal dan ook zeer hoogstwaarschijnlijk ook geen NFC support krijgen, omdat het onpraktisch is dat ding met je mee te nemen naar een winkel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.