Reacties voor: Ziggo TV-app stopt op 1 oktober 2015

De Ziggo TV-app stopt op 1 oktober 2015. Aangeraden wordt over te stappen naar Horizon Go.
Lees het complete artikel → Ziggo TV-app stopt op 1 oktober 2015

Reacties: 24 reacties

  1. Eindelijk, maar ook de telefoon apps mogen eens worden samengevoegd. Voorkeur gaat uit naar de UPC app

  2. Oe, dan hoop ik dat daar wel een jailbreak fix voor is.
    Ik gebruik nu nog een oude versie van de ziggo app.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Dan hoop ik wel dat ze voor die tijd de stabiliteit en kwaliteit van de Horizon Go streams fixen. Waar de Ziggo app haarscherp beeld geeft, geeft Horizon Go nog steeds gewoon matig HD beeld dat niet scherp is. Voordeel van de Horizon Go app is dat deze ook werkt als je niet via een Ziggo aansluiting internet, dus die werkt ook gewoon op 4G of vreemde (wifi)netwerken. En bij de Horizon Go kun je ook een kleiner formaat video selecteren om bandbreedte te beperken, handig als je via 4G kijkt (gaat dan nog meer ten koste van de kwaliteit maar op de camping wel alle kanalen zonder Digitenne of schotel).

  5. de ziggo app werkt niet op je iphone/ipad met een jailbreak. Ik gebruikte Xcon om dit probleem op te lossen maar weet niet of die ook werkt voor ios 8.4

  6. Mogen ze eerst wel eens zorgen dat de ondertiteling bij bv history ed goed is.

  7. @Jonathan: Via deze bron Horizon Fix toevoegen voor Jailbreak
    (Red.) Repo verwijderd. Dit is niet toegestaan.

  8. Slechte actie van Ziggo. De kwaliteit van het beeld (resolutie) van Horizon Go is gewoon matig i.t.t. de Ziggo app waarvan het beeld haarscherp is. Het voelt alsof we terug in de tijd gaan i.p.v. vooruit.

  9. @Jonathan: Met Xcon kan je gewoon kijken met jailbreak. Na de melding opnieuw op afspelen drukken

  10. (Red.) Repo verwijderd. Dit is niet toegestaan.

  11. De Horizon app is helaas bagger als je hem vergelijkt met de Ziggo app. Onscherp, modderig, onfrisse kleuren. Ik heb van beide een paar captures gemaakt van dezelfde uitzendingen en je schrikt behoorlijk als je het verschil ziet. Jammer dat we dit door onze strot geduwd krijgen.

  12. En niemand die zegt dat opnemen en de app gebruiken als afstandsbediening NIET werkt bij ‘oude’ Ziggo klanten!!

    Ze zijn daar nog wel mee bezig maar hebben nog heen idee wanneer dit wel weer werkt. Oo de site staat zelfs dat het nog tot eind 2015 kan duren.

    Kom op Ziggo, zet er meer handjes op en zorg dat dit ook gaat werken. Belofte maakt schuld!!!

  13. @Daejji: Omdat hij dus graag met een gejailbreakt iDevice gebruik zou willen maken van deze service van zijn provider.

  14. @Marc: Openen via Horizon.tv pagina werkt gelukkig bij mij wel al. Ben benieuwd wanneer het via de app kan!

  15. Ik heb nu geen probleem met de ziggo app en jailbreak. Het gaat me om de horizonapp met jailbreak voor als ziggo niet meer werkt.
    Maar ik kan niet uit de reacties opmaken of jullie de horizon app werkend hebben met jailbreak met de oplossingen in de topic of dat jullie het over de ziggo app hebben.

  16. De Horizon app werkt niet onder iOS 9 beta. Handig om te weten.

  17. De Horizon Go app is veel stabieler en geeft veel minder errors dan de Ziggo TV app, dus dat is dan wel weer beter. Hoe vaak ik wel niet de melding heb gehad dat live tv kijken niet in mijn abonnement zat terwijl dat wel zo is…

  18. @Edwin: wat je zegt!! Krijg ook elke keer melding dat dit niet in mijn abonnement zit. We hebben het duurste abonnement met alles erop en aan. Dus waarom werkt het niet? Snap er ook niets van!!

  19. @Jonathan: Lees dit artikel maar of Google op Horizon Go Jailbreak en vorige maand als periode in Google en je komt deze site ook tegen. Werkt met de laatste versie van de Horizon GO app. Gewoon Flex 2 gratis downloaden en de uitleg van deze site volgen en goed doorlezen. Werkt uitstekend met de nieuwste versie!
    (Red.) Repo verwijderd. Dit is niet toegestaan.

  20. Ziggo app werkt bij mij perfect. De vervanger is echt bagger idd, slechte beeldkwaliteit, constant haperingen… Geen vooruitgang.

  21. Ik vraag me af of Airplay werkt via Horizon Go. Via de Ziggo app was dat een aantal updates terug uitgeschakeld (vanwege een licentiekwestie dacht ik).

    Weet iemand dat toevallig?

  22. @Isegrimm:

    Nee werkt niet, zowel Airplay en Synchroon, sinds een de laatste update is het nog erger geworden. Je kan zelf niet meer kijken wanneer je je iPad via HDMI aansluit aan je TV. Als iemand er iets op weet om dit te verhelpen met Jailbreak hoor ik het graag!

  23. Jammer, horizon Doet het op mijn oude IPad 1 NIET. De ZIGGO app WEL.

  24. Fijn. Gebruik de ziggo tv app om tv te kijken op m’n iPad 1.. Werkt dadelijk niet meer. Horizon tv .. Yuupz 7 of hoger. iPad 1 blijft op 5.1.1, dankzij apple. En nu ziggo? Tv kijken en lezen meer doe ik er niet mee. Nu MOET ik dus een nieuwe iPad kopen. Altijd alles wat je maar door je bek geduwd krijgt …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.