Reacties voor: Ziggo stopt met belapps voor vaste nummers

Ziggo stopt met de apps Ziggo Bapp en UPC Phone App. Vanaf 29 april zullen deze apps om mobiel te bellen via je vaste telefoonnummer, niet meer werken.
Lees het complete artikel → Ziggo stopt met belapps voor vaste nummers

Reacties: 15 reacties

  1. Heeft ziggo zo’n app 😅

  2. De UPC phone app werkt wel degelijk voor binnenkomende gesprekken, ik maak er veel gebruik van.
    Jammer dat het stopt.

  3. De UPC app werkt inderdaad ook voor binnenkomende gesprekken.

    Betekent dit dat de app na 29 april niet meer werkt of alleen niet meer te downloaden is?

  4. aiai, zeer jammer!! Ik gebruikte het regelmatig als ik in het buitenland ben en (goedkoper) wil bellen dan met mijn mobiel.
    VB: was een keer in Japan en moest een nr in UK bellen. Met de UPC app was dat 5 ct/min waar ik anders euros/min kwijt was.

    Moet ik dan toch (weer) aan Skype?

  5. Als je dezelfde mobiele en vaste provider hebt kun je meestal gratis ‘onderling’ bellen tussen je eigen vaste en mobiele nummer(s). Nooit aan de grote klok gehangen, maar wel een feit: gratis doorschakelen valt daar ook onder.

    Dus gewoon je vaste nummer doorschakelen. en je bent weer gratis op één toestel onder beide nummers bereikbaar. Éénmalig naar keuze *21*mobielnr# of *61*mobielnr# op je vaste nummer intoetsen (direct resp. bij geen gehoor) en klaar is Kees… (of Sander of n1mber 😉)

  6. Jammer. Wij gebruiken de app altijd als we in het buitenland zijn. Dat spaart veel geld. Mijn schoonmoeder is 84 en heeft alleen een vaste telefoon.

  7. Pff wat lomp weer… Ik gebruik de app toch vaak buiten of als ik in het buitenland ben.

  8. Zou de échte reden niet gewoon zijn dat ze er te weinig aan verdienden?

  9. Ook ik maak juist vaak gebruik van deze app. Op het forum van ziggo onder vaste telefonie heb ik een nieuwe topic gestart. Wellicht dat het wat uithaalt als veel mensen daarop reageren.

  10. Jammer. Ik gebruik BAPP op de IPad. Geweldig gebruiks vriendelijk. Op mijn Ifoon niet, door te trage Ping.

  11. Had de app wel maar gebruikte te nooit. Zou mooi zijn geweest dat inkomende gesprekken daar ook op aangenomen konden worden. Aangezien dit niet kan, is het eigenlijk een app met niets. Leuk dat je kan uitbellen, maar met mobiele bundels en internet gebruik is dat vaak veel goedkoper dan bellen via je vaste lijn.

    Het zou heel mooi zijn als ze straks samenwerken met Vodafone, dat je je huisnummer ook gewoon kan opnemen op je mobiel. Gewoon je huisnummer GRATIS laten doorschakelen naar je mobiele nummer (WiFi of niet). Dat zou pas een dienst zijn die me zou aanspreken. Sterker nog, het zou nog mooier zijn dat je online kan aangeven bij wie zijn/haar mobiel mag overgaan. Misschien leuk om te kunnen instellen dat eerst bij de een de telefoon moet over gaan en neemt die niet op, dan gaat bij de ander z’n telefoon. Als ze zich daar mee bezig houden en kunnen maken, hebben ze mij ook als gsm klant!!

  12. De UPC app veel gebruikt.
    In een aantal gebouwen is geen GSM signaal maar wel Wi-Fi. Dus kon ik de telefoon van thuis toch opnemen, dat kan niet bij doorschakelen!

  13. Gebruik UPC Phone app regelmatig. Ontvangt WEL inkomende gesprekken en werkt prima. In combinatie met onbeperkt bellen kun je overal gratis vaste en mobiele nummers bellen via wifi. Echte reden: het hindert de mobiele abonnementen van Ziggo.

  14. Vind het erg jammer dat het bellen op deze manier stopt! Wij maken er veel gebruik van en met mij meerdere mensen.! Dus hoezo, dat er te weinig gebruik van wordt gemaakt?

  15. Gebruikte de App altijd voor het bellen uit het buitenland.Nu bellen voor een vast bedragper maand ook maar opzeggen. Jammer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.