Reacties voor: Ziggo gaat Wi-Fi-hotspots openstellen voor Wiffinity

Hotspot-app Wiffinity voegt de hotspots van Ziggo toe aan het aanbod in Amsterdam. Hierdoor staan er meer dan duizend gratis netwerken tot je beschikking.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Maar heb je daar dan iets aan als niet-Ziggo-klant? Op mijn iPhone heb ik een apart profiel moeten installeren, met een inlogcode en een wachtwoord. Zodra dat is gedaan, verbindt mijn iPhone automatisch met ieder netwerk “Ziggo” dat het dan vindt.

  2. Heel leuk die Ziggo hotspots, maar een groot deel functioneert niet naar behoren. Ik had tot een paar weken geleden zelf Ziggo (UPC), maar bij ongeveer de helft van de automatisch verbonden hotspots was er geen internetverbinding.
    Werkt ook niet lekker, want dan vraag je je buiten telkens af waarom je verbinding niet werkt en moet je weer naar 4G overschakelen.

  3. Ik hou het wel bij 4G. Nog veiliger ook.

  4. Maak wel verbinding met mijn iPhone als ik mijn iPad (no cellular) gebruik. Was ergens in de straat met allemaal ziggoklanten. Kreeg wel verbinding maar surfen ging echt niet.

  5. Nadeel van ziggo hotspots is ook dat m’n mobiel vaak de ziggo hotspot pakt ipv mijn eigen snelle ziggo-WiFi. Nog meer mensen last van? En heeft iemand hier een oplossing voor?

  6. @Ron: van het zelfde! Weg met free hotspot…..

  7. Origineel geplaatst door Paul
    Nadeel van ziggo hotspots is ook dat m’n mobiel vaak de ziggo hotspot pakt ipv mijn eigen snelle ziggo-WiFi. Nog meer mensen last van? En heeft iemand hier een oplossing voor?

    In de huiskamer gebruikt ie mijn eigen modem en in de slaapkamer die van de buurman waarbij de filmkes niet meer laden.

  8. Origineel geplaatst door wouter:

    In de huiskamer gebruikt ie mijn eigen modem en in de slaapkamer die van de buurman waarbij de filmkes niet meer laden.

    ook al sta ik naast m’n modem dan pakt ie de hotspot, dus het heeft niet met een slecht bereik te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.