Reacties voor: Nieuwe tv-app Ziggo GO verschenen, als vervanger van Horizon Go

Ziggo voert de nieuwe tv-app Ziggo GO in als vervanger van Horizon Go. De app is vanaf nu te downloaden voor alle klanten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Helaas nog geen cast/airplay opties voor Replay tv.

  2. Ik zie in de Ziggo go app de mogelijkheid om via de app je Horizon box te bedienen (afstandbediening) mits op het zelfde netwerk, die mogelijk had ik volgensmij in de Horizon go app niet.

  3. Origineel geplaatst door Arie
    Helaas nog geen cast/airplay opties voor Replay tv.

    Nee idd nog steeds niet, hoe moeilijk is het om een app te maken met functies waar je klanten om vragen.
    Zenders in HD kwaliteit, hahahahaha laat me niet lachen zeg, de streaming van de NOS is nog beter, en voor ik commentaar krijg dat zal wel aan je wifi of lijn liggen: Netgear Nighthawk X6 R8000 met een ziggo lijn 200mb.

  4. Nog steeds geen Apple TV app, zoals Knippr. Dat is erg jammer.

  5. @Henk: Ik denk niet dat dit technische incompetentie is maar eerder een zakelijke beslissing. Ik wil niet eens dat rot ding van ze hebben maar gewoon een Ziggo app op de Apple TV: kan ook niet moeilijk zijn. Gaat niet snel gebeuren, ben ik bang.

  6. Origineel geplaatst door eiskoud
    Ik zie in de Ziggo go app de mogelijkheid om via de app je Horizon box te bedienen (afstandbediening) mits op het zelfde netwerk, die mogelijk had ik volgensmij in de Horizon go app niet.

    Die mogelijkheid was er al heel wat jaren 😉 Werkt alleen niet goed tho.

  7. Nieuwe app prima, maar (zucht) moet ik natuurlijk weer op zoek naar m’n inlog gegevens. Replay TV blijft leuk werken maar wat jammer dat je niet vooruit kunt spoelen. Soms kijk ik een uur TV en val dan in slaap. Dan wil je via Horizon een dag later verder kijken. Dan word je dus verplicht het eerste uur ook weer af te kijken. Waarom niet de optie om vooruit te spoelen. En Ok, ik snap ‘m, schakel die doorspoel optie dan maar alleen even uit tijdens de reclames…

  8. zoals hier al een paar keer genoemd, is nog steeds geen Airplay.
    heel vervelend want ik kan nog steeds niet alles gebruiken doordat ik Ci+ kaarten in de tv’s heb en geen box en die ook niet wil.
    de meest lullige app heeft Airplay maar ziggo niet.
    en de 100 zenders zal ook wel meevallen want bbc of belgie b.v. kan je niet afspelen op een iPad.

  9. De app gebruikt enorm veel geheugen, iets wat de horizon app niet deed.
    De iphone-app is volgens de appstore 48,1 mb groot.
    Alleen al na het inloggen kwam daar ruim 23 mb bij en na een minuutje tv kijken staat de app nu al op 114 mb !! Kan iemand mij uitleggen hoe dat komt?
    Ik heb het ook bij google-maps, die moet ik regelmatig opnieuw downloaden omdat er zo 1 gb geheugen opgeslorpt werd.

  10. @ACTA Est fabula: Ik kan toch echt gewoon vooruit spoelen?

  11. Als je iPhone mirrord net de  tv dan kan je gewoon replay tv kijken

  12. Kan die app niet vinden in Itunes of via de appstore op iphone.
    Alleen de nieuwe Horizon app.

  13. Waarom een nieuwe app als het niet meer is dan de Horizon App voorzien van een Ziggo logo? Lijkt me totale verspilling.

  14. Okee dus bij de samenvoeging van de bedrijven werd de ziggo app (veel beter dan horizon go) geschrapt en nu moet men weer over stappen naar een ziggo app. Willen ze hun klanten bezig houden?

  15. Ik snap er niks van, ik zie die app nog helemaal niet staan…

  16. @Arno: Same here…

  17. Origineel geplaatst door WvB22
    Waarom een nieuwe app als het niet meer is dan de Horizon App voorzien van een Ziggo logo? Lijkt me totale verspilling.

    Dat lijkt me logisch. De Horizon App wordt wereldwijd ook door andere kabelaars gebruikt die onder Liberty Global vallen. De bestaande app even hernoemen kan dus niet…

  18. @eiskoud: Jawel ook die app heeft die mogelijkheid.
    Probleem is veter dat je (vrijwel niemand) met geen mogelijkheid een Horizon box in je netwerk gehangen krijgt (maakt dus wel gewoon ‘contact’ met je netwerk, maar wordt als apparaat niet opgenomen).
    Hele fora zijn hier al tijden over in gebruik, maar in de meeste gevallen werkt het gewoon niet. Schijnt oa met ‘oud Ziggo’ gebied en met firmware te maken te hebben.

    Je kan via beide apps opnames programmeren (verzenden naar je HB) maar je kan hem niet bedienen met de in de app ingebouwde afstandsbediening.

  19. Origineel geplaatst door Boekel
    @ACTA Est fabula: Ik kan toch echt gewoon vooruit spoelen?

    Waarschijnlijk alleen bij de publieke omroep…

  20. Deze app is al net zo slecht als de horizon go app. Stopt te pas en te onpas, stopt en begint soms weer en soms ook helemaal niet. Moet je alles weer opnieuw opstarten, kortom BRANDHOUT. De app voor de horizon go app was prima, waarom ze met de horizon go app zijn begonnen is voor mij een vraagteken, maar waarom ze nou de ziggo go app gelanceerd hebben ?????

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.