Reacties voor: Ziggo Go uitgebreid met Split View op de iPad en AirPlay 2

De Ziggo Go-app is uitgebreid met nieuwe functies op de iPad. Zo ondersteunt Ziggo Go nu Split View en kun je een extern toetsenbord gebruiken om de app te bedienen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Kijk. Zo hoort het. Nu KPN nog. Dit zou voor mij een reden zijn om over te stappen van KPN naar Ziggo. Hopelijk zal KPN hier ook snel iets mee doen. Met name Airplay!

  2. Origineel geplaatst door Ronald J.
    Kijk. Zo hoort het. Nu KPN nog. Dit zou voor mij een reden zijn om over te stappen van KPN naar Ziggo. Hopelijk zal KPN hier ook snel iets mee doen. Met name Airplay!

    Same here!
    KPN heeft wel chromecast maar daar wil ik liever niet aan beginnen.
    KPN kan echt een voorbeeld aan ziggo nemen als het op AirPlay aankomt.
    Ga als mijn contract bij KPN afloopt zeker weer terug naar ziggo. Ook nog gratis Engels voetbal erbij!

  3. KPN loopt inderdaad achter! T heeft ruim 1.5 jaar geduurd voordat je fullscreen kon kijken op een iPhone X met KPN

  4. Nu een Apple tv app gaarne !!!!!!

  5. Nu hopelijk snel de Apple TV app…

  6. @Ronald J.: ik heb begin vorig jaar contact gehad met KPN over de Apple TV app. Ik heb ze gevraagd “of” en “wanneer” ze hier aan zouden gaan beginnen. Het kwam dus hier op neer “nee” en “niet in de planning”.
    Ik heb nu T-Mobile en heb hier nu de beschikking over een app voor de Apple TV.
    Ze hebben nu op 1 adres drie abo’s minder:
    – geen TV/ internet thuis en
    – twee mobiele apps.

    (Als klap op de vuurpijl kwam T-Mobile in ausgustus ook nog eens met e-SIM;-) )

    Werkt uitstekend. Ziggo is voor mij sowieso geen optie omdat ik hier de beschikking heb over glasvezel.

  7. Wie is de product owner en wat doet die met z’n backlog?! Eerst maar eens zorgen dat HBO series zonder haperingen kunnen worden gestreamd via de browser. Picture-in-picture is echt zo’n feature die developers leuk vinden om te bouwen i.p.v. eerst aan de basics te werken.

  8. Mee eens dat ze beter hun tijd in een TV app kunnen stoppen dan in deze functionaliteit. Picture-in-picture zag ik het nut nog wel van, maar dit niet. Mijn grootste ergernis is dat je geen programma’s terug kunt kijken en dan via AirPlay naar de TV kan streamen. KOM OP MAN

    Zelf heb ik ook KPN en ze lopen inderdaad erg achter op Ziggo. Kan alleen nooit overstappen, omdat Ziggo geen glasvezel aanbied. Ze kunnen zeggen dat ze snel zijn met hun Gbit netwerk, maar 100Mbit glasvezel heeft toch echt een stabielere verbinding.

    Op dit moment twijfel ik heel erg om naar T-Mobile over te stappen. Even geen combi korting tot ook mijn telefoon daar zit, maar daarna zijn ze de goedkoopste. Als extra heb ik dan wel een eSim en een TV app. Dit is niet de beste app, want het is een kopie van **dochteronderneming geweest en weet de naam niet meer**, maar toch super fijn om alles via de TV te kunnen doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.