Reacties voor: Ziggo laat je nu films en series downloaden in Ziggo Go-app

Je kan met de Ziggo Go-app vanaf nu ook films en series downloaden, net als bij Netflix en Videoland. De functie is toegevoegd aan de app voor iPhone en iPad.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Goede uitbreiding, nu nog een keer de app voor Apple TV gaan aanbieden.

  2. Ik ben benieuwd wanneer de Ziggo GO-app beschikbaar komt voor de Apple TV. Deze download functie zal ik zelf niet echt veel gaan gebruiken, ik gebruik eigenlijk altijd Netflix voor het kijken van series en heb Movies & Series L genomen als Vodafone extra voor Game of Thrones maar verder gebruik ik het niet.

  3. Laat ze eerst maar eens zorgen voor fatsoenlijke Airplay en Chromecast ondersteuning bij Replay TV. Want hoe dat momenteel werkt (lees: niet werkt) slaat nergens op.

  4. Ik neem niet eens meer de moeite om bij ziggo te kijken op FilmsXL. Voornamelijk oude troep. Het is dat het gratis is en niet in de weg staat.
    Laat ze inderdaad liever hun energie steken in het eindelijk uitbrengen van de aangekondigde AppleTV app.

  5. Ni nog net als you tube zorgen dat je een andere app kunt openen en ondertussen tv kan ‘kijken’ lees luisteren en iets anders kunt doen

  6. Volgens mij blokkeren ook nog steeds de Lightning naar HDMI kabel dus je iPhone aan een tv scherm hangen is niet mogelijk als Ziggo abonnee en kun je geen gebruik maken van een groot scherm als je ergens op vakantie bent.

  7. Na elke verbetering aan hun netwerk werkt alles weer net niet.

  8. Ik lees veel ontevreden reacties over Apple TV ondersteuning door Ziggo.

    Ik ben geen Ziggo klant maar waarom zouden ze bij Ziggo werk maken van Apple TV? Ze zijn zelf aanbieder van TV diensten dus ik zie niet in waarom Ziggo hier tijd en energie in zou steken. Hoe fijn het ook is voor Apple TV gebruikers…

  9. Ik werk niet bij Ziggo maar wil wel graag reageren op 2 reacties. 1)!waarom Replay TV niet gebruikt kan worden komt door de zenderbeheerders. Die stellen regels en daar moet Ziggo zich aan voldoen. Waarschijnlijk kunnen ze, of mogen ze, het wel doorgeven via Replay TV maar dan moeten ze meer rechten gaan betalen. En niet iedereen heeft deze wens dus dan houden ze aan de regel, niet doorgeven.

    2) negatieve reacties lezen over Apple TV app bij Ziggo?? Die is er nog niet eens, hoe kan je er dan negatieve reacties over lezen?

  10. Origineel geplaatst door Marc
    Ik werk niet bij Ziggo maar wil wel graag reageren op 2 reacties. 1)!waarom Replay TV niet gebruikt kan worden komt door de zenderbeheerders. Die stellen regels en daar moet Ziggo zich aan voldoen. Waarschijnlijk kunnen ze, of mogen ze, het wel doorgeven via Replay TV maar dan moeten ze meer rechten gaan betalen. En niet iedereen heeft deze wens dus dan houden ze aan de regel, niet doorgeven.
    2) negatieve reacties lezen over Apple TV app bij Ziggo?? Die is er nog niet eens, hoe kan je er dan negatieve reacties over lezen?

    Als je goed leest zie je dat ik het heb over ondersteuning…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.