Reacties voor: Ziggo-gebruikers krijgen toegang tot Horizon Go-app

Abonnees bij Ziggo hebben vanaf vandaag toegang tot de Horizon Go-app voor iPhone en iPad. Ook hebben ze toegang tot de Horizon Go-website.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ik hoop dat ze ook nog een keer de app uitbreiden dat hij in geval van dataverlies / internet storing automatisch een aantal keren opnieuw probeerd om de stream toch nog af te spelen.

    Het is nu zo suf dat je constant op het scherm moet gaan drukken om de stream opnieuw te starten (wat hij in 99% van de gevallen ook direct doet)

    Een andere optie is natuurlijk om het e.e.a te verbeteren zodat het altijd stabiel de gekozen zender blijft streamen / ontvangen.

  2. Ze hebben met deze update meteen een locatie nodig als je via 3G/4G wil streamen zodat je niet in het buitenland tv kan kijken. Totaal overbodig want niemand gaat tv kijken via 3G in het buitenland omdat dat niet te betalen is! Er zijn zat mogelijkheden om het te omzeilen(via vpn of spoofers) dus ik vraag me echt af waarom ze mijn locatie willen hebben! Ik wacht nog ff met de update.

  3. Het is alleen zo jammer dat die Horizon Go app één grote bak ellende is. Sinds de laatste update kan ik niks meer bekijken, en het op afstand opnemen is altijd al mega instabiel geweest. Ik hoop dat de Ziggo tv-app beter is en ze daar wat van leren.

  4. Update… Heb per ongeluk toch op update gedrukt 🙁 Ze hebben meteen de jailbreak omzeiling gefixed. dus nu kan ik al helemaal niet kijken. Laten staan deze update dus!

  5. @Ari: Ik neem aan dat via wifi kijken in het buitenland ook geblokkeerd wordt.. Vorige maand nog dankbaar gebruik van gemaakt op vakantie. Twijfel nu om te updaten…

  6. Fijn hoor, ze zijn samen.
    Maar heb je die prijsverhoging bij Ziggo gezien?! Van 62,50 per maand (internet & TV) nu voor 72,50 per maand.

    Dat is even snel 120,00 euro per jaar omhoog. Waar slaat dat nu weer op?! Alleen omdat ze nu een horizon TV erbij geven??

    WoW, die zijn gek geworden hoor. 10,00 per maand omhoog. Gelukkig ben ik al klant, dus ik ga zeker mijn abonnement niet verlengen, hou hem wel op maandelijkse opzegtermijn en zo mijn lage abonnement.

  7. Marc, weet niet wat jou abonnenent is, maar ik heb hier all in 1 basis en Prijs is hetZelfde als altijd en de snelheid is net verhoogd van 30/3 naar 40/4….

    Volgens mij word je genaaid 🙂

  8. @Alfred j. Kwek: Mijn abonnement is ook nog steeds het zelfde hoor. Ik had het meer over de nieuwe mensen, die dus klant willen worden. Een paar euro omhoog, dat snap ik nog, maar gelijk 10 euro.

  9. Sinds de laatste update van de Ziggo app lukt het me niet meer om via airplay te kijken. Ik gebruik dit om tv te kunnen kijken op slaapkamer (geen kabelaansluiting beschikbaar) via Apple TV. Maar dat lukt dus niet meer met de Ziggo app.

    Kan dit wel met Horizon app?

  10. @Joris: ik heb vanmorgen de Horizon Go app gedownload, en als Ziggo klant kan ik gewoon naar de Apple TV streamen… De Ziggo TV app deed bij mij sowieso niks op de iPhone 6 en iPad Air dus ben blij dat we nu de Horizon Go app hebben!

  11. En de Horizon Go app is tenminste wel geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en 6 Plus… Ziggo zei dat ze hun app niet optimaliseerden omdat men het verschil niet zouden merken?!

  12. Ook mensen die problemen hebben met inloggen? Lukt niet meer sinds zaterdag en de upc/ziggo site voor mijn account is niet beschikbaar 🙁

  13. @Kaj: Bij mij lukt airplay niet met HorizonGo app. Zodra ik op mijn iPhone airplay aanzet krijg ik op tv de melding ‘helaas is het niet mogelijk video af te spelen’. Hoe heb jij het precies werkend gekregen en via welke device?

  14. @AntonieB: 99% van de keren ligt het aan je wifi… zie het internet om dat soort problemen te verbeteren. Bij mij werkt het altijd, zonder uitval, mits ik in de woonkamer zit, waarom ook mijn wifi modem staat. Dit icm met AC protocol en iPad Air 2.
    speed: 254mbit

    als ik andere ruimtes ben, wanneer de wifi niet optimaal is, tis immers 5Ghz, valt het wel soms weg. Overigens werkt de stream herstel bij de Horizon app een stuk beter dan bij de oude Ziggo tv app…

  15. Helaas weer een landscape only app.Zonde weer want de Ziggo app kan wel in portrait stand.

  16. Resolutie Horizon Go beduidend lager dan Ziggo app.
    Hoop dat ze daar snel wat aan doen.
    Veel kijkplezier.

  17. Mirroring via airplay werkt inderdaad niet meer. Hiermee keek ik in de slaapkamer icm een apple tv tv.

  18. Download de oudere versie via http://www.pgyer.com/horizon. Download via Cydia tsProtector 8 en/of Horizon Fix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.