Reacties voor: Ziezo.tv Sync: een open platform voor tv-programmagegevens

Ziezo.tv Sync is een nieuw open platform dat ontwikkelaars en programmagegevens bij elkaar wil brengen zodat interactie middels applicaties tussen tv-programma's en gebruikers eenvoudiger wordt.
Michel Lusthof -

Reacties: 12 reacties

  1. De toepassingen zijn erg breed. Aanbiedingen van Albert Heijn direct in je Appie boodschappenlijstje zetten, en ga zo maar door. Klinkt interessant!

  2. Dat Ziezo.tv zelf is overigens ook heel handig! Ik heb al een tijdje een beta account en ik kijk alleen nog maar tv via ziezo.tv. Als de app op de een of andere manier gekoppeld wordt (bv programma’s toevoegen aan favorieten) aan wat er nu staat ben ik een gelukkig man 🙂

  3. Leuk initiatief! Wij van de tvgids.tv app zijn ook met zoiets bezig.

  4. ik ben heel benieuwd…

  5. Ziet er interessant en veelbelovend uit! Ik denk dat er goede vraag is naar het bundelen van online videomateriaa, gezien het overzicht een beetje zoek is. Wat ik wel jammer vind, is dat ik mij aan moet melden via Facebook. Daarmij moet ik Ziezo machtigen om veel persoonlijke gegevens in te zien, dat is voor mij een struikelblok. Vooral omdat Ziezo nog in de ontwikkelingsfase zit.

  6. offtopic en @Stijn Veeger.. waarom gebruik je nu zelf het oude logo van TV Gids? En kun je wat concreter aangeven waar jullie dan mee bezig zijn? Het is leuk om te zien welke initiatieven genomen worden, maar licht dan wel een kleine tip van de sluier op.

  7. Ik had daar ook moeite mee, maar uiteindelijk vind ik juist het sociaal maken en het koppelen van vrienden de beste functie. ZieZo fungeert net zoals Flipboard in dat opzicht. Zou wel graag een mogelijkheid zien om eerst ‘te proberen’ en daarna vrienden te koppelen…

  8. Even voor de duidelijkheid: Ziezo.tv Sync zal ook te gebruiken zijn zonder Facebook account. Voor de integratie met Ziezo.tv zelf zul je inderdaad wel moeten inloggen.

    Zie het blogbericht Het Alexander Klopping Effect voor meer info over de Facebook koppeling.

  9. Ben minder terughoudend over een Facebook koppeling. (plus, wanneer het niet bevalt kan je de applicatie atijd verwijderen in Facebook zelf). Ik gebruik Ziezo.tv sinds vorige week en ik vind sociale koppeling juist erg handig. Hopelijk is er een goede koppeling tussen de App en het huidige platform….

  10. en nu maar wachten totdat mijn account geactiveerd wordt, want ik ben best wel nieuwsgierig hoe dit zal gaan werken. 😀

  11. Dit moet anoniemer kunnen. Uiteindelijk gaat het om het koppelen van jou interesse aan een commercieel product.

    Voor niets gaat de zon op, ook voor deze jonge heren. Als ik veel de Wereld draait door kijk zou ik waarschijnlijk ook wel een abonnement op de Vara gids willen. Al ik filmpjes kijk via Havanaweb dan is een studentenrekening via een bank wel right on target. Wil geen party pooper zijn maar deze entrepreneurs willen uiteindelijk ook wat terug zien van de investering. Waarschijnlijk zijn er veel gebruikers die het voordeel hiervan inzien maar er gaat wederom een stukje privacy verloren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.