Reacties voor: Zeven hands-on video’s met de iPhone 4

Een serie van 7 hands-on video's met de iPhone 4. Ze gaan in op FaceTime, de camera, het scherm, design en
Lees het complete artikel → Zeven hands-on video’s met de iPhone 4
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 77 reacties

  1. ik kan nu echt niet meer wachten!! wat een scherm <3

  2. ben ik de enige die de glazen achterkant ellendig vind?
    volgens mij ligt het niet lekker in de hand en zeker is het een esthetische miskleun: na 5 min staat alles vol vingerafdrukken, voor- én achterkant

  3. Zalig, ik kan echt niet wachten tot ik hem kan kopen hier in Belgenland.
    Mooi design & zalig scherm!

  4. Man man wat een machien!! Kan niet wachten!
    Oja, is iMovies ook beschikbaar voor de 3Gs?

  5. De keuze tussen wit en zwart wordt steeds moeilijker…. vooral na deze handson van de witte variant

  6. echt, laat maar komen! wat een lekkerding!

  7. Ik moet dat ding echt gewoon hebben hebben hebben!!!!

  8. De witte iPhone is echt gaaf! Zwart sla ik nu eens een keer over.

  9. wat zijn die filmpjes toch allemaal SAAAAAAAAAI… maar mooi ding hoor, die iPhone!

  10. Ho wacht eens even, zijn die prijzen zonder contract?! :-O

  11. Ehm, ben helemaal wijs met mijn 3gs. Maarrr, wat voegt de 4 nou echt toe als ik iOS4 ook op de 3GS kan installeren?

  12. @Flash3000: ik denk het wel, hij komt in de app store. Ik vind de keuze tussen wit en zwart ook moeilijk. Ik vind de witte achterkant mooier maar de zwarte voorkant.

  13. Ik was erg benieuwd naar de stumper die de vergelijking maakt met Android, maar zie hem er niet tussen zitten.

  14. Origineel geplaatst door iMakker
    ben ik de enige die de glazen achterkant ellendig vind? volgens mij ligt het niet lekker in de hand en zeker is het een esthetische miskleun: na 5 min staat alles vol vingerafdrukken, voor- én achterkant

    Volgens mij ben je de enige.
    Daarnaast is het volgens apple anti-vingerafdruk glas; dus wat je zegt is volgens mij niet waar.

    @Flash3000: Nope.
    Apple website: iMovie for iPhone “designed for iPhone 4.”

    Origineel geplaatst door Scarbir
    Ho wacht eens even, zijn die prijzen zonder contract?! :-O

    Dacht je dat je voor 199 dollar een iPhone had?

  15. Geduld mensen. Hij komt, hij komt de goeie lieve iPhone 4. De zomer zier er weeral een stukje mooier uit.

  16. Jammer dat er nog zo weinig ruw materiaal van de nieuwe 5MP camera te vinden is. Ik bedoel daarmee dus onbewerkte HD filmpjes / foto’s direct ge-upload én gemaakt door de gelukkigen die de iPhone 4 al in handen hebben gehad. Leuk die demo-filmpjes op de Apple site en die ‘door Apple medewerkers zelf’ geschoten foto’s maar vind dat toch net even te perfect eruit zien allemaal…
    Ondertussen sta ik sowieso wel te trappelen om de iPhone 4 te bemachtigen hoor!

  17. Origineel geplaatst door Scarbir
    Ho wacht eens even, zijn die prijzen zonder contract?! :-O

    NEE, hij zegt, with contract!

  18. Als imovies in de app store komt komt die ook voor mijn ipod touch¡ ik weet je denkt wat moet je nou met imovies op je ipod touch¿ maar ik heb geen mac en het ziet er gelikt uit!

  19. Nou ik ben ook uber fan van deze telefoon en wil hem ook METEEEEEN hebben als het mogelijk is maaaaar moet wel toegeven dat als je de hands-on filmpjes bekijkt ik toch daadwerkelijk vingerafdrukken zie op de achterkant. Maar oke hoe poetserig ik ook ben, dat heb ik dus ook op me 3G dus no problem. Mijn telefoon verzorgen vind ik niet erg ^_^..

    Ik kan echt niet wachten en hoop dat er snel meer info komt wanneer je hem hier kunt krijgen..:D

  20. Geef mij maar de witte wat gaaf na 3 iphone’s in zwarte pak deze keer een witte iphone 4 kan ni wachten wanneer in belgie???

  21. ik wil hem wel zien vs de 3gs. Vooral met gps dingen enzo.

  22. op http://www.phoneshop.nl wordt hij ook al aangeboden (met andere providers!). Kijk nog even de kat uit de boom, mijn 3G werkt nog goed, maarja hij is wel erg mooi!

  23. Origineel geplaatst door iMakker
    ben ik de enige die de glazen achterkant ellendig vind? volgens mij ligt het niet lekker in de hand en zeker is het een esthetische miskleun: na 5 min staat alles vol vingerafdrukken, voor- én achterkant

    Esthetiek gaat over of iets “mooi” is (eruit ziet) niet hoe het in de hand ligt of of het gevoelig is voor vingerafdrukken. Persoonlijk vind ik het een prachtapparaat. Misschien moet je hem gewoon kopen en in de porseleinkast zetten om er alleen naar te kijken 😉 Heb je geen last meer van die vervelende vingerafdrukken.

  24. oh lekker ding hoor. jammer dat ik net de 3Gs een paar maanden heb.

  25. wit is echt lelijk:s

  26. Als je ze niet alle 7 wilt bekijken.. Zou ik de zesde aanbevelen, die is het meest compleet.. Wel met eentonige stem helaas. Kwijl ze!

  27. Origineel geplaatst door iMakker
    ben ik de enige die de glazen achterkant ellendig vind? volgens mij ligt het niet lekker in de hand en zeker is het een esthetische miskleun: na 5 min staat alles vol vingerafdrukken, voor- én achterkant

    mss een ideetje

    IGLOVE whahahahah

  28. wat zijn de meningen ineens snel veranderd nu blijkt dat dit wel het model is wat een maand geleden opdook.
    Van oerlelijk kan nooit een apple product zijn, wil ineens iedereen hem hebben en is die fantastisch en de mooiste die er is.
    Lang leve de apple fanboy`s

    enne flame maar raak 🙂

  29. DAMN!!!!
    Ik kan echt niet meer wachten hoor.. wanneer word er nou iets bekend wanneer kan ik hem pre-orderen damn.. ik wil hebben!!!!!!!!

  30. Origineel geplaatst door vaagventje
    wat zijn de meningen ineens snel veranderd nu blijkt dat dit wel het model is wat een maand geleden opdook. Van oerlelijk kan nooit een apple product zijn, wil ineens iedereen hem hebben en is die fantastisch en de mooiste die er is. Lang leve de apple fanboy`senne flame maar raak

    Dat is precies wat ik ook dacht, best wel triest als je erover nadenkt :’). En ook dat met die 3 plastic naden: “Oh mijn god, dit kan echt nooit van Apple zijn, doe even normaal, wat LELIJK!!!”, en nu vinden ze het natuurlijk briljant en zo geweldig :’).

  31. Gewoon een andere verpakking er om heen, en een paar opties die een jailbreak ook al heeft, en we noemen het opeens weer revolutionair..

  32. Ik twijfel echt tussen Zwart of Wit moeilijke keuze.

  33. Origineel geplaatst door Liquid2ubstanc3
    De witte iPhone is echt gaaf! Zwart sla ik nu eens een keer over.

    Ik ga toch nog voor de zwarte

  34. Wanneer zal de IPhone 4 in Nederland komen?

  35. Nog ff over de prijs, Was de 3gs bij introductie ook €830,-??????!!!!!! Zijn dit gewoon ruwe schattingen of zal dit waarschijnlijk zo blijven? OOOOOOOOOOOOOF, wordt de 3GS nog lager beprijsd en komt de Iphone 4 op de prijs zoals de 3GS NU zit. zo rond de 650 euries.
    Je kan zeggen wat je wilt, maar de prijs blijft enigzins een hijkelpuntje in vergelijking met andere:(

  36. damn kan niet wachten tot juli, ook voor de ipad trouwens

    terwijl ik dit aan het typen was op mijn iPhone dacht de spellingschecker dat ik met ipad opa’s bedoelde =P

  37. De 3Gs is nooit officeel 830 euro geweest, in Belgie en Italie kon je de 16GB versie voor 575 euro kopen en de 32GB versie voor 675. Wou je snel een iPhone scoren dan had je idd prijzen van 830 euro en duurder. Ik verwacht dat de iPhone 4 ook rond de 575 en 675 euro gaan kosten.

    Origineel geplaatst door Ya scared yet
    Nog ff over de prijs, Was de 3gs bij introductie ook €830,-??????!!!!!! Zijn dit gewoon ruwe schattingen of zal dit waarschijnlijk zo blijven? OOOOOOOOOOOOOF, wordt de 3GS nog lager beprijsd en komt de Iphone 4 op de prijs zoals de 3GS NU zit. zo rond de 650 euries. Je kan zeggen wat je wilt, maar de prijs blijft enigzins een hijkelpuntje in vergelijking met andere:(

  38. Origineel geplaatst door sjors
    Gewoon een andere verpakking er om heen, en een paar opties die een jailbreak ook al heeft, en we noemen het opeens weer revolutionair..

    Dus jij kunt via jailbreak HD filmen? Of heb je via JB led verlichting, of een retinascherm met ineens veel meer pixels?

  39. Is het eigenlijk slim om T-Mobile er bij te kopen? Want ik heb wat dingen gehoord?

  40. @Liquid2ubstanc3: Dat klinkt al een stuk beter:D want zoals het er nu uitziet, een 3GS zou ik kunnen scoren voor 20 in de maand en 130 bijbetalen, wat ontzettend schappelijk is:) als dit alles ook kon met een Iphone 4, dan ben ik ontzettend happy:D Kortom, ff wat dagen wachten nadat hij hier officieel is, en je hebt hem voor een goed prijsje.

  41. Heeft iemand al enig idee hoeveel ram de nieuwe iphone heeft ?

  42. IK WIL HEM !!! NUUUU !!!! 😀

  43. Ik heb zelden zo een lelijke telefoon gezien als die witte iphone.. Die zwarte kan er dan nog net mee door maar is ook niet moeders mooiste. Ik hou het wel bij mijn 3gs

  44. Origineel geplaatst door vaagventje
    . Van oerlelijk kan nooit een apple product zijn, wil ineens iedereen hem hebben

    Hoe kom jij er nou weer bij dat iedereen hem niet mooi vond? Dat er een aantal mensen hebben gezegd dat ze hem niet mooi vonden wil niet meteen zeggen dat ook iedereen het ding lelijk vond:S

  45. @Nitow: ik zou zeggen lees de berichten ff op je gemak door 80 % vond het helemaal niks
    apple onwaardig ect ect 🙂

  46. Wat ik een beetje jammer vind is dat iedereen vol lof is over de iPhone maar toen gizmodo hem had was het maar een lelijk ding en hoopte iedereen dat hij nog anders zou worden! Verder mooi apparaat hoop dat hij met KPN beschikbaar wordt! Anders misschien toch maar overstappen naar t-mobile als de 3G dekking verbeterd is!

  47. Beeldscherm ziet er inderdaad heel erg goed uit. Jammer dat al die filmpjes nagenoeg hetzelfde laten zien. iMovie filmpje, paar foto’s (hadden wat meer gemogen van mij), multitasking, folders, internet en mail. Wilde ook wel zien hoe een spelletje eruit ziet. Gaat die nou er echt beter uitzien of wordt dat allemaal maar gezegd. Naja, wachten op 24 juni dan, want dan zullen wel veel mensen filmpjes gaan plaatsen.

  48. Ik vond hem meteen al mooi. Heb wel mijn bedenkingen bij de glasplaten die erop liggen, maar ik vond hem mooi vanaf de eerste uitlekkende foto. Toen iedereen begon te roepen dat Apple met iets anders zou komen dacht ik: hoop het niet!

  49. Mooi gevonden en blijf hem mooi vinden. Enigste wat een nadeel is aan dit apparaat is de release datum…ik wil hem in de zomervakantie!

  50. Add a new horrifying dimension to drunk dialing…. Ghehehe

  51. Zou hij gelijk met de Ipad naar nederland komen?

  52. Sorry mensen ik had toch op een andere model gehoopt niet dat deze lelijk is. Ik had er veel meer van verwacht er zit bijna niets nieuws in alleen maar verbeteringen. Ik hou het bij mijn 3gs.

  53. @Wheppoe: Duizend maal dank voor het linken van deze site. Ziet er allemaal heel goed uit, hopelijk gaan ze iPhone 4 voor een redelijke prijs verkopen.

  54. Eerst maar wachten op de jailbreak 🙂

  55. Mooi, dan hoop ik dat de ‘oudere’ iphone goedkoper word!

  56. Al een witte 32gb gereserveerd bij de Mac store Nederland ..
    Kan niet wachten op de releasedatum

  57. @woutert:
    het is alleen voor iphone 4! zo zijn er ook een hoop applicaties die alleen voor de 3GS zijn

  58. @woutert: Ik denk dat iMovie enkel voor de iPhone 4 gaat zijn, doe heeft de A4 chip, iPod touches nog niet

  59. Die witte is echt FUGLY!!!

  60. ja,

    bewijsmateriaal gevonden, op het 2e filmpje staat op 2.24 joran links.. in peru..

  61. Die witte vind ik inderdaad een stuk minder mooi, vooral dat je de sensors aan de voorkant boven zo duidelijk ziet zitten.

    Verder denk ik dat deze iPhone beter in de hand ligt dan de vorige. Ik denk dat deze minder snel uit je hand glijdt.

  62. @iMakker:

    Bodyguardz covers zijn daarvoor wel efficient, omdat ze al weinig strepen op het scherm laten zien, en als er dan al eentje opzit, veeg je hem er even snel terug af… terwijl het op het gewoon scherm een paar keer wrijven kan zijn… Welke nu reeds beschikbaar zijn in pre-order.

  63. Origineel geplaatst door NnN
    Heeft iemand al enig idee hoeveel ram de nieuwe iphone heeft ?

    Naar alle waarschijnlijkheid gewoon 256mb, net als de iPad en de iPhone 3gs

  64. Origineel geplaatst door Luuk
    Luuk zei op 10 juni 2010 om 21:41
    Is het eigenlijk slim om T-Mobile er bij te kopen? Want ik heb wat dingen gehoord?

    anders koop jij T-Mobile erbij. Als je eigenaar bent van die toko kun je misschien gelijk zorgen dat de 3g dekking beter wordt! Oh ja, en misschien kun je ons even laten weten waneer de intro van de iPhone 4 zal zijn in NL en wat ie mot kosten…
    😉

  65. Jonge jonge. Weten jullie zeker dat jullie nog kunnen slapen zolang de nieuwe iPhone 4 er nog niet is??
    En we hebben crisis in NL. Geloof je het zelf? Deze reacteies zeggen genoeg. Ti’s maar een telefoon hoor!!! Leven zonder iPhone 4 kan echt!

    Het is een aardig ding…voor over 2 jaar, als mijn huidige abo afloopt. Maar dat opgewonden gedoe altijd over nieuwe speeltjes kan ik niet begrijpen. Apple lacht in zijn vuistje en jullie liggen voor de winkel. Hoop dat het regent. Wordt het journaal nog vermakelijker. Haha

  66. De witte vind ik niet zo mooi…
    De zwarte is echt gaaf die wil ik echt graag hebben , mijn 3G is nu wel aan vervanging toe.
    Alleen weet iemand of er nog een of andere regeling komt van t-mobile? Dat je je oude iphone inruild want ik heb me abbonement nu iets meer dan een jaar maar ik wil wel graag die nieuwe…

  67. Ook ik begin te neigen naar wit. Ik vond bij iPod en oude iBooks wit onder doorzichtig plastic ook te gek.

    Het is misschien minder profi, maar wel specialer, zelfs al lijkt wit nu ineens een stuk populairder te worden. Maar goed, witte Blackberries of Android toestellen zullen er voorlopig wel niet komen!

  68. Origineel geplaatst door MacDude
    Eerst maar wachten op de jailbreak

    Moet makkelijk gaan aangezien er voor 4.0 al een jailbreak is! redsn0w beta genaamd die geupdate is voor 4.0 😉
    https://www.iculture.nl/75948/redsn0w-0-9-5b5-ondersteunt-itouch-2g-en-multitasking-jailbreak/

  69. De ultieme test voor de ‘noise-cancelling’ microfoon in de nieuwe iPhone4: bellen in het SoccerCity stadion in Zuid-Afrika met 10.000-en Vuvuzela’s om je heen 😉

  70. @JoostBoZ: Lijkt wel alsof je continu tussen een zwerm bijen staat! Wat irritant zeg! hahaha

  71. @Nitow: en jij denkt dat hij ook echt IEDEREEN bedoelt:P hahaha…het viel jou hoop ik toch ook echt op dat er behoorlijk wat minder blije meningen waren over het design..en hij heeft gelijk dat nu hij echt in de picture is er toch veel meer blijere reacties ontstaan 😉

  72. Ben ik nou de enige die de iPhone 4 echt afschuwelijk vind? Het ontwerp van de 3GS vind ik veel mooier. De ronde achterkant en de buitenkant zijn veel ‘smoother’. Ik zal wel de enige zijn, maar ik vind de iPhone 4 door de hoekige vormen meer lijken op een HTC…

    Ik denk dat ik de iPhone 4 oversla, en de stap ga maken van 3G naar 3GS.

  73. Ik heb toch twijfels hoe hij in je handen ligt, zou het beter zijn dan de 3GS op dat vlak?

  74. Origineel geplaatst door sven
    Ben ik nou de enige die de iPhone 4 echt afschuwelijk vind? Het ontwerp van de 3GS vind ik veel mooier. De ronde achterkant en de buitenkant zijn veel ’smoother’. Ik zal wel de enige zijn, maar ik vind de iPhone 4 door de hoekige vormen meer lijken op een HTC…Ik denk dat ik de iPhone 4 oversla, en de stap ga maken van 3G naar 3GS.

    Gewoon voor de 3GS gaan, en iedereen die jouw mening deelt ook. blijven er weer meer over voor de mensen die hem wel mooi vinden 😉

  75. Zit er in de 4G nu een echte accu of weer zo’n waardeloos accuutje?

  76. Origineel geplaatst door joops32@hotmail.com
    Zit er in de 4G nu een echte accu of weer zo’n waardeloos accuutje?

    De accu zal 40% beter zijn als die van de 3GS,volgens Apple.

    Ik kan iig niet meer wachten,wat een verbetering zeg…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.