Reacties voor: Zet iPhone-foto’s op je iPad met speciale usb-kabel

Een kabel voor de iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch vierde generatie en iPod Nano zesde generatie maakt het mogelijk om foto's op je iPad of iPad 2 te zetten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 28 reacties

  1. Icloud is gratis…. photostream aanzetten

  2. Misschien een stom idee, maar waarom laat Apple dit soort dingen niet gewoon toe via Bluetooth???

  3. Hoe gaat dit in het werk dan? Moet je geen app installeren hiervoor? Het lijkt me sterk dat iOS dit standaard ondersteunt en foto automatisch verstuurt of dat je eerst moet selecteren en daarna verzenden. Werkt het ook met filmpjes? Er wordt wel weinig info gegeven in het artikel over de werking.

  4. @Wackoshacko:

    Heel simpel, het werkt net als de camera connection kit: als je de kabel aansluit herkent de ipad de iphone als een fotocamera, en zal het de foto’s op de filmrol tonen. Op de ipad selecteer je dan de foto’s die je wil importeren, waarna deze worden overgehaald.

  5. Gewoon een goedkoper, slechts gedeeltelijk, alternatief voor de Apple Camera Connection Kit. Je kunt nl. (1) geen foto’s importeren van een andere camera. En bovendien (2) je zit weer met een extra kabel. (Bij de Connection Kit gebruik je gewoon je standaard laadkabel.)
    Dus ik vind het niet zo interessant …

  6. Is het ook mogelijk met deze kabel twee ipad’s te koppelen en dan op beide schermen dezelfde video te kijken? Bijvoorbeeld als alternatief voor een duo DVD scherm aan de hoofdsteunen in de auto.

  7. Phototransfer app werkt ook prima. Moet je alleen wifi verbonden zijn. Of photo stream inschakelen. Graties.

  8. Ik zeg, bumpen die foto’s

  9. Juist Bas! Bump it

  10. Snap het nu hier ook niet echt van, icloud synct al je fotos al met al je apparaten…
    Dit kan misschien wel handig zijn als de apparaten op oudere iOS draaien of de iphone en ipad beide op een andere itunes account zijn ingesteld.

  11. Ik zie het nut wel, ik was pas in het buitenland met alleen mijn iPhone en iPad en een hele trage internetverbinding, fotostream is dan beslist niet de beste oplossing. Ik heb wel foto’s kunnen overzetten met de app pictransfer, maar ik denk dat dit wel sneller werkt. Weet iemand ook of hiermee filmpjes overgezet kunnen worden?

  12. Nutteloos.

  13. Photosync hier.

  14. Wel eens van iCloud gehoord? #fail

  15. Photosync zet foto’s en films over zolang je op een draadloos netwerk zit. Werkt perfect, maar op een hotelkamer heb je daar weinig aan. Dit accesoire kan helpen als je toch iets wilt overzetten en niet over wi-fi beschikt.

  16. Ziek via eBay.com op connectionkit en datzelfde apparaat waar Apple €29,- voor vraagt kost dan nog maar €3,5!
    Voordeel is dat je er ook nog een sdhc kaart in kan schuiven en een willekeurige camera kan aansluiten om je fotos over te zetten. Deze kabel lijkt mij daarom vrij nutteloos en zeker voor dat geld!!

  17. pff zijn daar niet 10+ gratis wifi / bluetooth alternatieven voor :S.. ik zie het nut er niet van in!

  18. De meeste gebruikers updaten hun iPhone echt niet naar ieder nieuw IOS, hebben dus echt geen idee waar je het over hebt met iCloud, fotostream, dus voor hun handig, kabeltje!!!

  19. Kan je ook video’s overzetten? Dat zou namelijk ideaal zijn icm iMovie!

  20. Airdrop en bluetooth te simpel?

  21. Komen ze toch net een beetje te laat als we net icloud hebben.
    Zo’n kabel zou wel misschien van pas kunnen komen om een jailbroken toestel tethered te booten als je moet restarten oid. Maar dan moet er natuurlijk wel software voor geschreven kunnen worden die op ios draait

  22. Ik gebruik Simpltransfer (nee geen spelfout)
    Hiermee gooi je foto’s en je video’s over van iPhone naar iPad binnen je eigen wifi netwerk.

  23. Je kan tich gewoon de USB dock conector gebruiken met een USB kabel?

  24. 1 woord, iCloud. Je moet niks doen en hup staat op iPad of omgekeerd. Waarom moeilijk doen? Je neemt een foto 2 sec later staat het al op men iPad.

  25. Sommige mensen lezen een artikel maar half hè! Er staat zelfs in vermeld dat het ook met icloud photostream kan maar daar heb je internet/wifi voor nodig…voor deze kabel niet 😐 lezen!!!

  26. Gebruik Pic Transfer. Deze app doet foto’s en films met WiFi en Bluetooth. Welliswaar alléén tussen iOS-apparaten. @Patrick:

  27. Nou, ik heb hem net binnen gekregen maar hij werkt voor geen meter. De ipad zegt dat hij dit niet herkend…
    Het komt ook uit Hong Kong….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.