Reacties voor: iOS 10 Public beta 6 en iOS 10 developer beta 7 nu te downloaden

De zesde publieke beta van iOS 10 is zojuist verschenen. Bovendien kunnen ontwikkelaars aan de slag met de zevende ontwikkelaarsbeta.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 65 reacties

  1. Iemand de release notes kunnen vinden?

  2. Is dit de GM versie?

  3. @Dani: Nee. Anders had ie GM geheten. Dit is beta 7

  4. Had veel problemen met mijn koptelefoon, hoop dat dat weg is…

  5. Tot nu toe zie ik niks nieuws …..

  6. Had de rest van de bèta’s ook wel verwacht. Nu is alleen IOS Dev beta 7 (Public beta 6) te downloaden.

  7. De GM wordt meestal na het iPhone-event beschikbaar gesteld. Dat zal waarschijnlijk nu niet anders zijn. Nog even tot 7 september wachten dus 😉

  8. Is voicemail transcription die vanaf beta 2 voor de iPhone 6 of hoger beschikbaar is, alleen werkend in de US? Ik heb het hier nog niet kunnen vinden op de iPhone 6s Plus met beta 7. Iemand anders ervaring met Voicemail Transcription?

  9. Hebben jullie de beta draaien op jullie toestel welke jullie dagelijks gebruiken? Aangezien we nog een maand voor de release zitten twijfel ik of de Public Beta op mijn iPhone moet zetten of gewoon nog een maandje geduld moet hebben?

  10. Origineel geplaatst door Dominic B.
    Is voicemail transcription die vanaf beta 2 voor de iPhone 6 of hoger beschikbaar is, alleen werkend in de US? Ik heb het hier nog niet kunnen vinden op de iPhone 6s Plus met beta 7. Iemand anders ervaring met Voicemail Transcription?

    Volgens mij afhankelijk van ondersteuning van je provider en geen enkele Nederlandse provider ondersteunt dit (vooralsnog)

    Origineel geplaatst door Jelle
    Hebben jullie de beta draaien op jullie toestel welke jullie dagelijks gebruiken? Aangezien we nog een maand voor de release zitten twijfel ik of de Public Beta op mijn iPhone moet zetten of gewoon nog een maandje geduld moet hebben?

    Ik heb maar één toestel, en de beta draait perfect.

  11. @Jelle: ik zou m nu installeren, ik zit op de zesde dev beta en er zijn eigenlijk geen bugs meer, we duurt het opstarten langer, maar dat is maar een keer per dag

  12. Updates komen sneller en worden ook kleiner.

  13. @Jelle: Ik heb m al tijden draaien op het toestel die ik dagelijks gebruik. Geen probleem en uitstekend te gebruiken.

  14. Nog steeds problemen om muziek af te spelen via Bluetooth met de spotify app!

  15. Dan ga ik hem installeren, werken de belangrijkste apps ook goed zoals WhatsApp?

  16. @Jelle: Ja die werken gewoon goed

  17. Werkt hier ook prima!! Nog geen opdate van de Apple watch hier😔

  18. De GM is dichtbij dus..👍👍

  19. Origineel geplaatst door Julius
    @Jelle: ik zou m nu installeren, ik zit op de zesde dev beta en er zijn eigenlijk geen bugs meer, we duurt het opstarten langer, maar dat is maar een keer per dag

    1x per dag??? Zet je je iPhone elke dag uit dan?
    Zit een automatische niet-storen functie op hoor…

  20. @Jesse: inderdaad over paar week denk ik.

  21. @Jelle: Op m’n iPhone die ik dagelijks gebruik, geen problemen behalve bij nearlock (super app overigens). Lees dat iemand problemen heeft met spotify icm Bluetooth, heb ik geen last van.

  22. Ik heb nog nooit getest voor Apple op mijn iphone maar het werkt allemaal erg goed en naar behoren

  23. Origineel geplaatst door Pim Duterloo
    Ik heb nog nooit getest voor Apple op mijn iphone maar het werkt allemaal erg goed en naar behoren

    Proficiat Pim!

  24. hoe zit het met de batterijduur? Is dat redelijk normaal?

    En het installeren van deze beta? wordt dan je hele toestel gewist? Of kan de iOS versie gewoon geïnstalleerd worden zonder verlies van je huidige data?

  25. $%#$$$$&@&&&@@!!! De nachtmodus is bij mij weer verdwenen!!! Meer mensen hier last van? 🙁

  26. Origineel geplaatst door Wim van Driel
    $%#$$$$&@&&&@@!!! De nachtmodus is bij mij weer verdwenen!!! Meer mensen hier last van? 🙁

    Klets niet man!

  27. Origineel geplaatst door dani
    hoe zit het met de batterijduur? Is dat redelijk normaal?
    En het installeren van deze beta? wordt dan je hele toestel gewist? Of kan de iOS versie gewoon geïnstalleerd worden zonder verlies van je huidige data?

    Daar ben ik ook reuze benieuwd naar…:)

  28. Nog geen nieuw AirPlay-icoontje in de Podcast app. Überhaupt geen aanpassingen meer gezien in de laatste twee bèta’s.

  29. Bij de vorige beta had ik problemen met de achtergrond van mijn dock. Deze was soms weg of had extreem last van parallax.

    Na een tijdje begon ook de semitransparante achtergrond van notificaties op m’n lockscreen weg te vallen. Paar keer rebooten hielp niet.

  30. Origineel geplaatst door dani
    hoe zit het met de batterijduur? Is dat redelijk normaal?
    En het installeren van deze beta? wordt dan je hele toestel gewist? Of kan de iOS versie gewoon geïnstalleerd worden zonder verlies van je huidige data?

    Origineel geplaatst door MarkS
    Daar ben ik ook reuze benieuwd naar…:)

    Er word niets van het toestel gewist, ik merk dat mijn batterij duur eigenlijk gedurende de verschillende bèta’s steeds iets beter wordt! Het blijft natuurlijk een beta dus het kan voorkomen dat de batterij de ene keer sneller leeg is dan anders!

  31. @Jelle: vanaf de eerste publieke beta al draaiende. Draait zeer stabiel! Publieke beta 4 liep wat minder, de rest draait top. Aanrader dus… weinig bugs, doet weinig onder op een GM (en ben veeleisende gebruiker). Met alle extra’s die je krijgt van iOS 10 zou ik het zeker doen. iOS 10 is super!

  32. @dani: nee hoor. Gewoon te installeren als elke andere update. Geen gegevens verlies… updaten en de iPhone is als vanouds (alleen dan met de nieuwe update :p)

  33. Loop vanaf public beta 2 mee op iPhone SE. Nog geen problemen gevonden en batterij gaat net zolang mee als “normaal”.

  34. @MLVC: Yup, gebruik al de 4de publieke betá op me dagelijkse iPhone SE 64 gb. Geen crashes gehad :). Miss enkel freez, maar zelden tot nooit. Voor mij lopen de bèta’s erg stabiel 🙂

  35. @Jelle: de belangrijkste apps zijn SpringBoard en backboardd (deamon) zonder deze kan je geen andere apps openen 😉

  36. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Updates komen sneller en worden ook kleiner.

    Yup dat ook 🙂

  37. Origineel geplaatst door Wessie
    @dani: nee hoor. Gewoon te installeren als elke andere update. Geen gegevens verlies… updaten en de iPhone is als vanouds (alleen dan met de nieuwe update :p)

    Heb je dan een dev account nodig?

  38. Met alle respect hoor; maar sommige mensen hebben zoveel vragen over de installatie van een beta.

    Begin er dan maar niet aan, wacht lekker tot de Stable release dan heb je ook geen (mogelijke) problemen waar je dan vervolgens weer vragen over hebt

  39. @Rick: De iculture website is een community waar iculture mensen probeert te helpen en beter om te gaan met hun Apple producten dus waarom zouden mensen die er geen verstand van hebben geen vragen mogen stellen? Als je geen antwoorden wenst te geven, geef ze dan gewoon niet of lees het de comments niet. Ik help met veel plezier mensen bij hun iPhone problemen dit maakt de community en users alleen maar groter.

  40. Origineel geplaatst door Jelle
    Hebben jullie de beta draaien op jullie toestel welke jullie dagelijks gebruiken? Aangezien we nog een maand voor de release zitten twijfel ik of de Public Beta op mijn iPhone moet zetten of gewoon nog een maandje geduld moet hebben?

    Ik gebruik m al 2 maanden op mijn dagelijkse iphone 6s . Nooit grote problemen gehad .

  41. @Schmia: Zou de beste man niet gewoon ‘Night Shift’ bedoelen? Waarom gelijk zo’n reactie?

  42. Weet iemand hoe je ook Watch OS3 kan installeren? Ik heb de public beta draaien op mijn iPhone en via de website van apple ook voor mijn watch het profiel geinstalleerd maar mijn watch ziet 3.0 niet. Wat doe ik fout? 😬😬😬

  43. @Dani: nee, de naam zegt het al. Een publieke beta is toegankelijk voor iedereen. Je moet je wel ff aanmelden bij Apple’s beta Program https://beta.apple.com/sp/betaprogram/

    Als je het profiel geïnstalleerd hebt daar dan kun je bij instellingen -> algemeen -> software update, de update binnen halen.

  44. Origineel geplaatst door Peter
    Nog steeds problemen om muziek af te spelen via Bluetooth met de spotify app!

    Misschien dan eens Spotify opnieuw installeren, want draai de bèta’s al sinds beta1 en Spotify/Bluetooth werkt perfect hier

  45. @Clifford: je doet niks fout. watchOS 3 is niet voor publieke testers.

  46. Origineel geplaatst door Clifford
    Weet iemand hoe je ook Watch OS3 kan installeren? Ik heb de public beta draaien op mijn iPhone en via de website van apple ook voor mijn watch het profiel geinstalleerd maar mijn watch ziet 3.0 niet. Wat doe ik fout?

    Dan zou je een DEV account moeten hebben anders valt er niets te downloaden voor de Watch. Geen public watch bèta’s namelijk.

  47. Aaaah ok! Dank!!

  48. @Clifford: het profiel wat je installeert als publieke beta tester voor je watch is één andere als die de ontwikkelaars installeren, dat is de reden waarom je OS3 niet kunt installeren, maar Google is je vriend, ik heb OS3 wel geïnstalleerd en ben er erg tevreden over

  49. Origineel geplaatst door Peter
    Nog steeds problemen om muziek af te spelen via Bluetooth met de spotify app!

    Origineel geplaatst door JustOleg
    Misschien dan eens Spotify opnieuw installeren, want draai de bèta’s al sinds beta1 en Spotify/Bluetooth werkt perfect hier

    Same here!

  50. Een beta is een beta, dat betekent dat er wel eens zaken kunnen zijn die wat in de war gooien. Daar moet je als tester rekening mee houden. Dus zet hem op een device die je niet zakelijk gebruikt. En een verzoek aan alle testers; goed om hier te melden als iets niet werkt, maar meldt het ook in de feedback applicatie. Misschien wel het beste dat je voor jezelf en anderen kunt doen. Bij mij draait de beta op een paar apparaten en ik vind het al zeer stabiel. Top van Apple!

  51. @Rick: Helemaal mee eens! Wat een vragen en voorzichtigheid hier! Ik zou al deze mensen aanraden om eerst de zoekfunctie te gebruiken en zich te gaan verdiepen in wat een Publieke Beta nou eigenlijk is! Soms moet je wel eens schuin durven oversteken, ook al heb je maar 1 toestel 😉 ! Durf je dat niet, blijf er dan ver van weg en wacht rustig af!

  52. @Joren: Twijfelde ook lang om de Beta te installeren. Na lang lezen en uitzoeken toch maar gedaan en totaal spijt van! Alleen mij vraag is hoe kan je van de Beta in Sept naar de officiele iOS 10?

  53. Origineel geplaatst door Robert
    @Joren:
    Twijfelde ook lang om de Beta te installeren. Na lang lezen en uitzoeken toch maar gedaan en totaal spijt van! Alleen mij vraag is hoe kan je van de Beta in Sept naar de officiele iOS 10?

    1) GM is gelijk aan release ( meestal ) dan hoef je niets te doen tenzij je niet in de verdere betalijn mee wilt.

    2) Geen bèta’s meer van bv 10.1 etc dan backup maken , profiel verwijderen en schone install IOS10 doen en backup terug zetten. ( IOS9 backup is NIET terug te zetten op een IOS10 toestel )

  54. Mijn tip; gebruik YouTube “How to install iOS 10 beta” of “How to downgrade iOS 10 beta” dan zie je exact van A-Z visueel hoe het werkt om een beta te installeren.

    Punt twee gewoon doen anders kom je nooit zelf achter. 😉

  55. updates van deze B7 (na beta 6)

    • Voicemail transcription (beta) is available on iPhone 6s, iPhone 6s Plus, and iPhone SE with Siri language set to English (United States or Canada).
    • People syncing is not enabled via iCloud Photo Library in iOS 10.
    • WebGeolocation now requires a secure (HTTPS) website to work on both iOS and macOS to prevent malicious use of location data.
    • Swift Playgrounds is included with iOS 10 beta 7. Swift Playgrounds beta 7 contains Learn to Code Part 1 and Learn to Code Part 2.

  56. Origineel geplaatst door Jeremy
    @Schmia: Zou de beste man niet gewoon ‘Night Shift’ bedoelen? Waarom gelijk zo’n reactie?

    Bij de vorige beta werd er flink wat getrolled omtrent deze “Night Shift”. Sommige mensen zagen er de humor niet van in.

  57. Origineel geplaatst door Wessie
    @Dani: nee, de naam zegt het al. Een publieke beta is toegankelijk voor iedereen. Je moet je wel ff aanmelden bij Apple’s beta Program https://beta.apple.com/sp/betaprogram/

    Als je het profiel geïnstalleerd hebt daar dan kun je bij instellingen -> algemeen -> software update, de update binnen halen.

    Thanks Wessie, het is inmiddels al gelukt! Tot nu zeer stabiel en ik ben zelf een zware gebruiker!!

  58. Origineel geplaatst door Jeremy
    @Schmia: Zou de beste man niet gewoon ‘Night Shift’ bedoelen? Waarom gelijk zo’n reactie?

    Origineel geplaatst door Bob
    Bij de vorige beta werd er flink wat getrolled omtrent deze “Night Shift”. Sommige mensen zagen er de humor niet van in.

    Jij snapt m….

  59. Ik weet niet of het al een eerdere beta’s was, maar bij mn iphone merk ik al het scherm uitgeschakeldisen je pakt het toestel op dat dan het beeldscherm aan gaat zonder een knop in te drukken. Staat dan nog wel vergrendeld. Is dit een optie die uit te zetten is? Want als dat ook in je broekzak gebeurd, dan blijft er van batterij besparing niet veel over als dat scherm elke keer oplicht

  60. @Jeroen: Raise to wake heet dat feature voor 6s en 6s plus binnen iOS 10

  61. Iemand last van het feit dat al je Healthdata ineens is verdwenen na deze update? Bij mij is dit namelijk wel het geval.

  62. Origineel geplaatst door Steven
    Iemand last van het feit dat al je Healthdata ineens is verdwenen na deze update? Bij mij is dit namelijk wel het geval.

    Nopes…alles gewoon nog steeds beschikbaar hier

  63. 9.3.5

    Ik ben fan van jullie weergaven omtrent Apple.

    Alleen weet ik nu niet of Apple beveiligings updates parallel meeneemt in iOS betas.

    Zo is er nu een iOS 9 update om de invloed van spyware te niet te doen.

    Zo is er nu ook een kleine update van iOS 10 betas.

    Maar is de laatste ook om de spyware te elimineren of niet?

  64. @Wessie: ik krijg het profiel niet geïnstalleerd, enig idee wat fout gaat. Ik krijg geen melding of ik profiel wil installeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.