Reacties voor: Zens komt met nieuwe MagSafe-geschikte alles-in-één opladers

Maar je moet wel je eigen MagSafe gebruiken
Het Nederlandse accessoiremerk Zens komt met een tweetal nieuwe MagSafe-opladers. In beide opladers moet je zelf je eigen MagSafe-oplader stoppen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Het lijkt er zelfs op dat je met de 4-in-1-lader niet alleen je eigen Magsafe moet doneren maar ook je eigen iWatch oplader. En dan wordt het ineens weer een duur ding. Voorlopig ben ik gelukkig met de oude (en niet meer verkrijgbare) Selencia Dual + Watch.

  2. In allebei de opladers moet je je eigen MagSafe-oplader stoppen. Deze is dus niet standaard ingebouwd, maar de opladers zijn daardoor wel goedkoper

    Kan dit nader uitgelegd worden? Ik snap er niets van. Als ik dit ding koop, kan ik hem dan gebruiker voor mijn iPhone 12 incl. magnetisch plakken of niet? Een MagSafe lader is me pas het aanschaffen waard wanneer het out-of-the-box werkt, geen halffabrikaat.

  3. @Hees: De Apple Watch lader zit er standaard bij in de doos. MagSafe zul je inderdaad zelf moeten aanschaffen.

  4. @Jordi: staat er toch duidelijk? Er zit geen MagSafe in. Je moet je eigen MagSafe lader erin stoppen. Vrij kansloos product dus…

  5. Dit is dus wat je doet wanneer je geen MFi licentie van Apple hebt. Je laat de gebruiker zelf een originele oplader kopen, en je verkoopt zelf een stuk nietszeggend plastic. Ik bied er 5 euro voor.

  6. Origineel geplaatst door Henk
    @Hees: De Apple Watch lader zit er standaard bij in de doos. MagSafe zul je inderdaad zelf moeten aanschaffen.

    Heb ik daar overheen gelezen? Bedankt in ieder geval voor je antwoord. 👍

  7. @redactie kan het zijn dat de laders gecancelled zijn? Als je vanuit de jullie artikel opent krijg je de juiste webpagina. Open je hem in Safari of andere browser wordt je doorverwezen naar de normale zwarte variant zonder magsafe.

    Op de zens pagina zijn ze ook niet meer te vinden…..

    Misschien kijk ik niet goed…..?

  8. Kan iemand me vertellen hoeveel blokjes ik nu in mijn stopcontact moet steken, want als ik even logisch nadenk dan zijn dat er dus 2, een voor de MagSafe oplader (het 45w blokje er bij zit) en een voor de rest van de oplader (apple Watch, Qi (AirPods) charger en usb-a poort) ??? Lijkt me nogal een “compromising” design choice.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.