Reacties voor: Zelf vouwen: kartonnen recessiehoesje en iPhone-bureauhouder

Case-Mate kondigde onlangs een kartonnen recessie-hoesje voor de iPhone aan, die je zelf in elkaar kunt vouwen voor 0.99 dollarcent. Maar het kan nog goedkoper: een Franse ontwerper heeft een bureauhouder gemaakt, die je helemaal gratis kunt downloaden. Ook die is van karton te vouwen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ik vind de Dock erg mooi. Meteen ff printen en vouwen!

  2. Very nice!

  3. je moet er maar opkomen

  4. Ik heb er net al 2 gemaakt! 1 van 300 grams en 1 van dun karton.
    Karton is toch wel t beste!

  5. Er staat tegen minimale kosten uitprinten, maar hoe wil je nu kosten in rekening brengen als je hem al gedownload hebt… Ik heb hem al uitgeprint, wel ‘s waar op gewoon papier maar volledig gratis.

  6. Leuk idee.

    Zodoende kan je ieder kleur dock kiezen die je maar wilt.

    Gebruik je dock met de Iphone staand dan zou ik (stiekem) het ontwerp iets aanpassen door 2 extra vouw randen toe te voegen zodat de Iphone zijdelings meer steun heeft.

  7. Het lukt met gewoon papier maar me iphone blijft niet staan haha 😛

  8. Jammer dat de case €30 verzendkosten heeft, vind hem wel gaaf!

  9. Origineel geplaatst door Bram
    Er staat tegen minimale kosten uitprinten, maar hoe wil je nu kosten in rekening brengen als je hem al gedownload hebt… Ik heb hem al uitgeprint, wel ’s waar op gewoon papier maar volledig gratis.

    Er word gewoon bedoelt dat je kosten maakt als je print, denk aan inkt en papier.

  10. Ik heb het ook geprobeerd, het werk niet echt goed! Erg dik plastic gebruikt maar alsnog te slap en het kabeltje kan je te moeilijk kwijt.

  11. Ik gebruik voor gewoon een wc-rolletje. In de lengte door het midden geknipt, dan plat maken & er de juiste hoek inknippen. Het rondje weer rond maken en je hebt je houder! Hoe recessie goedkoop is dat !?
    “Versieren” kan uiteraard ook makkelijk, men pakt een vilstift.. haha

  12. simpel en goedkoop .. ook eens met Legoblokjes gedaan :p
    Dan de legoblokjes aan elkaar plakken ..opschuren en de spleetjes en topjes toewerken met plastiek plamuur of hars/glasvezel (voor vormen erin te maken) .. mooi opschuren, grondverf en een mooi laklaagje en vwala je hebt een mooi eigen ontwerp !

  13. Werkt goed! Kon geen geschikt papier vinden welke door de printer kon, dus eerst op een A4 geprint, daarna vastgeniet op dik papier en snijden/vouwen maar!

  14. @Robin: Snap die uitleg niet helemaal maar ben zelf ff bezig gegaan met een WC-rol. In de lengte doorknippen (1 zijde) Dan onderste gedeelte omhoog vouwen tot het midden. Je iPhone er tussen zetten en links en rechts van de iPhone pootjes maken door de zijkanten naar achteren te vouwen. Zo heb je een houder die goedkoop is want iedereen heeft wel een WC-rol in huis. PS: Werkt alleen voor rechtop staan niet voor zijwaarts liggend 😛

  15. @Majestic:

    Ik heb een filmpje ervan op YouTube gezet, klik even op mijn naam op hem te zien 😉

    Ow trouwens, sorry voor de vet vlekken 😛 Zie ze nu pas echt goed..

  16. Lachen, dit! Wie had dat gedacht: knippen en plakken en een iPhone in één onderwerp. Knutselen meets hightech, daar heb ik nou lol aan! ^^

    Maar ik vind het een über-cool idee, absoluut!

  17. Origineel geplaatst door Robin
    @Majestic: Ik heb een filmpje ervan op YouTube gezet, klik even op mijn naam op hem te zien Ow trouwens, sorry voor de vet vlekken Zie ze nu pas echt goed..

    Geweldig! Echt ziet er nu al beter uit dan het filmpje, een sleufje onderin voor het kabeltje en klaar.

  18. @Robin: Brilliant 😀 Die is veel beter als die ik hier heb staan xD. Bedankt man

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.