Reacties voor: Zelf kleuren kiezen bij Vaja Stripes for iPhone

Vaja Stripes for iPhone is een lederen case, gemaakt van gestreept leer. Je kunt zelf de kleurcombinaties kiezen van de gestreepte banen aan de voorzijde.
Lees het complete artikel → Zelf kleuren kiezen bij Vaja Stripes for iPhone

Reacties: 6 reacties

  1. Prijzig

  2. Als je het uitrekent zijn er toch maar 625 kleurencombinaties mogelijk? 4 kleurenstrips met telkens 5 kleurenmogelijkheden geeft 5*5*5*5=625 kleurencombinaties. Of mis ik hier iets?

  3. volgens mij heeft Yannick gelijk… Maar als je de acheterkant kan kiezen moet je de 625 * 5 doen, maar dan red je de miljoen niet!

  4. Vaja heeft dat niet helemaal duidelijk gemaakt: je hebt 5 strips (eigenlijk 4 want de twee zijkanten moeten dezelfde kleur zijn). Als je nu op de website klikt op het linkje om zelf je kleuren samen te stellen, blijkt dat je bij elke strip keuze hebt uit wel 35 kleuren en niet alleen die rood, blauw, geel en groen die in de voorbeeldcase zijn gebruikt.

    35 x 35 x 35 x 35 = 1,5 miljoen

  5. Toevallig vandaag de iVolution GT voor m’n iPhone binnen gekregen (rood met witte strepen gekozen) en kan niet anders zegen dan dat het het mooiste iPhone hoesje op de markt is (moet ik dan weer wel zeggen dat ik deze nieuwe kleurdingen erg lelijk vindt, neem gewoon een GT met twee mooie strepen, tenminste niet zo kitch)!

  6. je kan (bijna) elke Vaja case naar eigen wensen aanpassen, en dus ook zelf verschillende kleuren uitkiezen, dus echt merkwaardig is dit nie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.