Reacties voor: Doe het zelf: in 3 stappen een gouden Apple Watch maken

Drie potjes vloeistof en een kwastje, dat is alles wat je met dit Kickstarterproject nodig hebt om jouw stalen Apple Watch om te toveren in de gouden Apple Watch Edition.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten dus?

  2. Origineel geplaatst door Rein007
    Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten dus?

    Inderdaad. Al die moeite om je horloge goud te maken.

  3. Lol dit is totaal nutteloos. Iedereen die prikt zo door deze truck heen. Als je 17 000 euro kunt spenderen aan een horloge dan straal je dat ook uit met andere zaken. Echt niemand zal je geloven als je in de appie staat met een geverfde apple watch. Wat een fail.

  4. @Michiel: tenzij je het niet doet om de status maar gewoon omdat je het mooi vind.

  5. Dan snap ik nog niet helemaal waarom dat “speciale” laadkabeltje er bij zit ……

  6. @Toine: Om het elektrolyseproces van voeding te voorzien

  7. Ik zou het überhaupt niet geloven als ik iemand zie met een gouden Apple watch. Puur omdat het mij sterk lijkt dat er echt mensen gek genoeg zijn om minimaal 10000 neer te leggen voor zo’n ding. Apple is knettergek geworden met dit soort producten.

  8. Met de kleur van double goud. Een kleur waar iedereen die goud kent dwars doorheen prikt. Leg er dan 200usd bij en laat hem dan echt vergulden.

  9. Ik heb zelfs nooit gesnapt waarom Apple überhaupt iets in de kleur goud wil uitbrengen… Zwart, wit en grijs zijn toch goed? En bevalt het je niet heb je letterlijk duizenden covers. Maar ja, ik ben ook maar gewoon een simpele vent. 😉

  10. Ik wil gerust een gouden Apple watch hebben voor 2000 10 ruggen is krankzinnig er zit nog geen 1600 aan goud in

  11. Origineel geplaatst door Icandy
    Ik wil gerust een gouden Apple watch hebben voor 2000 10 ruggen is krankzinnig er zit nog geen 1600 aan goud in

    Apple wil ook niet dat iedereen een gouden Appel Watch heeft. Daarom noemen ze hem ook ‘Edition’. Jij en ik kopen een Sport of Watch. De sjeik en popster kopen een ‘edition’.

  12. Doet het filmpje het bij jullie wel? (iPad 3)

  13. @Alfred j. Kwek: wel op iPhone 6 iig

  14. Wat een onzin zeg om dit te doen, maar ik zou zeggen succes. Ik hoop dat je hem bij vervanging nog door kan verkopen. Ik ben erg blij met m’n stalen watch.

  15. Ik vind dit ontzettend goed bedacht van de makers en het effect is prachtig (als je van goud houdt).

  16. Origineel geplaatst door Rein007
    Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten dus?

    Nee, voor $97 oftewel bijna 1000 dubbeltjes ;-). Dat maakt het allemaal nog vreemder. Als je de prijs van een echte niet kunt of wilt betalen, waarom zou je dan wel zoveel willen uitgeven voor overduidelijke nep?
    En passant ook nog je garantierechten verspelend, met het financiële risico vandien?

    (Geldt natuurlijk ook nog sterker voor de $399 laten-doen variant)

  17. Hoeveel mensen rijden er niet in een Porsche rond, maar ‘s avonds met een boterham met choco het moeten doen? Believe me, er is genoeg gek volk dat zoiets koopt voor uitstraling.

  18. Ongeacht de geloofwaardigheid vind ik het een goed doordacht concept om via soort van galvanisering je watch een goudtintje te geven. Veel beter dan zelf maar wat aanklooien met een potje goudverf. Vind het bijvoorbeeld voor een 4S (zoals in het filmpje getoond) ook een mooi effect hebben.

  19. Iedereen die denkt dat men dit doet om aandacht en status te verkrijgen: Dat is hetgeen iedereen een iWatch voor koopt aangezien de toegevoegde waarde nihil is…

  20. @Gaetan: De goudkleur is er enkel gekomen met de Aziatische markt in gedachten. Daar is de goudkleur namelijk ongelofelijk “hip”.

  21. Origineel geplaatst door Michiel: Echt niemand zal je geloven als je in de appie staat met een geverfde apple watch. Wat een fail.

    Bij de Aldi zeg ik OK. Maar ook niet in de appie? Waar doen mensen met heel veel geld dan hun wekelijkse boodschappen vraag ik me af.

  22. Origineel geplaatst door Thomasl: Bij de Aldi zeg ik OK. Maar ook niet in de appie? Waar doen mensen met heel veel geld dan hun wekelijkse boodschappen vraag ik me af.

    Dat doen ze niet, die laten ze thuisbezorgen! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.