Reacties voor: Zelf een iPhone-skin maken van Gaffer Tape

Blue Ember heeft een manier bedacht om de achterzijde van je iPhone te beschermen, zonder dat deze veel dikker wordt. Met Gaffer Tape en een sjabloon zorg je dat de iPhone een strakke skin krijgt.
Lees het complete artikel → Zelf een iPhone-skin maken van Gaffer Tape

Reacties: 6 reacties

  1. Die van bodyguardz lijkt mij wel een mooie, is ekkes op de site kijken en ekkes wachten op jullie review (A)

  2. Ik ben dol op gaffertape! Er worden zelfs hele kledingstukken van gemaakt. Maar voor de bescherming van mijn iPhone, vertrouw ik vanaf het begin op de skin van Bodyguardz. Amper zichtbaar, complete rondom bescherming en long lasting. 🙂 En als ie dan toch wat smudzig wordt gebruik je het tweede exemplaar dat je standaard meegeleverd krijgt.

  3. Of je gaat gewoon voorzichtig om met je iPhone 🙂

  4. zorg wel dat je de juiste “gaffer” tape gebruikt, namelijk van de fima Nichiban. dit zijn niet de goedkoopste rollen, maar wel met de beste lijm. (voor als je hem zijn jasje weer eens uit wil trekken) andere merken laten of snel los, of nooit meer…(duct tape anzo..)

  5. Ik heb die van BodyGuardz.
    Werkt perfect.

  6. Tja..
    Ik had mijn Iphone nog geen 3 dagen toen iemand deze bij mij uit mijn handen stootte. Op de grond en een aardig putje in de achterkant…. weer 3 dagen laat ik hem zelf vallen, met weer een kleine kras.

    Toen maar een cover besteld… maar deze na een paar dagen alweer in de kast gegooid… conclusie… Een iphone is alleen mooi zonder covers etc. , dan koop ik over een jaar wel een nieuwe achtergrond ofzo!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.