Reacties voor: Zelf een iPhone Game Grip maken van karton of triplex

Met een stuk karton, een scherp mes en lijm kun je zelf een houder voor de iPhone maken, waarmee je comfortabeler spelletjes kunt spelen. Leuk knutselproject voor dit weekend!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. ziet er nog best strak uit. zwart of wit kleurtje geven en het is af. weet alleen niet of het nou echt lekker vast zal houden..

  2. Het zal vast wel goed vasthouden, maar ik vind het niet nodig want het houdt zonder ook heel goed vast.

    ik heb er zelf geen problemen mee…

  3. kun je verder zelf customisen naar je eigen handgrip met een beetje schuurpapier. Voor de rest wel blits idee, ware het niet dat ik het onzin vind om voor m’n iPhone een game grip te maken. Die af en toe keer dat ik tijd heb om te gamen (naast aantekeningen maken tijdens college…)

  4. Dat karton kan wel gaan krassen op je iPod, maar wel een leuk idee.

  5. Een iPhone van 700 euro pimpen met een stuk kartorn, ik vind ’em grappig.

  6. Altijd van je af, als je gaat knutselen.

  7. Origineel geplaatst door ikkieman
    kun je verder zelf customisen naar je eigen handgrip met een beetje schuurpapier. Voor de rest wel blits idee, ware het niet dat ik het onzin vind om voor m’n iPhone een game grip te maken. Die af en toe keer dat ik tijd heb om te gamen (naast aantekeningen maken tijdens college…)

    Hoe maak jij aantekeningen tijdens college op je iPhone?!??

  8. haha ik gebruik mijn iphone ook om aantekeningen te maken tijdens college :p daarvoor gebruik ik gewoon de standaard app notities

  9. Origineel geplaatst door Tom
    haha ik gebruik mijn iphone ook om aantekeningen te maken tijdens college :p daarvoor gebruik ik gewoon de standaard app notities

    OK, het is offtopic…
    Is zoiets als TextGuru niet veel makkelijker dan (kun je ook uitwisselen naar je comp, via email of de companion app, en je kunt in landscape typen)?

  10. Origineel geplaatst door Sjaak
    Altijd van je af, als je gaat knutselen.

    Lol…. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.