Reacties voor: Zeldzaam iPhone 6-prototype verschijnt op eBay

Op eBay is een zeldzaam iPhone 6 prototype met diagnostische software verschenen. Volgens de verkoper is het een uniek exemplaar.
Lees het complete artikel → Zeldzaam iPhone 6-prototype verschijnt op eBay
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Mocht de iPhone opgekocht worden door bijvoorbeeld een concurrent als Samsung, zouden ze hier dan veel aan hebben?

  2. Origineel geplaatst door Jeroen
    Mocht de iPhone opgekocht worden door bijvoorbeeld een concurrent als Samsung, zouden ze hier dan veel aan hebben?

    Nee het is alleen bedoeld om te kijken of alles werkt (knoppen, touchscreen, etc).

  3. Leuk hoor, als je een echte Apple freak bent of een ontwikkelaar van apps of geld teveel hebt. Als Apple hem zelf terug wil, zullen ze volgens mij die $14.000 moeten betalen. Apple heeft blijkbaar zélf te toestel geleverd, dus er is niets illegaals gebeurd!

  4. In theorie is het helemaal niet mogelijk dat dit prototype tussen de voorraad ligt dus is waarschijnlijk gewoon door diegene gejat.

  5. Ik vind de achterkant wel mooier. Zonder het keurmerk 🙂

  6. Ik vind dat deze man de telefoon gewoon mag verkopen voor dat geld, hadden ze maar beter moeten opletten.
    Als Apple meent dat toestel nog nodig te hebben of wil voorkomen dat het in verkeerde handen valt dan moeten ze maar met een goed bod over de brug komen!
    Apple kan het wel betalen toch?

  7. Precies. Hoezo nou in beslag nemen. Dat ding is gewoon legaal gekocht bij de winkel. Hadden ze maar beter moeten opletten. Bedrijven als eBay zouden dan ook geen gehoor moeten geven aan dit soort onzinverzoeken van bedrijven als Apple. Er is namelijk niets illegaals aan de hand.

  8. Als toevoeging: sterker nog deze persoon zou Apple kunnen aanklagen voor fraude. Ze hebben namelijk hem iets verkocht wat niet werkt.

  9. @Dpaki: Fraude is wat anders, dwaling zou ik het noemen.

  10. @Dpaki: Kun je niet eens wat beter nadenken?

    Alsof je iemand kunt aanklagen op fraude gebied voor een niet werkend product te leveren.

    Alsof Apple je hem niet kosteloos zou vervangen. Dit heet garantie.

    Ga je de Ikea dan ook aanklagen als je een led-lamp hebt gekocht die bij de kassa niet blijkt te werken?

  11. Origineel geplaatst door Dpaki
    Precies. Hoezo nou in beslag nemen. Dat ding is gewoon legaal gekocht bij de winkel. Hadden ze maar beter moeten opletten. Bedrijven als eBay zouden dan ook geen gehoor moeten geven aan dit soort onzinverzoeken van bedrijven als Apple. Er is namelijk niets illegaals aan de hand.

    Jij bent zo’n goedgelovige sukkel waardoor heling nog bestaat.

    Dit zaakje stinkt aan alle kanten. Alsof een inpakchinees een diagnostics exemplaar op zijn inpakstapel had liggen…

  12. @Gabor: LOL, inpakchinees! Maar geloof er ook geen snars van…

  13. @Gabor: Precies. Dat verhaaltje dat je hem zo gehad hebt klopt van geen kant. Er zitten echt niet per ongeluk een test exemplaar in de productielijn. Gewoon gejat met een leuk verhaaltje eromheen. Niemand zegt natuurlijk: ik heb hier een gestolen test exemplaar: wie biedt? En oh ja, Apple vindt dit meestal niet zo heel tof.

  14. Vreemde zaak. Toestellen komen uit China. Neem aan dat deze op het hoofdkantoor van Apple hoort te liggen. Kan dus nooit zomaar in een doosje terrecht komen dat naar een klant gaat. Neem ook aan dat Apple exact weet wie prototipesch heeft en waar ze zijn tijdens de ontwikkeling..

  15. En dan nog iets , volgens mij heeft Apple het recht niet om zomaar een toestel in beslag te nemen diagnostisch of niet. Daar is alleen de politie en dat soort instanties bevoegd voor lijkt me. Zou ook ff mooi worden , dan zouden ze dus ook jou of mijn toestel zonder pardon in beslag kunnen nemen .

  16. Goedgelovige sukkel of niet. Als die kerel een doos met bon heeft kan je niet zeggen dat hij hem gestolen heeft.

    We kunnen hier van alles gaan verzinnen maar waarom zou Apple niet gewoon een fout kunnen maken? Of willen we hier gaan beweren dat Apple altijd perfectie aflevert???

  17. Mmm ik zou een bod doen als”Tim Cook”

  18. Nu al op 50 100$ iemand heeft geld teveel zeker.

  19. @Dpaki: Perfectie ?nee maar naar mijn weten worden Prototype Iphone’s gebruikt buiten Foxconn door ingenieurs van Apple en mensen die de Software maken en uit testen!dat een Prototype zo maar tussen de Productie Iphone’s beland is wel heel Raar !!!

  20. Lees trouwens in de advertentie op eBay, dat deze iPhone is verstuurd door Verizon en niet door Apple. Ik weet niet of b.v. Verizon ook toestellen test voor Apple, misschien wel op hun netwerk of zo, dan wordt ‘t een heel ander verhaal. Geen inpakchinees dus, maar een niet oplettende medewerker bij Verizon… Prijs staat trouwens nu op +60.000 dollar!

  21. Sowieso gewoon een android iphone dummy 😛

  22. Waarom krijg ik zoiets nou niet opgestuurd ? Nu al meer dan $ 100.000,00 op geboden…….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.