Reacties voor: Zeiss brengt videobril Cinemizer Plus voor iPhone uit

De videobril Cinemizer Plus is gecertificeerd voor de iPhone en is vanaf maart in de winkel te koop voor naar verwachting 370 euro. Met de bril kun je video's kijken alsof je een 115 cm televisiescherm voor je neus hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Best lachen 😀 ben eens benieuwd naar de prijs, als die te hoog zal zijn, zal het wel niet zoon succes worden..

  2. Erg leuk als je aan het reizen bent kun je toch lekker film kijken. Alleen die prijs!! Als die dus net zo hoog word als zijn voorganger dan kan je beter een portable dvd spelertje mee nemen.

  3. Prima films kijken op deze manier lijkt me

  4. en hoe ziet het nu eigenlijk met die andere bril”andere fabrikant” ik w8 nog op een previeuw.die was wel goedkoper “rond de 200 euro”

  5. plaatje op plek van link
    ..

  6. ik heb zo’n bril alleen ander merk my view denk ofzu maar het is idd heel vet :)! alleen games heb ik er nog niet meej gespeelt maar als deze bril even goed is belooft het veel en is het je geld zeker waard!

  7. Als ze nog beta testers zoeken.. call me

  8. Beetje veel van goeie niet ?

  9. Origineel geplaatst door Gamebusters
    ik heb zo’n bril alleen ander merk my view denk ofzu maar het is idd heel vet :)! alleen games heb ik er nog niet meej gespeelt maar als deze bril even goed is belooft het veel en is het je geld zeker waard!

    je bedoelt de Myvu 🙂

  10. Wel handig maar dan zit je daar dan met die bril op in bv de metro

  11. Ik vraag me af welke beter is, deze of de Vuzix.

  12. Origineel geplaatst door Ravi
    Wel handig maar dan zit je daar dan met die bril op in bv de metro

    Ik zou niet bepaald graag met zo’n lompe bril door de metro lopen… ik zie liever waar ik loop en zit. Hoewel de Japanners er wat van kunnen met die 3D-brilletjes. Dit lijkt me meer een oplossing voor als je thuis aan het chillen bent.

  13. En toen had ik helaas aan één oog een dioptrie van -4 😛

    Bovendien zou ik van deze bril waarschijnlijk kotsmisselijk worden (heb ik ook bij van die 3D-films), dus is het voor mij sowieso geen optie… en dan ook die prijs nog hè 😉

  14. Origineel geplaatst door Nitow
    Erg leuk als je aan het reizen bent kun je toch lekker film kijken. Alleen die prijs!! Als die dus net zo hoog word als zijn voorganger dan kan je beter een portable dvd spelertje mee nemen.

    Maar daar kijk je geen 3D films mee. Dit lijkt mij echt heel vet en een prijs van 300€ is hij echt wel waard!

  15. Deze lijkt geen 16:9 te doen; duh….

  16. Zou wel een leuke gadget zijn, maar voor de prijs die ze vragen mag er dan toch wel een degelijke kwaliteit zijn… en een optie om een kant niet te laten afspelen, zodat je kan zien wat er rondom je gebeurd… Voordat je met je neus tegen een muur loopt 🙂

    Maar zoals reeds gezegd, zal dit eerder voor thuis zijn, dus daar zet ik gewoon wel even de tv op…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.