Reacties voor: Zatte Vrienden test de iPhone 3G: Will It Blend?

Zatte Vrienden kocht een Blendtech-blender, regelde een Zatte Vriendin en een iPhone 3G. Het resultaat is de ultieme test van de iPhone 3G: Will It Blend?
Lees het complete artikel → Zatte Vrienden test de iPhone 3G: Will It Blend?

Reacties: 25 reacties

  1. Fake, kijk maar als ze op het knopje drukt, plots een ander filmpje!

  2. ja zeker Fake!

  3. pfff, zo fake als het maar kan zijn.

  4. Natuurlijk, wie is er nu zo zot :s 😀

  5. Dit is wel heel nep :S

  6. Wat een stomme foef! zo fake idd!

  7. Kijk even goed naar het touwtje van het tasje, toevallig hangt dat ook heel ander wanneer ze uitzoomen.. Dus conclusie, indd fake..

  8. Fake, en dit omdat als je het filmpje bekijkt van de vorige het metaal rond de iPhone niet zo makkelijk versnipperd worden. Maar van Cain zijn we zo’n zaken gewoon, een M5 in de prak rijden als em stomdronken is en dergelijke … ja geld met p¨*** verdienen en dan het zo weggooien is makkelijk

  9. nep en dom!

  10. Gestoorde trol dat het is. Fake of niet fake; gewoon zielig.

  11. Wat een fake troep zeg.

  12. Duidelijk fake, let op bij 1:57. Daar zit duidelijk een knip. Bijzonder jammer dat je wel de aandacht wil trekken, maar dan te pauper bent om daadwerkelijk een iphone te malen.

  13. heeeel nep inderdaad,,,

  14. Pff proberen ze stevie hiermee zwart te maken of zo, ze moeten gewoon respect tonen richting apple, steve jobs en de mensen die er aan hebben gewerkt

  15. FAIL

  16. Woow, dit is net echt … :S

  17. haha,

    Wanneer je zo’n batterij op een dergelijke manier kapot maakt heb je wel wat rook en ga je er zeker niet zo met je handen aan zitten.

  18. lame, het is zo duidelijk dat het genant is…

  19. Kan deze “so-called” nieuws post niet van de frontpage worden afgehaald? Dit wekt enkel irritaties omdat het niets toevoegd. iPhoneclub, jullie kunnen beter!

    @Bart: Dit heeft niets met het bericht te maken? Hop naar het forum jij!

  20. niet normaal fake inderdaad nadat uitgezoomt dus wanneer het andere filmpje geplakt word zie je inderdaad het touwtje en heel het tasje anders zitten egt slegt geknipt iedereen kan zien dat het nep is…..egt wat moet de maatschappij nou met dat soort mensen…zucht…teleurstelling

  21. Hey ik ben belg en ik schaam me in hun plaats .
    zo zielig maarja wat verwacht je nu van ANTWERPENAREN ? ze denken dat ze alles zijn ! en ze zijn juist niets ! allez niet ALLE antwerpenaren maar toch een groot deel !

    vooral hij en zijn zatte vrienden crew zijn al zat van 1 kidibul allé !

    dus euh FAKE !!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.