Reacties voor: ZAGGmate voor iPad: case en toetsenbord in één

De ZAGGmate is een nieuw product van ZAGG. Deze combineert een case met een keyboard.
Lees het complete artikel → ZAGGmate voor iPad: case en toetsenbord in één
Jeroen Wienen -

Reacties: 21 reacties

  1. Het ziet er wel mooi uit, dicht ziet hij er een beetje uit als de MacBook air. Wel jammer dat als hij dicht zit de achterkant van de iPad onbeschermt is,

  2. Dit ziet er toch wel erg mooi uit vind ik. Toch vind ik wel dat een iPad een heel andere markt bedient dan een laptop. Dus ik ben er een beetje dubbel over. De onbeschermde achterkant vind ik ook een issue.

  3. Ziet er goed uit! Zag het vanochtend op de site van zagg. Nu maar wachten wanneer hij uit komt.

  4. Voor mij doet dit ding een beetje afbreuk aan wat de iPad is, maar het is vast heel nuttig als je veel tekst moet genereren op je padje.

    –edited: typo

  5. Ziet er zeker mooi uit! Alleen snap ik nog steeds niet echt waarom mensen een fysiek toetsenbord willen.. koop dan geen iPad :s

  6. Origineel geplaatst door iSponge
    Ziet er zeker mooi uit! Alleen snap ik nog steeds niet echt waarom mensen een fysiek toetsenbord willen.. koop dan geen iPad :s</

    Ja, je kiest voor Macbook of iPad, het is het een of het ander…!

  7. Origineel geplaatst door Marian
    Origineel geplaatst door iSpongeZiet er zeker mooi uit! Alleen snap ik nog steeds niet echt waarom mensen een fysiek toetsenbord willen.. koop dan geen iPad :s</Ja, je kiest voor Macbook of iPad, het is het een of het ander…!

    Ja maar een iPad begint bij €500 en een MacBook bij €1000. Dus voor mensen die geen €1000 kunnen betalen is dit wel een uitkomst. En van je macbook kun je niet alleen maar je scherm meenemen ;-).

  8. Ik was van plan een Mac bluetooth keyboard te bestellen voor het zwaardere typwerk. Waar je al gauw uren achter elkaar loopt te tikken. Het is mogelijk met de iPad, maar het grotere scherm (dus niet dat de helft wordt weggekaapt door het virtueel toetsenbordje) is toch wel handig met het oog op overzicht in waar je mee bezig bent.

    Deze case is dan in één klap voor mij een heel stuk interessanter dan een bluetooth keyboard. Omdat ie gemakkelijker mee te nemen is, daarnaast de iPad beschermt en ook nog eens functietoetsen heeft. Wel ietsje duurder, maarja €70 euro voor die van Apple is ook niet goedkoop. En in landscape typen wil ik niet dus die met ingebouwde dock is niks…

    Edit: voor de mensen die het design wel prachtig vinden, maar het keyboardje niet nodig hebben: er is ook een versie zonder keyboardje beschikbaar! Die staat op 70 dollar.

  9. Volgens mij kies je niet voor het één of het andere. Heel wat mensen tikken best heeeeel veel tekst op de iPad, maar hebben daarom geen full computer nodig.
    Wel een instant – on – off ding, waar je gewoon tekst wil typen. Opmaak is voor later.
    Dus voor mij vind ik dit zeker een heel goed iets. Dat de achterkant niet beschermd wordt, vind ik wel jammer, maar tenslotte is die toch ook van stevig materiaal… en een krasje, ‘t ja… het blijft een middel en geen doel hé.

  10. Het ziet er allemaal erg fraai uit, maar ik heb het idee dat er echt een gigantische opstaande rand om het toetsenbord zit. Ik ben benieuwd of er daardoor wel fatsoenlijk te tikken is op het toetsenbord. Voorlopig vind ik mijn losse bluetooth toetsenbordje prima voldoen, maar als die ooit de geest geeft is dit zeker een interessante optie.

  11. Maar om de achterkant te beschermen hebben ze bij zagg dan weer de invisibleshield 😛

  12. Toch is het een mooie combinatie tussen mobiel onderweg en het betere typewerk thuis en opbergen als je thuis bent.
    Heb ik natuurlijk nog 1 probleem: Mijn iPad zit klemvast in een etui welke hem onderweg beschermt. Die ga je er niet elke keer afhalen. Tja, en hem er achter neerleggen doe je ook niet. Was de rugzijde nu ook beschermd, dan was het het overwegen waard.

  13. Vindt de crux case toch beter dan deze.

  14. @iCe-CReaM: dan zijn er goedkopere versies van dit concept op de markt hoor.

    Kijk ik ben altijd voorstander geweest van de mogelijk op een iPad tijdelijk te kunnen omvormen naar een netbook configuratie voor bepaalde omstandigheden… maar dit is gewoon net iets te veel Macbook Air proberen te spelen naar mijn smaak… En dan nog een onbeschermde achterkant… Voor 70 euro is dat wat pover…

  15. Erg mooi,

  16. Ik gebruik al enige tijd de Sena case met ingebouwd bluetooth keyboard: bevalt prima.
    De verbinding met de iPad is binnen enkele seconden gerealiseerd. En de mooie lederen case beschermt de iPad aan beide kanten.

  17. Hola,
    Ik heb hem nu een kleine week in gebruik en kan niet anders zeggen dan Chapeau!!! Alles werkt naar behoren. De afwerking is helemaal top en het gebruiksgemak is zoals we dat van de iPad (maar dan nu via de Zagg/Mate) kennen 😉
    Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.
    Groet Norbert

  18. De Zagg Mate nu een tijdje in gebruik. Prachtige uitbreiding op mijn iPad. Maakt het apparaat compleet.

  19. Heb hem gister binnen gekregen de Zagg Mate, super apparaat. Toetsenbord typt heerlijk en de case is stevig genoeg. Je kunt hem ook gewoon in Nederland bestellen voor 98euro bij http://www.ishield.nl/ipad/zaggmate-aluminium-case-bleutooth-keyboard.html

    Ik kreeg hem binnen 2 dagen in huis.

  20. In leren etui met toetsenbord voor de helft van de prijs en gratis thuis ,duurt wel 3 weken.Werkt perfect.www.lightinthebox.com.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.